Az XRP és a SOL tulajdonosok a Kelexo felé fordulnak

A globális kriptopiac 2024. március 20. óta milliárdokkal bővült. Az elemzők új történelmi csúcsokat jósolnak több projektnek, és szerintük a Ripple (XRP) és a Solana (SOL) is erős ralira készül.

A Kelexo (KLXO) a hírek közepette az egyik legígéretesebb opcióként tűnt fel. A kriptovaluta befektetők és az elemzők érdeklődéssel figyelik a Kelexo (KLXO) előértékesítését. Egyesek úgy vélik, hogy elérheti vagy felülmúlhatja a Solana (SOL) és a Ripple (XRP) teljesítményét.

A Ripple (XRP) továbbra is dominál

A Ripple (XRP) számára a március kifejezetten erős hónap volt. Nemrég elnyerte a FinTech Breakthrough Award díjat a legjobb határon átnyúló fizetési szolgáltatás és a legjobb DeFi platform kategóriában. A hír a közelmúltban bekövetkezett piaci visszaesés után érkezett, amellyel a Ripple (XRP) kénytelen volt megküzdeni, nem is beszélve a szabályozók folyamatos vizsgálódásáról.

Bár a Ripple (XRP) árfolyama ingadozhat, továbbra is kiemelkedő megoldásokat kínál. A Ripple (XRP) igyekezetét a pénzintézetekkel és a fizetési szolgáltatókkal kötött partnerségek bizonyítják.

A hatodik legnagyobb kriptovalutaként a Ripple magára vonja a figyelmet. Miközben a kriptoközösség kereskedik vele, a SEC egyre nagyobb nyomást gyakorol a vállalatra. Azzal vádolják, hogy nem tartják be a pénzmosás elleni szabályokat. A következő hónapok eseményeit érdemes lesz figyelemmel kísérni.

A Solana (SOL) folyamatosan bizonyítja értékét

A cikk írásakor egyetlen projekt sem közelíti meg a Solana (SOL) elfogadottságát és partnerségeinek számát. A Solana (SOL) hálózat számos kriptovalutának, decentralizált alkalmazásnak (dApp) és kormányzási mechanizmusnak ad otthont.

A Solana (SOL) nemrégiben nyerte el a CoinMarketCap Crypto of the Year díját a 2023-ig tartó futama miatt. A SOL ökoszisztéma olyan sikeres tokenekkel büszkélkedhet, mint a BONK (BONK), a The Graph (GRT), a Jupiter (JUP) és a dogwifhat (WIF). Mindezek a tokenek, beleértve a Solana (SOL) tokent is, mintegy 150 milliárd dolláros piaci értékkel rendelkeznek.

A Solana (SOL) az ETF kereskedéssel igyekszik tovább terjeszkedni, ami a jóváhagyásukat követően jó ötletnek tűnik. A Solana (SOL) hálózatának egyetlen nagyobb bökkenője a közelmúltban történt átverések és a mémérmék előértékesítése során tapasztalt események. A Solana (SOL) társalapítója, Anatolij Jakovenko egyébként egyáltalán nincs oda ezért a trendért.

Ennek fényében a Solana (SOL) befektetők portfóliójuk diverzifikálásába kezdtek. A Kelexo (KLXO) lehet az egyik legjobb választás a palettán.

A befektetők felfedezik a Kelexo (KLXO) potenciálját

A Kelexo (KLXO) egy újabb ajtó, amely új peer-to-peer tranzakciókat nyit ki. A Kelexo (KLXO) közvetlenül összekapcsolja a kölcsönadókkal azokat, akiknek pénzre van szükségük. A hagyományos rendszerből kiemelkedik, mivel a hitelfelvevők elkerülhetik a nehézkes dokumentációt és a magas kamatokat.

A Kelexo (KLXO) platform nem igényel KYC folyamatot. A kriptovaluta irányelvekkel összhangban a Kelexo (KLXO) fenntartja a felhasználók biztonságát. Ennek megfelelően a fiók létrehozásához csak egy e-mail cím és egy felhasználónév szükséges. A kriptovaluta elemzők 100x-os növekedést jósolnak az előértékesítés utáni időkre.

A Kelexo (KLXO) tokenenként jelenleg 0,05 dolláron érhető el. Már az előértékesítés alapján is úgy vélik a befektetők, hogy a Kelexo (KLXO) átalakíthatja a hitelezési iparágat. A beépített tőzsdével a hitelezés történhet fiat valutában vagy kriptovalutában.

Tudj meg többet a Kelexo (KLXO) előértékesítésről a projekt webhelyére látogatva.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.**