1 éves az Open Blockchain! Ajándék a cikkben!

  • 167
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Immáron 1 éve, pontosan 2019. február 16. óta tart a Seres István és Brezovszki Máté által megálmodott rendszeres open blockchain workshop sorozat.

Az egy év alatt mad 400 főre duzzadó követői csapat (https://www.meetup.com/Open-Blockchain-Workshop-Series) jelenleg Magyarország legdinamikusabban növekvő Blockchain közössége. Összesen 8 alkalommal sikerült összehozni a technológia iránt érdeklődőket, különféle témákat lefedve, mint például a okosszerződések feltörése, interoperabilitás, atomic swapok, zero knowledge proofok és legutóbb a lightning network sérülékenysége is előkerült!

A következő alkalom is rendkívülinek számít, nem más kerül terítékre mint a Wasabi Wallet és vendégeink Max Hillebrandt és Molnár Dávid lesznek!

Bitcoin’s Valentine – Why you should use coin shuffling?

Saturday, Feb 15, 2020, 3:00 PM

EIT Digital Budapest
Bogdánfy u. 10/a Budapest, HU

24 Members Attending

Bitcoin’s Valentine – Where is privacy and why you should use coin shuffling? Valentine had privately organised weddings for young couples at an age where it was forbidden for young soldiers to marry as it has been bad for their performance during war time. Being married, however, often did not stay a secret for most of the time as the information …

Check out this Meetup →

 

A Bitcoin sajnos nem biztosít túl sok privát jogot felhasználóinak. Egyetlen coint, vagyis UTXO-t elég valakinek a valós életbeli identitásához kapcsolni és könnyen az illető összes coinját tudja klaszterezni bárki. Ez nyilvánvalóan nem kívánatos. Semelyik magánszemély vagy üzleti társaság nem örülne, ha kiderülne, hogy mennyi a bitcoinban tárolt összes vagyona. Sőt, egy okos támadó, nem csak az illető Bitcoin egyenlegét láthatja hanem egész tranzakciós történetet. Szerencsére a helyzet mégsem ennyire borús. Számos ötlet, protokoll került kitalálásra az elmúlt években, amelyek a bitcoin privacy problémáját igyekszenek enyhíteni. Minden részlehajlás nélkül mondhatjuk, hogy ezek közül a legnépszerűbb és a legszínvonalasabb megoldás a Wasabi wallet.

A Wasabi és a mögötte álló páratlan csapat

A Wasabit életre keltő nopara73 (Ádám Ficsor) talán az egyik legnagyobb Bitcoin privacy szakértő a Bitcoin közösségben. Hogy hogyan is működik a Wasabi wallet vagy a CoinJoin? Mikre is kell figyelnünk, ha növelni szeretnénk a bitcoin tranzakcióink privátságát? Ezeket lehet megtudni a február 15-i meetupon, ahol a Wasabi két eminens tagjától, Max Hillebrandt-tól és Molnár Dávidtól tanulhatjuk ezeket meg.

Az előadások angol nyelvűek lesznek és körülbelül 30-40 percig fognak tartani, köztük 15 perces kávészünettel.

Meglepetés!!!

Az egy éves évforduló alkalmából egy kis ajándékkal kedveskednek a srácok az BlockExpo-val való együttműködés eredményeként:

Az ANON Summit Április 15 és 16 között kerül megrendezésre Bécsben.

Az első 4 jelentkező számára, akik az ANONOB2020 jeligével e-mailt küldenek a hello@obws.io címre, egyenként 180 EUR értékű belépő kerül kiosztásra!

Akik nem kerülnek be az eső 4-be, azok se csüggedjenek, minden további érdeklődő 15% kedvezményre jogosító kuponra tehet szert, amennyiben részt vesz a február 15-i Open Blockchain eseményen! 🙂

Anon Summit 2020

Mikor: 2020. április 15-16.
Hol: Bécs, Austria
Honlap: www.anonsummit.io
E-mail: office@anonsummit.io

Open Blockchain

https://www.facebook.com/openblockchainseries/
https://www.meetup.com/Open-Blockchain-Workshop-Series/

Árnyék-gyülekezőhely Facebook csoport alternatív pénzügyekben gondolkodóknak.😉

Guest Post

I #HODL BTC to survive Apocalypse.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.