Az OKEx-en november 27-től ismét elérhetőek a kiutalások

Hamarosan ismét elérhetőek lesznek a lehívások az OKEx kriptotőzsdén.

Az OKEx október 16-án felfüggesztette a lehívásokat. A kiutalások befagyasztásáról a kriptotőzsde azt nyilatkozta, hogy a hatóságokkal való együttműködés miatt döntött a szolgáltatás felfüggesztése mellett, habár szabálytalanságot nem találtak a hivatalos szervek. A több mint egy hónapos szünet után ma a tőzsde bejelentette, hogy november 27-től az ügyfelek ismét lehívhatják a pénzeszközeiket.

Az OKEx szigorú biztonsági ellenőrzéseket végez a tárcák működésének újraindítása előtt a felhasználók vagyonának biztosítása érdekében. A kriptotőzsde azt állítja, hogy az ügyfeleik pénze biztonságban van, hiszen 100%-os tartalék fedezettel rendelkezik a váltó. Az ismételten elérhető lehívások mellett egy másik jó hírt is bejelentett az OKEx. Egy hűségprogramot kíván a váltó indítani a felhasználók kiengesztelésére. A programról részleteket nem árultak el, de úgy tudni, hogy napokon belül további információkat fognak ezzel kapcsolatban megosztani.

A mai közleményben egyébként az OKEx azt írta, hogy a hatóságok által indított vizsgálat lezárult, ezért döntöttek a lehívások újraindítása mellett. A kiutalások felfüggesztése után számos pletyka látott napvilágot, miszerint a tőzsde valamilyen törvénytelen tevékenységbe keveredhetett, de a váltó most külön kihangsúlyozta, hogy nem vett részt semmilyen illegális ügyletben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük