Visszavonták az FTX alapító óvadékát – lecke, hogy miért kell decentralizált coinokba fektetni, mint az ETH és a BTCS

Az FTX kriptotőzsde összeomlása komoly felfordulást okozott 2022. novemberében és rengeteg kriptofanatikus veszítette el a megtakarításait. Az FTX alapítóját tették felelőssé a befektetők millióinak okozott szenvedésért.

Folytasd az olvasást, hogy megtudd, mi a következő lépés az FTX összeomlási ügyében!

Az FTX tőzsde ügyének bemutatása

2021-ben az FTX a harmadik legnagyobb kriptotőzsdévé vált. Olyan szolgáltatásokat kínált, mint termékek kereskedelme, opciós kereskedelem, tőkeáttételes tokenek és volatilis termékek kereskedelme. 2022. novemberében az FTX aztán a harmadik legnagyobb tőzsde pozíciójából a semmibe zuhant és a cég a 11. cikkely szerinti csődvédelemért folyamodott, ami az alapító lemondásához is vezetett. Júliusban aztán az alapító már házi őrizetben is volt. Nem férhetett hozzá sem az internethez, sem az okostelefonjához.

Nemrégiben egy bíró visszavonta az FTX alapító óvadékát, mert megpróbálta befolyásolni a tanúkat és számos beszélgetésen keresztül megfélemlítette őket. Mindezek tetejében az FTX egykori vezérigazgatója nem bűnösnek vallotta magát az összes vádpontban és fellebbezett a bíró óvadék megvonását illető döntése ellen. Jelenleg az 2023. október másodikán bekövetkező tárgyalására vár. Az FTX bedőlése rengeteg kriptofanatikust rémített meg. Az emberek sok milliárd dollárt veszítettek el és rengetegen fordultak az Ethereum innovációi felé a kriptovaluták világában.

Jó befektetés az ETH?

Az ETH egy decentralizált coin. Egy olyan kriptovaluta, amely rengeteg decentralizált app motorját jelenti. Az ETH az Ethereum natív tokenje.

Az Ethereum egy olyan coin, amely mindig magasan tartja a pozícióját, amikor jó árfolyamot produkál, és ha esetleg az ár csökkenni kezd, a befektetők még mindig vásárolják, mert rengeteg előnye van amellett, hogy coin. Nem kell egy élet megtakarítását az Ethereumra költened, csak egy olyan összeget, aminek van értelme, mert ez a kriptovaluta is volatilis. Nincs a kriptoeszközöknek stabil ára a stabilcoinokat leszámítva.

Ha a pénzednek keresel befektetési lehetőséget a kriptok világában, akkor az Ethereum egy jó befektetési opció. Viszont ettől függetlenül jó ha nyitva tartod a szemeid, mert a BTCS egy jó alternatívája az Ethereumnak.
Aki befektetni szeretne, simán szerezhet Ethereumot és BTCS-t, ahelyett, hogy hagyná, hogy egy kriptotőzsde kiszipolyozza a kriptoeszközeit, mint ahogy az FTX tette rengeteg kriptovaluta befektetővel.

Miről szól a BTCS?

bitcoin spark

A BTCS, a Bitcoin Spark, egy kriptovaluta, amely egy vadiúj, Proof-of-Processnek nevezhető blokklánc technológiát használ. Nagyon magas sebességen működik, elsőosztályú a biztonsága és a skálázhatósága. Az Ethereummal és Bitcoinnal ellentétben a BTCS-nek egy jóval fejlettebb módszere van a mindennapi tranzakcióink végrehajtására.

A Bitcoin problémái és hogyan oldja meg őket a Bitcoin Spark

A Bitcoinnak rengeteg problémája van, mint például az alacsony tranzakciós ráta, a nagy tranzakciós költségek, a bányászati limitációk és az okosszerződések hiánya. A BTCS megoldja ezeket a gondokat.

A Bitcoin Spark másodpercenként dolgoz fel tranzakciókat, ráadásul több tranzakciót. Mindenki bányászhat a Bitcoin Sparkon. A BTCS-nek okosszerződései is vannak, amelyek nagyon jól használhatóak és sokféle programozási nyelvet támogatnak. Ez és más funkciók a Bitcoin Sparkot jó befektetési opcióvá tették.

Az FTX ügy tanulságai

Mielőtt bármilyen kriptovalutába fektetnél, oda kell figyelni rá, hogy egy adott tőzsde vagy befektetési platform mögött kik állnak.

Ha az emberek kellő gondossággal jártak volna el, és több információt gyűjtöttek volna a tőzsdéről, akkor talán most nem kellene beszélnünk róla.

Tudj meg többet a Bitcoin Sparkról és arról, hogyan változtatja meg a kriptovilágot:

Honlap: https://bitcoinspark.org/

BTCS token vásárlása: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***