A Watford FC és a Stake.com többéves partnerséget jelentett be

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A Watford angliai focicsapat többéves partnerségre lépett a Stake.com, a világ egyik vezető kriptokaszinó és sportfogadási platformmal. Az együttműködés a 2021/22-es idényben veszi kezdetét, miután a Watford visszakerült a Premier League-be. A rekord értékű egyezség szerint a Stake a focicsapat fő mezszponzora lesz.

A többéves egyezség alapján, aminek a kifizetése kriptovalutában fog megtörténni, az egyik leggyorsabban fejlődő kriptovaluta márka és a Premier League egyik újonca lép partnerségre, miután a tavalyi évben a focicsapat elhódította az angol másodosztály, a Championship trófeáját.

Ezzel a Stake folytatja globális terjeszkedését és a Watford FC-vel kötött partnerség nagyban hozzájárul majd a márka ismertségének a növeléséhez, hála a Premier League világszintű népszerűségének. A márka népszerűsítése globálisan, de különösen az Egyesült Királyságban kiemelt fontosságú, ugyanis a vállalat hamarosan elindítja a Stake.co.uk platformját.

A partnerség kezdetének tiszteletére a Stake egyben egy speciális ajánlatot is bejelentett, amelynek keretében 10 millió dogecoint osztanak szét a nemzetközi platformjukon. Emellett az egyesült királyságbeli felhasználók egyéb promóciókra és kriptovaluta jutalmakra is számíthatnak, miután elindult a lokális weboldaluk, a Stake.co.uk.

A Stake az Egyesült Királyság meghódítására készül

A 2017-es alapítású Stake.com az iparág egyik vezető platformja több, mint évi 30 milliárd tranzakcióval, amivel a bitcoin tranzakciók 5%-át teszik ki. A Watford FC-vel létrejött partnerséggel a Stake tovább növeli a sportszponzori portfólióját azt követően, hogy idén márciusban a márka az UFC hivatalos sportfogadási partnere lett Latin-Amerikában és Ázsiában.

Scott Duxbury, a Watford FC elnökének elmondása szerint: “Nagyon örülünk annak, hogy a Stake lett a 2021/2022 idényben a hivatalos mezszponzorunk. Ez egy kiemelten izgalmas szezon lesz a klub életében, miután visszakerültünk a Premier League-be. Nagy örömmel tölt el minket, hogy egy olyan partnert találtunk, ami hozzánk hasonlóan ambiciózus tervekkel és elkötelezettséggel dolgozik a különféle innovációkon annak érdekében, hogy minél nagyobb sikereket érjenek el.”

Mladen Vuckovic, Stake.com ügyvezető igazgatója kiemelte: “Az elmúlt évek az állandó növekedést jelentették a Stake számára. A friss partnerség a Watford fociklubbal a vállalatunk életében egy újabb fejezetet jelent. Nem találhattunk volna jobb társat egy olyan focicsapatnál, amelynek ilyen gazdag történelme igazi innovatív lélekkel párosul. Elkötelezettek vagyunk, hogy a Watford család kulcspartnerévé váljunk, és jónéhány izgalmas kezdeményezéssel fogunk előrukkolni a csapat szurkolóinak a következő hónapokban.

Több információért látogass el a Stake.com weboldalra.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése, valamint pénzügyi szakember véleményének kikérdezése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***

 

premik

Közel 10 éves IT tapasztalattal rendelkezek nagyvállalati fizetési rendszerek és fizetési megoldások fejlesztésében. A kriptók által képviselt érték mellett érdekel a mögöttes technológia is, és nagyon kíváncsi vagyok, hogyan épül egymásra a mainstream és a kriptovaluták világa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.