Vegyél részt a Battle for the Aegis csatában az 1xBit-en

Elkezdődött az egyik legnagyobb online többszereplős csata, amelyben az 1xBit összes játékosa részt vehet. Válaszd ki gondosan a hőseidet, mert azok győzelmet vagy vereséget hozhatnak. Mestertaktikusok vagy brutális gazemberek, melyik utat választod?

Itt az idő a harcra és a győzelem kulcsának megtalálására a 2022-es év legnagyobb Dota 2 eSport eseményén. Csatlakozz több ezer más játékoshoz, és védd meg őseidet!

De mi ez a Battle for the Aegis?

A Battle for the Aegis 2022 egy Dota 2 eSport verseny, amelyet kizárólag az 1xBit-en lehet játszani. Merülj el ebben az akciódús online játékban a csatában való részvétellel. Találd meg az elrejtett kincseskamrák kulcsait, amelyek digitális aranyat és bitcoint rejtenek a győzelem felé vezető úton.

A Battle for the Aegis 2022 október 5-én indul és 2022. október 31-ig tart. Nincs túl sok betartandó szabály. Csak vadnak, gyorsnak és szerencsésnek kell lenned, hogy ott csapj le az ellenfeleidre, ahol kell.

A versenyen akkor vehetsz részt, ha a promóciós időszak alatt 1,5-ös vagy magasabb szorzóval fogadsz bármelyik Dota 2 eseményre.

Díjak és elosztás

A Battle for the Aegis játékosai kulcsokat gyűjthetnek és kincseskamrákat nyithatnak ki a rejtett kriptopénz jutalmakkal. Az 1xBit csak erre a versenyre több mint 600 mBTC nyereményalapot különített el.

Összesen 7 nyertes lesz, akik hazavihetik a több mint 600 mBTC értékű jutalmakat. A nyereményeket a játékosok által elért szintek szerint osztjuk szét. Az eseménynek 4 szintje van, és mindegyik más-más jutalommal jár: Rare Treasure, Mythic Treasure, Legend Treasure és Eternal Treasure.

● Minden játékos, aki eléri a Rare Treasure szintet, garantáltan 0,1 mBTC értékű ingyenes fogadást kap. Ezenkívül 1 szerencsés játékos kerül kisorsolásra, aki 10 mBTC-t nyer.

● Minden játékos, aki eléri a Mythic Treasure szintet, garantáltan 0,2 mBTC értékű ingyenes fogadást kap. Ezenfelül 1 játékos kerül kisorsolásra, aki 20 mBTC-t nyer.

● Mindenki, aki eléri a Legend Treasure szintet, 0,3 mBTC értékű ingyenes fogadást kap. Ezenfelül 1 szerencsés játékost sorsolunk ki, aki 50 mBTC-t kap.

● Minden játékos, aki eléri az Eternal Treasure szintet, egy Value of Dota 2 elixír tárgyat kap, legfeljebb 25 dollár értékben. Ezenkívül 1 szerencsés nyertes kerül kisorsolásra, aki 100 mBTC-t kap.

De ez még nem minden! 3 másik játékost véletlenszerűen választunk ki azok közül, akik elérték az Eternal Treasure szintet. Ők a következő BTC jutalmakat nyerik:

● 1 db 250 mBTC értékű Aegis jutalom
● 1 db 150 mBTC értékű Eternal jutalom
● 1 db 100 mBTC értékű Legend jutalom

Miért érdemes az 1xBit-en játszani?

Az 1xBit rengeteg érdekes eSport promóciót, versenyt és bónuszt nyújt. A kripto-szerencsejáték platform a sportesemények széles választékát kínálja, beleértve az élő fogadásokat is, a piacon elérhető legmagasabb szorzókkal. A kriptovaluta-tulajdonosoknak nem kell aggódniuk, mert az 1xBit több mint 40 különböző érmét és tokent fogad el a felhasználók kényelme érdekében.

Az 1xBit egy anonim és megbízható kaszinó és sportfogadó oldal, amely minden új játékosnak nagylelkű, akár 7 BTC összegű üdvözlő bónuszt kínál az első 4 befizetésre. Ahhoz, hogy részese lehess az akciónak, csak egy e-mail címre és jelszóra van szükség a regisztráció során.

A Battle for the Aegis végre itt van. Gyűjts erőt és csatlakozz a régóta várt Dota 2 versenyhez az 1xBit-en.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***