10 000 dolláros nyereményjátékot indít a Winz.io kriptokaszinó

Figyelem, figyelem! A Winz.io egy speciális nyereményjátékra invitálja az adrenalin szerelmeseit. Az engedéllyel rendelkező kriptovaluta kaszinó második évfordulóját egy 10 000 dolláros lottószelvény sorsolással koronázza meg, és ami a legjobb: most bárki igényelhet egy darab, ingyenes jegyet a tombolára.

A korrekt ügyfélkapcsolati stratégiáról, kockázatmentes promóciókról és hatalmas nyereményalapokról ismert vállalatot 2020 áprilisában alapították. Azóta jócskán felmászott a ranglétrán, és immár az internet egyik legnépszerűbb kriptovaluta kaszinójaként díszeleg. Hogy felhasználóinak kedvezzen, kétéves születésnapja alkalmából a csapat egy újabb nagyszabású, egészen pontosan 10 000 dolláros pénzözönnel készült a játékosok számára. A jó hír, hogy a nyereményjáték mind az új, mind pedig a meglévő vállalkozó kedvű felhasználók számára elérhető lesz. Mindössze annyit kell tennünk a bőséges jutalomért, hogy létrehozunk egy Winz.io felhasználói fiókot, majd az ajándékba kapott pontjainkat beváltjuk a platform által kínált sorsjegyre. A régi motoros felhasználóknak az öt darab ajándék CP-pontot a platform egyébként már jóváírta a számláikon.

A lottószelvény kisorsolására idén, 2022. június 1-jén kerül sor, a jutalmakat várhatóan 57 szerencsés nyertes között a következőképpen osztják szét:

  • 3 nyertes szelvény egyenként 1000$,
  • 4 nyertes szelvény egyenként 500$,
  • 50 nyertes szelvény pedig egyenként 100$ dollárt ér.

A felhasználók szórakoztatására készült nyereményjátékok igencsak különlegessé teszik a Winz.io-t a többi kriptovaluta kaszinóval szemben, különösképpen azért, mivel a platform által kínált promócióknak, bónuszoknak és ajándékoknak nincsenek előzetes fogadási követelményei. Éppen ezért a vállalat egy régebb óta tartó kampánya, a Candyland Quest jelentős népszerűségnek örvend a kriptovaluta és a szerencsejátékok rajongói körében. A promóció keretében a játékosoknak 40 szintet kell teljesíteniük, útközben akár 15 000 dolláros nyereményalapot is bezsebelhetnek, az első három nyertes között pedig 50 000 dolláros fődíj oszlik meg.

A Winz.io a következő hónapban további izgalmas promóciókkal és versenyekkel várja a kedves látogatóit, hogy továbbra is közösen ünnepelje felhasználóival a platform évfordulóját.

Amit a Winz.io kaszinóról tudni érdemes

A Winz.io kripobarát kaszinó 2020-as alapítása óta a kriptovaluta szerencsejátékok tisztességes élménynyújtását szorgalmazza, hiszen a promóciókban nyert jutalmak megszerzéséhez nem kapcsolódnak előzetes fogadási követelmények. A kaszinó többek között támogatja a Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin Cash, Tether, Ripple, Tron és BNB tranzakciókat, a kifizetéseket pedig gyorsan, mindössze 30 percen belül feldolgozza.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***