10 dollár a nyár előtt? A Polygon MATIC, az XRP és a BlastUP bikás kilátásai

A Pantera Capital legfrissebb előrejelzései szerint a kriptopiac a következő 18-24 hónapban bikás lesz. Ez a biztató előrejelzés különösen jelentős az olyan kriptovaluták potenciális felfutását tekintve, mint a Polygon (MATIC), a Ripple ( XRP Price XRP Price ) és a BlastUP (BLP). Mind figyelemre méltó növekedés előtt állnak. A nyár közeledtével lehetséges a 10 dolláros árfolyam szint, ami egy erőteljes tendenciát jelez.  És amely összhangban van a Pantera Capital kriptopiaci előrejelzésével.

BlastUP elővásárlás: a felemelkedő csillag folytatja a Blast forradalmat

A Blast, az egyetlen layer 2 blokklánc, amely natív hozammal rendelkezik az ETH Price ETH Price és a stabilcoinok számára, nemrég nagy port kavart a kriptovilágban indulásával és mindössze egy hónap alatt elérte az 1 milliárd dolláros TVL értéket. A ragyogó debütálást követően egy új nagy projekt lép a színre, amely ezen a blokkláncon alapul, ez a BlastUP.

A BlastUP egy úttörő startup, amely készen áll arra, hogy a Blast útját kövesse a robbanásszerű siker felé vezető úton. A tervek szerint a web3 eszközöket mesterséges intelligencia-innovációval erősíti meg a gyors és minőségi startupok indítása érdekében. Átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik belépnek az ökoszisztémába.

Jelenleg a BlastUP előértékesítése zajlik és a BlastUP tokeneket a legalacsonyabb áron kínálja. Ha most 0,04 dollárért vásárolod meg ezeket a tokeneket, akkor a későbbiekben 60%-os kedvezményt kapsz, mivel a jegyzési ár 0,1 dollárra van beállítva.

> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg a BlastUP exkluzív elővásárlási előnyeit <<

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek. Beleértve a token értékesítésekhez szükséges allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint stakelésen keresztül kamatot szerezhetnek.

Egy egyszerű küldetést követve, hogy segítsen a blokklánc startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni, a BlastUP úton van afelé, hogy meghatározó erővé váljon. A projekt mögött álló, elkötelezett kripto-rajongókból álló csapat mélyen elkötelezett a víziójuk iránt és ambiciózus tervei vannak, hogy egy hatékony launchpad-platformjává váljon.

A BlastUP átfogó ütemterve 2026-ig terjed és a tervek között szerepel egy MI IDO szűrő elindítása, a startup csapatokra szabott MI-eszközök fejlesztése és a közösségi piactér létrehozása.

> Csatlakozz a BlastUP elővételes árveréshez MOST, hogy megszerezd a korai előnyöket <<

A Polygon (MATIC) mutatói rövid távú növekedést sugallnak

A Polygon jelenlegi árfolyama majdnem 1 dollár, az 1,18 dolláros ellenállási szint közelében, valamint a bullish MACD jelzés potenciális rövid távú növekedésre utal. A piac-semleges RSI és a sztochasztikus értékek azonban óvatosságra intenek a további áremelkedéssel kapcsolatban. Az 1,18 dolláros határ áttörése kulcsfontosságú a potenciális, de ambiciózus, 90%-os emelkedés eléréséhez. Ezzel egyidejűleg a közelmúltbeli eladási aktivitás enyhe túlsúlya, amelyet az alacsonyabb 10 napos SMA jelez, óvatosságra int.

A 100 napos SMA, amely jelenleg 0,85 dolláron áll, hosszabb távon erősnek tűnik. A MATIC bullish forgatókönyve, amely a folyamatos emelkedő lendületet vetíti előre, a Polygon árfolyamát közelebb viheti az 1,18 dollárhoz. Másrészt a 0,64 és 0,50 dolláros közvetlen támaszszintek biztos talajt nyújtanak az esetleges lefelé irányuló trendek számára. Még optimista mutatók mellett is óvatos megközelítés javasolt a piaci volatilitás és az esetleges visszafordulások figyelembevétele érdekében.

Az XRP jövője: Politikai vizsgálat, jogi kérdések és potenciális piaci volatilitás

Figyelembe véve a politikai ellenőrzést és a folyamatban lévő jogi vitákat mint kritikus tényezőket, az XRP rövid távú volatilitással és hosszú távú következményekkel egyaránt szembesülhet. Egy optimista forgatókönyv szerint, ha az XRP átlépi az első ellenállási szintet 0,60 dollárnál és a felső szintet 0,70 dollárnál, jelentős rally alakulhat ki, ami hosszú távon potenciálisan magasabb szintek felé tolhatja az érmét.

Az óvatosság azonban indokolt, mivel az XRP jelenlegi ára 0,54 dollár körül mozog, a 10 napos egyszerű mozgóátlag közelében. Egy visszahúzódás esetén a 0,45 dollárnál találhat támaszt és esetleg 0,39 dollárig terjedhet. Az RSI semleges ajánlása és a 10 napos egyszerű mozgóátlag eladási jelei jelzik ezeket a lehetőségeket. Még a MACD vételi jele ellenére is a befektetőknek óvatosan kell stratégiát alkotniuk.

Következtetés

Az ingadozó piaci trendek mellett a Polygon MATIC és az XRP ígéretes potenciált mutatott, de a piaci volatilitás és a folyamatban lévő jogi problémák elhomályosítják a pályájukat. A BlastUP nevű kiemelkedő projekt azonban még ennél is jelentősebb optimista ígéretet hordoz. Ez az egyedülálló koncepció a jó hírű Blast ökoszisztémához igazodik és azt a merész ambíciót tartja szem előtt, hogy forradalmasítsa a launchpad szcénát. A jövő számos piaci szereplővel lephet meg minket, de úgy tűnik, a BlastUP a legfényesebben ragyoghat.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***