1000 dollárt adhat fájdalomdíjként az OKEx a felhasználóknak

A kriptotőzsde a hűséges felhasználókat akár 1000 dollárral is jutalmazhatja, miután egy hatósági vizsgálat következtében a váltó több mint egy hónapra felfüggesztette a lehívásokat.

Az OKEx még a múlt héten bejelentette, hogy november 27-től ismét elérhető lesz a lehívás a platformon. A kriptotőzsde akkor megemlítette azt is, hogy a kellemetlenségek miatt a hűséges felhasználók számára vigaszdíjjal készül, habár arról részleteket nem árultak el. Ma viszont lerántották a leplet a kompenzációs tervükről.

Tudjuk, hogy a felhasználók nélkül semmik sem vagyunk, ezért jelentős jutalmakat és ösztönzőket kínálunk az ügyfeleinknek azért, hogy az OKEx továbbra is a választott platformjuk maradjon” – mondta a cég vezérigazgatója, Jay Hao.

Az OKEx a múlt hónapban egy rendőrség által indított vizsgálatban vett részt, amely miatt a kriptotőzsde több mint egy hónapra felfüggesztette a lehívásokat. A cég a hivatalos közleményében azt írta, hogy az OKEx más funkciói továbbra is elérhetőek, illetve a leállás nem veszélyezteti az OKEx eszközeinek biztonságát. Sokan a tőzsde szabálytalanságaira fogták a lehívás szüneteltetését, de a kriptotőzsde szerint szó sem volt ilyenről. Sőt, arra ösztönözte a felhasználókat, hogy továbbra is kereskedjenek a tőzsdén. Most ezen kliensek hűségét jutalmazza a platform. Akinek a tőzsdén összesen több mint 10 000 dollárja van, 100 és 1000 dollár közötti jutalmat kaphat, attól függően, hogy mennyi pénzzel kereskedett abban az egy hónapban, amíg a kifizetések szüneteltek. A többi felhasználó egy úgynevezett ösztönzői alapból 20%-ot kap az elmúlt hét hétben folytatott határidős és állandó swap ügyletek díjaiból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük