Anonim webtárhely szolgáltatás Izlandról bitcoinért? Már ilyet is kapni

Az OrangeWebsite egy izlandi alapítású webtárhely szolgáltató, ahol a személyes adatok védelmét értékelők bitcoinért is bérelhetnek webtárhelyet. A 2009-ben alapított cégnek ma már több mint 100 országban van ügyfele.

A szolgáltató egyik különlegessége, hogy a szólásszabadság elve alapján mindenki számára nyitottak, ha meg szeretnének jelenni a interneten cenzúra és zaklatás nélkül.

Másik jellegzetességük a környezettudatosság, energiaigényüket teljes mértékben természetes erőforrásokból biztosítják, geotermikus energiából állítják elő az áramot, és a munkavállalóikat arra buzdítják, hogy otthonról dolgozzanak, ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomukat.

Milyen szolgáltatásokat kínálnak?

Az OrangeWebsite különféle offshore hosting szolgáltatásokat kínál: shared hosting, virtual private hosting és dedikált szerverek. Mivel a szerverkapacitásuk Izlandon található, ezért az összes szolgáltatásuk az I.M.M.I (Icelandic Modern Media Initiative) által van védve, így a cenzúra szintje sokkal alacsonyabb, a titoktartásuk pedig magasabb fokú mint más országokban. Izland függetlensége miatt pedig nem vonatkozik rájuk semmilyen EU-s vagy USA szabályozás.

4 kategóriában kínálnak shared hosting előfizetéses szolgáltatást, mindegyikhez alapból jár a cPanel SSL védelemmel, SSL védett webmail, osCommerce Shopping Cart, Spam Assasin, zöld oldal certifikáció és SoftAculous automata telepítő, ami többek között támogatja a WordPresst, Drupalt, és Boonex Dolphint is.

OrangeWebsite shared hosting bitcoinért

Mindegyik előfizetéshez fejlett DDos védelem és ingyenes oldalszerkesztő is jár. A szolgáltatási díj (3.40-24.90 EUR/hó között) annak függvényében van meghatározva, hogy mennyi tárhelyet igénylünk (1-20 GB), milyen forgalmat bonyolítunk havonta (100-2000 GB), hány domainere és subdomainere van szükségünk (0-10 db), hány e-mail profilt szeretnénk létrehozni, és mekkora MSSQL adatbázisra van igény.

Az OrangeWebsite virtuális privát hosting szolgáltatásból 7 különböző fokozatot választhatunk, melyek biztosítják a dedikált IP címet, hozzáférést a gyökérhez, és 24/7-es támogatást.

Többféle Linux és Windows Web Server konfigurációt állíthatunk össze, amelyek előretelepített control panelekkel (cPanel, Encompass) vannak ellátva. Az előfizetési díj (29.90-239.90 EUR/hó között)
az igényelt processzorok számától, a RAM és a disk méretétől, és a havi forgalomtól függ.

Virtuális privát szerverek Izlandról bitcoinért

Az Orangewebsite harmadik szolgáltatáscsomagja a dedikált szerverek, amiből 4 fajta csomagot kínál. Az előfizetési díjak (199-349 EUR/hó között) itt is a kívánt teljesítmény függvényében változnak: processzor, RAM, disc méretek és sávszélesség. Azonban minden konfigurációban biztosított az ingyenes beállítás, a 24/7-es támogatás, DDoS védelem, előretelepített kontroll panelek és KVM.

A cég nagyon nagy hangsúlyt helyez a kibervédelemre és az információbiztonságra, dedikált szerverbiztonsági és etikus hacker csapatai állandóan monitorozzák a működést. A szerverekről másodpercenként készítenek biztonsági mentést, amit további díj ellenében szintén rendelkezésre bocsátanak.

Új ügyfeleknél a személyes adatok védelme miatt minimalizálják az ügyfelekről gyűjtött és tárolt információt, és az illetéktelen behatolás elleni védelem miatt a két faktoros autentikációt
is biztosítanak.

Az OrangeWebsite 99.9%-os rendelkezésre állási garanciát vállal, amit ha valamilyen oknál fogva nem tudnak tartani a havi előfizetési díjat elengedik. A vállalatnak bankkártyával, PayPallal, Bitcoinnal, banki utalással, Western Union átutalással és csekkel is lehet fizetni a szolgáltatásokért. Új ügyfél esetében az első 30 napban bármikor le lehet mondani az előfizetést, később pedig havi elszámolásban lehet a szolgáltatást megszüntetni.

Konklúzió

Az OrangeWebsite minden olyan jellemzővel bír, ami egy jó bitcoin webtárhely szolgáltatótól elvárható. Különösen kiemelt figyelmet fordítanak az ügyfélszolgálatra és a személyes adatok védelmére.

Az a két dolog, ami igazán különlegessé teszi őket, a lokációjukból származik. Az I.M.M.I. garantálja számukra az online információ titoktartását és az alacsonyabb szintű cenzúrát.

A másik kiemelt jellemzőjük pedig a környezettudatosság. Ha valakit kicsit is érdekel a felhasznált energiamennyiség csökkentése, Izland a bőséges természetes energiaforrásával lehetővé teszi, hogy a cég teljesen zölden üzemeltesse infrastruktúráját. Ez egy addicionális előny a felhasználó részére is, hiszen egy ökobarát bélyeggel ezt a weboldalán is jelölheti.

Ha pedig a felhasználó a Boonex Dolphint használ, az OrangeWebsite lehet számára a legjobb választás, hiszen a Boonex Dolphinnak is ők az első számú javaslatuk.

A személyes adatok védelme egyike a Bitcoin filozófiai alapértékeinek és emiatt az OrangeWebsite webtárhely szolgáltató fokozottan ajánlott azon üzemeltetőknek, webmestereknek, akik magasra értékelik az online anonimitást.

Web hosting in Iceland - OrangeWebsite.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük