A vásárlóknak már ételkiszállítás után is jár a bitcoin jutalom

Az ételkiszállítás mindennapi életünk állandó részévé vált. Gyors, költségkímélő és rendkívül kényelmes otthonról rendelni. Az USA-ban azonban a házhoz szállítás még izgalmasabbá vált, a Lolli bitcoin jutalmazási felületének köszönhetően.

A start-up tegnap jelentette be, hogy a népszerű jutalmakat kínáló alkalmazás, a Lolli, legújabb partnere a Postmates ételkiszállító cég lett. Az egyik legnépszerűbb étkezési szolgáltatást, a Postmates mobilalkalmazást csak az elmúlt 30 napban 2 094 920-an töltötték le mobiltelefonjaikra.

Bitcoin jutalom a Lollin keresztül

Az alkalmazás 2019. szeptemberében indul 2,35 millió dolláros tőkealappal. A Lolli számos új partnerrel bővült idén nyáron. Júniusban a több, mint 240 000 szállodával és szálláshely szolgáltatóval együttműködő Hotels.com weboldallal, majd júliusban a Safeway nevű élelmiszerbolt lánccal. A kriptostartup már több mint 750 online kiskereskedelmi partnerrel lépett üzleti kapcsolatra, ideértve többek között a világ legnagyobb kiskereskedelmi üzletláncát a Walmartot vagy a Louis Vuitton csoporthoz tartozó kozmetikai termékeket forgalmazó üzletláncot, a Sephora-t.

A Lolli azt nyilatkozta, hogy a felhasználók nagyjából 40%-a még újoncnak mondható a kriptovaluták piacán.

A Lolli társalapítója és vezérigazgatója, Alex Adelman pedig kiemelte, hogy a Lolli továbbra is el van kötelezve amellett, hogy a bitcoin minél elfogadottabb legyen.

Ez egy újabb lépés afelé, hogy a bitcoin tömegesen is elfogadott legyen, hiszen az Egyesült Államokban az emberek mindennap használják a Postmates applikációt. A Lolli egyik célja az, hogy a bitcoint az emberek mindennapi életének részévé tegye. A Postmates-el létrehozott partnerkapcsolatunk is ezt a célt szolgálja. Mindenki eszik, és most már bűntudatot sem kell éreznie annak, aki étel rendel házhoz, hisz minden egyes rendelésével pénzt gyűjthet.” – mondta Adelman.

Nem csak az Egyesült Államokban jár a bitcoin jutalom

Az applikációt a Chrome böngészőre telepítve használhatjuk, bár az Egyesült Államokban inkább elterjedt, de találunk olyan üzletlánc partnereket is, amik nemzetközi keretek között bárhova szállítanak. A partnercégek e-kereskedelmi oldalain a már korábban megszokott módon vásárolhatunk. Később ezen vásárlások értéke összeadódik, amiért bitcoinban jutalmat kapunk. Nyilvánvalóan a jutalom mértéke függ az elköltött összegtől is. A már korábban együttműködő partnerek weboldalain leadott rendelések alapján elmondható, hogy a cég átlagosan 10 dollár értékű bitcoinnal jutalmazta ügyfeleit vásárlásonként.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.