Vulkan Vegas: Az online kaszinó, amely minden igényt kielégít

Az online kaszinózás egyre népszerűbb hobbinak számít Magyarországon is. A Vulkan Vegas az egyik legújabb Magyarországon is elérhető internetes kaszinó, amely több szempontból is kiemelkedik a versenytársai közül. Az oldalon rengeteg nyerőgép és olyan instant win és aviator játék érhető el, amelyekben a kezdőknek is könnyen és akár azonnal sikere lehet. A legjobban fizető progresszív jackpot nyerőgépek főnyereményei a Vulkan Vegas oldalán akár a száz vagy ezermillió forintos nagyságrendet is elérhetik. Ezeket a nyereményeket bárki, bármikor, azonnal megszerezheti egyetlen szerencsés pörgetéssel. A kedvező játékfeltételek mellett az oldal szintén nagyon jó promóciókat is kínál, ami legfőképpen az új generációs, fiatalabb játékosokat célozza. Persze ha te már profi vagy haladó szerencsejátékos vagy, akkor sem kell búslakodnod, mivel a Vulkan Vegas több száz klasszikus blackjack, poker, baccarat, craps, roulette és egyéb asztali kaszinó játékot, valamint ezeknek az élő osztós változatait is kínálja a hagyományos kaszinók hangulatához szokott játékosoknak.

A nyerőgépek mindenki kedvencei

Sokan úgy tartják, hogy a nyerőgépek elsősorban kezdőknek való játékok, de ez nem igaz. Az teljes mértékben igaz, hogy mivel a nyerőgépek játékmenete egyszerű, a győzelemhez pedig csupán szerencsére és jó megérzésekre van szükség, ezért sokan kezdik a szerencsejátékos karrierjüket nyerőgépeken. Azonban a magas főnyeremények és az egyszerű, de izgalmas játékmenet miatt a legtöbb profi sem hagyja abba soha teljesen a nyerőgépezést. A szerencsejátékoknak alapvetően kétféle kategóriájuk van. Az egyik kategória az, ahol a játékosok nem tudják érdemben befolyásolni a játék menetét, így kizárólag a megérzések és a szerencse dönt. Ilyenek például a nyerőgépek és az instant win játékok. A másik kategóriában azok a játékok vannak, ahol a játék végkimenetelét érdemben befolyásolják a játékosok döntései, mint például a póker vagy a blackjack.

Kezdőként érdemes neked inkább az első kategóriával ismerkedned, mivel ahhoz, hogy a bonyolult stratégiákat igénylő játékokban is sikeres lehess, időre lesz szükség. Ezzel szemben egy nyerőgéphez egyszerűen csak le kell ülnöd és pörgetned kell. A te feladatod csupán annyi, hogy ráérezz arra, hogy mely slot játékokban van a legnagyobb szerencséd és bízz a minél szerencsésebb pörgetésekben. A Vulkan Vegas kaszinónál több ezer nyerőgép közül választhatod ki a számodra leginkább megfelelőeket. A nyerőgépeket kategória szerint is böngészheted, mint például retro, klasszikus, modern, megaways, bonus buy és bonus feature nyerőgépek, illetve a főoldalon megtekintheted az éppen aktuálisan legnépszerűbb és legújabb nyerőgépek listáját is. Az oldalra folyamatosan kerülnek fel az újabb és újabb, egyesével válogatott nyerőgépek, hogy a játék változatossága garantált legyen.

Instant win játékok és innovatív élő játékok

A Vulkan Vegas volt az egyik első online casino, ahol nagy számban elérhetővé váltak a napjainkban már egyre népszerűbb instant win és aviator játékok. Az instant win játékok kicsit a nyerőgépekhez hasonlítanak olyan értelemben, hogy ezeken is azonnali sikereket lehet elérni kezdőként is. Az instant win játékok lényege, hogy a játékmenet határozatlan ideig tart. A kör kezdete után a nyereményed növekedni kezd egy véletlenszerűen meghatározott pontig, ezután azonban hirtelen lenullázódik. Mivel te nem tudhatod, hogy meddig nő a nyereményed, így a megérzéseidet felhasználva és a szerencsében bízva kell eldöntened, hogy mikor szállsz ki. Ha túl korán dobod be a törölközőt, akkor a nyereményed kicsi lesz, ha túl későn, akkor minden elbukhatsz, viszont, ha sikerül elkapnod a megfelelő pillanatot, akkor azonnal hatalmasat kaszálhatsz.

Rengeteg bónusz és promóció

Az oldalon a szuper játékválaszték mellett kedvező promóciók és hűségprogram is vár minden játékost. Az új játékosok most három részletben összesen akár 450,000 forint bónuszban és további 150 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek. Az üdvözlő bónuszban való részvételhez elég mindössze 1500 forintot feltölteni az egyenlegedre. Az ingyenes nyerőgépes pörgetéseket olyan közönségkedvenc játékgépeken használhatod fel, mint a Big Bass Bonanza, a Hold The Spin és a Book of Rebirth. Később sem kell csüggedned, hiszen aktív játékosként az üdvözlőbónusz kimerítése után is heti rendszerességű promóciókban vehetsz részt. Többek között heti reload bónuszban, heti ingyenes pörgetésekben és akár 600,000 forint értékű cashback promócióban. A hűségprogramnak hála minél régebb óta játszol az oldalon, annál kedvezőbb feltételek mellett veheted majd igénybe a bónuszokat. A legmagasabb hűségszinttel rendelkező játékosok akár 200%-os bónuszra és heti 100 ajándék ingyenes pörgetésre is számíthatnak. Ha ez még nem lenne elég, a Vulcan Vegas a születésnapodon is gondol rád és a hűségszintedtől függően, akár 60,000 forint bónusz egyenleggel is jutalmaz.

Megbízható ügyfélszolgálat

Ha már ütköztél bármilyen nehézségbe online játék közben, akkor biztosan tudod, hogy a jó játékkínálat és a kedvező promóciók mellett a minőségi ügyfélszolgálat is mennyire fontos. A Vulcan Vegas internetes kaszinó oldalán bármikor segítséget kérhetsz akár 5 percen belül az élő chatet használva. Élő chaten keresztül akár magyarul is kérhetsz segítséget. Ha a problémád ennél is sürgősebb, akkor akár telefonálhatsz is, az oldalon megadott telefonszámon. A telefonos ügyfélszolgálat csak munkaidőben elérhető. Ha pedig a problémád bővebb kifejtést igényel, akkor keresd a kaszinó ügyfélszolgálatát emailben, amire 24 órán belül választ kaphatsz. Ha a Vulcan Vegas oldalát választod, akkor biztos lehetsz benne, hogy a sikeres játékot soha nem fogják sem technikai problémák sem egyéb komplikációk megakasztani.