XRP és Bitcoin Spark: A határokon átnyúló tranzakciók, a pénzügyi integráció párosa

A kriptovaluta piac ígéretes jövő előtt áll, mivel gyorsabb, hatékonyabb és olcsóbb tranzakciókat valósít meg. Az XRP egyike azon digitális valutáknak, amely elősegíti a blokklánc technológia fejlődését. A hálózat segíti a bankokat a határokon átnyúló átutalások elszámolásában, és lehetővé teszi a fiat és digitális valuták cseréjét. Az XRP és a Bitcoin Spark kombinációja komoly hatással lesz a pénzügyi piacra, megkönnyítve a kriptofelhasználók vágyát a fiat-kripto átmenetre. Ez a cikk a Bitcoin Spark általi blokklánc áthidalás lehetőségét tárgyalja.

Az XRP eléri a 100 dollárt?

Az XRP egy blokklánchálózat, amely segíti a bankokat és a monetáris rendszereket a határokon átnyúló tranzakciók végrehajtásában, hatékonyságot teremtve az idő és a költségek tekintetében. A hálózat megkönnyíti a tranzakciókat a kriptók és a fiat pénzek között a pénzügyi technológia univerzumában. A kormányok most már átkonvertálhatják a fiatot kriptóra, hogy más kormányokkal tranzakciókat bonyolíthassanak le, ahelyett, hogy olyan banki rendszereket vonnának be, amelyek sok időt vesznek igénybe az adatok feldolgozásához, emellett súlyos összegeket számolnak fel tranzakciós díjként.

Az XRP-nek az Egyesült Államok SEC-jével folytatott csatában elért győzelme alapján a digitális valuta a közelgő bikapiac során komoly árfolyam-emelkedést könyvelhet el. A bizonyítékok arra utalnak, hogy az árfolyam a bíróság jogerős ítélete közepette megugrott. Sok kriptorajongó csatlakozott a projekthez a jövőbeli potenciális fellendülés reményében.

A Bitcoin Spark megkönnyíti az átváltást az ökoszisztémában

A hagyományos pénzügyi megoldásokból hiányoznak a gyorsabb és olcsóbb eszközátutalási rendszerek, például a fiat átutalások megkönnyítésére. Ez arra késztette a bankokat, hogy a decentralizált ökoszisztémába meneküljenek, ahol hatékony áthidaló mechanizmusokat keresnek. A blokklánc technológia üdvöskéje a Bitcoin Spark, egy olyan élvonalbeli technológia, amely az elosztott főkönyvet használja fel az átláthatóság és a biztonság előmozdítására a pénzügyi piacokon. A platformnak egy praktikus áthidaló rendszere van, amely felkeltette a különböző befektetők figyelmét.

A platform egyetlen áthidalható eszköze jelenleg a BTCS, amely a mainnet megjelenésekor lesz elérhető ún. bridgingre. A Bitcoin Spark áthidaló rendszere lehetővé teszi a közösség tagjai számára, hogy BTCS-t küldjenek és fogadjanak más hálózatokon. A platform különböző platformokon, köztük a BNB Smartchain és a Polygon platformokon állította be likviditási pooljait.
Az Ethereum hálózaton az áthidaló rendszerben használt BTCS teljes kínálata 4,33 millió token lesz. A platform elindítja hivatalos égetési mechanizmusát, hogy tokenegyensúlyt hozzon létre az ökoszisztémán belül. Ezen túlmenően a hálózatot a Cognitos és a Vital Block auditálta, hogy a résztvevők és az új befektetők biztonságát és bizalmát garantálja.

A Bitcoin Spark natív tokenje a BTCS. A közösség tagjai a BTCS-t használják az ökoszisztémán belüli tranzakciók lebonyolítására. Emellett a BTCS-t jutalmazó tokenként kezelik a résztvevők, hogy olyan tevékenységeket végezzenek, mint például a validálási folyamatok. A Bitcoin Spark maximális BTCS-kínálata 21 millió. Másrészt a natív tokenek induló kínálata 4,55 millió darab.

Az induló kínálatból 4 millió tokent a folyamatban lévő ICO-ra, 500 000-et pedig az indulás előtti likviditási pooloknak és decentralizált tőzsdéknek osztottak ki. A fennmaradó 50 000 BTCS token a projekt fejlesztése mögött álló csapat számára kerül kiadásra. Az elsődleges tokenkibocsátás harmadik fázisa már megkezdődött. A közösség tagjai mindössze 2 dollárért vásárolhatnak BTCS-t, hogy 12%-os bónuszt gyűjtsenek minden egyes vásárlás után. Ezen kívül 560%-os nyereséget is kapnak erre a fázisra tőkenyereségként a platform november 30-i indulásakor, amikor minden egyes BTCS token 10 dollárért kerül majd eladásra.

Tudj meg többet a Bitcoin Sparkról:

Honlap: https://bitcoinspark.org/
BTCS vásárlás: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***