Will Smith pofona új mémcoint ihletett, amire ismét sokan ráharaptak

Will Smith megpofozta Chris Rockot az Oscar-gálán, erre a kriptoközösség létrehozott egy, az eseménynek szentelt tokent, amely árfolyama órákkal később az egekbe szökött.

A mémcoinok továbbra is aratnak, ami döbbenetes, de igaz. Nemrég ugyanis egy új token született, mégpedig a Will Smith Inu. Ahogy sejteni lehetett, a világszerte hallott pofon ihlette.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a 2022-es Oscar-gála legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor Will Smith leütötte a show házigazdáját, Chris Rockot. Utóbbi ugyanis illetlen viccet csinált Smith feleségének egészségügyi problémájából és annak leborotvált hajából, de ami ezután következett, az mindenkit jócskán meglepett. A Bad Boys-trilógiából, a Richard királyból, a Men in Blackből és A függetlenség napjából ismert sztár ugyanis felment a színpadra, és lekevert egyet a műsorvezetőnek. Majd szépen visszament a helyére, és azt kiabálta, hogy Rock ki ne ejtse a felesége nevét a (kib..ott) száján.

Smith később Oscar-díjat kapott, és bocsánatot kért a közönségtől, valamint az Akadémiától is a tettéért. Másnap elnézést kért Chris Rocktól, aki végül nem tett rendőrségi feljelentést Smith ellen.

A kriptoközösség, éber és eredeti módon, mint mindig, gyorsan felkapta az eseményeket, és megpróbált hasznot húzni belőlük. Órákkal azután, hogy a pofon híre bejárta a világsajtót, egy új érme jelent meg Will Smith Inu néven.

Néhány DEX-en, például az Uniswapon kereskedni lehetett vele, és az ára 10 000%-kal emelkedett. A CoinMarketCap szerint a tegnapi csúcs után az árfolyam visszaesett, de még mindig 0,00000045 dollárba kerül egyetlen Will Smith Inu. Döbbenetes, hogy erre is ráharaptak egyesesek, holott köztudott, hogy ezek mögött a mai divatos coinok mögött csalók húzódnak meg, akik a pillanatnyi hájpot akarják egy-egy esemény alkalmával meglovagolni, és az óvatlan befektetőktől pénzt kicsikarni.