Vb-selejtező: A Magyarország-Lengyelország meccsre akár bitcoinnal is fogadhatunk

Március 25-én újra felzendülhet az Éjjel soha nem érthet véget című örökzöld sláger, a magyar futballválogatott ugyanis a Puskás Arénában várja a lengyeleket az első vb-selejtező mérkőzésre. A csapat célja egyértelmű: kijutni a katari 2022-es világbajnokságra – a rajongók azonban a fiúk bíztatása mellett a sportfogadásaik miatt is izgulhatnak a kanapéjuk kényelméből. A kriptoközösség számára ehhez pedig jó hírrel szolgálhatunk: a selejtezőre már bitcoinnal és egyéb kriptopénzekkel, teljesen anonim módon is fogadhatnak a 1xBit oldalán.

A vb-selejtező sportfogadás teljesen anonim módon, bitcoinnal is megtehető a 1xBit-nél

Bár a katari 2022-as FIFA labdarúgó-világbajnokság még nagyon távolinak tűnik, a selejtező alig egy hét múlva már kezdetét is veszi. A magyar válogatottnak most sem lesz könnyű dolga, hiszen a I csoportba kerülve Anglia, Lengyelország, Albánia, Andorra és San Marino csapataival kell megküzdenie a kijutásért. Közülük először a lengyel válogatottal fogunk összecsapni március 25-én. A lengyeleket, bár természetesen zárt kapuk mellett, a Puskás Arénában fogadjuk, majd ezt követően utazik a csapat először Andorrába, majd San Marinóba.

A 1xBit oldalára látogatva rögtön láthatjuk, hogy az előrejelzések nem feltétlenül a magyar válogatottnak kedveznek – teljesen érthető módon, hiszen míg Lengyelország a világranglista 19. helyén áll jelenleg, a magyar válogatott csak a 40. a listán. A lengyel győzelemre 45%, míg a magyarra 27%-os jósolnak a fogadóirodánál, és az oddsok is ennek megfelelően lettek kialakítva a meccsre. Jelenleg a magyar győzelemre 3.54-es szorzók mellett tudunk fogadni.

a selejtezőre már bitcoinnal és egyéb kriptopénzekkel, teljesen anonim módon is fogadhatnak a 1xBit oldalán.
A lengyel győzelemnek 45%-os esélyt jósolnak az oldalon

A katari vb több szempontból is különleges lesz. Először is, a szokásos nyári időpont helyett november 21. és december 18. között rendezik meg majd a versenyt. Ennek egyszerű oka van: a júliusi katari átlaghőmérséklet magasan 30 (néha 40 fok) fölött van, amelyben igencsak szép kihívás lenne végigjátszani a 90 percet. Katar emellett az első arab ország lesz, amely labdarúgó-világbajnokságot rendezhet; sőt, egész Ázsiában ez lesz a második vb a 2002-es koreai-japán közös rendezésű verseny után. Még egy különlegesség, hogy várhatóan ez lesz az utolsó olyan labdarúgó-vb, ahol 32 csapat jut ki a végső megmérettetésre. A 2026-os vb esetében ezt a keretet 48 csapatra fogják növelni. Ez akár bizakodásra is adhat okot, ha a mostani selejtezőn nem sikerülne győzedelmeskednie a magyar válogatottnak.

Anonim sportfogadás kriptopénzekkel

Ha kellően izgatottak lettünk a vb-selejtező miatt, akkor már csak egy dologgal tudjuk ezt fokozni: ha – szó szerint – emeljük a téteket. Sportfogadáshoz pedig már kriptopénzeket is tudunk használni, hiszen a vb-selejtező meccseire a 1xBit oldalán bitcoinnal tudunk fogadni. A 1xBit nemzetközi fogadóiroda amellett, hogy számos kriptopénzt elfogad, teljes anonimitást is biztosít a fogadások során, így duplán jól járhatunk.

A 1xBit oldalára egy kattintással tudunk regisztrálni, amely során automatikusan generált felhasználói kódot és jelszót biztosít az oldal. Az anonimitás olyan fokú, hogy első belépés során még email címünket sem kell megadnunk. (Ezt a későbbiekben azért hasznos lehet megtenni, mert ennek segítségével tudunk egy elfelejtett jelszó esetében visszajutni fiókunkba.) S bár a bitcoin az egyértelmű sztárja az oldalnak, többféle kriptopénzzel is tudunk befizetést tenni számlánkra. A 1xBit elfogad például bitcoin goldot, ethereumot, BNB-t, litecoint, monerót, zcasht, dogecoint, cardanót vagy éppen BAT-ot is – és a lista korántsem teljes.

A számlára való befizetés a jól ismert kriptopénzes utalásokra jellemzően rövid idő alatt elvégezhető. Miután választottunk egyet a honlapon felsorolt kriptovaluták közül, azonnal megjelenik a tárcacím, amelyre ezt utalni tudjuk.

a selejtezőre már bitcoinnal és egyéb kriptopénzekkel, teljesen anonim módon is fogadhatnak a 1xBit oldalán.
Több mint 800 különböző lehetőségre fogadhatunk a magyar-lengyel meccsen

És hogy mire tudunk fogadni? Nos, a Magyarország-Lengyelország meccs esetében bőven van választék. Az olyan alapvető fogadások mint a játékidő eredménye természetesen kiemelt helyen jelenik meg a 1xBit oldalán is. Azonban a fogadási piacok korántsem merülnek ki ezzel. Fogadhatunk dupla esélyre, a gólok számára, a félidő eredményére, gólkülönbségre, de választhatunk ázsiai vagy európai hendikepet is. Összesen több mint 800 különböző lehetőség közül szemezgethetünk, de szűrhetünk csak a legnépszerűbb fogadási lehetőségekre is, hogy átláthatóbbá tegyük az opciókat.

A focin kívül is széles a felhozatal, és az üdvözlőbónuszt is fel tudjuk turbózni

Azoknak a sportrajongóknak sem kell azonban aggódni, akik nem kifejezetten a labdarúgás világa iránt érdeklődnek. A 1xBit széles sportfelhozatalt biztosít a kriptopénzes fogadásokhoz. A kínálatban bőven találhatunk tenisz, kosárlabda, jégkorong, autósport vagy éppen amerikai foci mérkőzéseket is. Sőt, ha valaki a szerencsejátékok világában inkább a kaszinót preferálja, az is találhat magának kedvére való lehetőségeket a 1xBit oldalán.

Ha regisztrálunk az oldalra, mindenképpen használjuk ki az új felhasználóknak kijáró üdvözlőbónusz ajánlatot is. Ez az első, második, harmadik és negyedik befizetéshez kapcsolódóan zsebelhető be, összesen akár 7 BTC értékben. A BitcoinBázis olvasóinak pedig még egy jó hírünk van: ha a BAZIS125 kódot használjátok a regisztráció során, akkor az első befizetésetek 100%-os bónuszát 125%-osra is fel tudjátok emelni.

Egy másik extrája az oldalnak, hogy bónuszpontokat is gyűjthetnek a felhasználók. A pontokat minden megtett fogadás után szerezhetjük meg (pl. a Magyarország-Lengyelország mérkőzés esetében). Ezeket 500 pontonként 10 dolláros bónuszra tudjuk beváltani későbbi fogadásainkhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.