111 darab Tesla 3-t vesz egy férfi Musktól, ha elfogad értük bitcoin cash-t

Április 20-án a 1stmil.com nevű Youtube csatorna komolyan megmozgatta a bitcoin cash közösségét. A csatorna házigazdája egy Tesla kereskedés parkolójában ülve azt mondta legfrissebb videójában, hogy ha Elon Musk elintézi a Teslánál, hogy elfogadják az elektromos autókért a bitcoin cash-t, akkor 111 darab Tesla Model 3 gépkocsit vásárol.

Nem is olyan régen a Tesla bejelentette, hogy az elektromos kocsikért a vevők bitcoinban is fizethetnek, és a gyártó a jövőben a kriptovalutát nem fogja fiat pénzre átváltani. A hír hallatán a 1stmil.com Youtube csatorna házigazdája kijelentette, hogy 111 darab Tesla Model 3 autót fog vásárolni, ha Elon Musk cége elfogadja fizetőeszközként a bitcoin cash-t is.

Az oktatási célú videókat készítő youtuber maga is nagy Tesla rajongó, korábbi felvételein többször is feltűnik a Tesla valamelyik gépkocsija. Legfrissebb videójában a csatorna házigazdája egy Tesla kereskedés parkolójában állt meg, és az okostelefonján egy BCH-val feltöltött tárcát mutatott, amivel akár három Tesla Model 3 autót is megvásárolhat.

“Mint láthatjátok, ismét a Teslánál vagyok” – mondta. “Nem tudják, hogy itt vagyok, és szeretném, ha ez egy meglepetés lenne a Tesla összes emberének, különösen Elon Musknak… Én és egy barátom, aki a bitcoin cash egyik nagy támogatója, remek ötletekkel álltunk elő, hogyan lehetne rávenni Elon Muskot, hogy bitcoin cash-t is elfogadjon fizetőeszközként.”

Sok bitcoin cash tulajdonosnak rengeteg pénze van és el is akarja azt költeni

A 1stmil.com műsorvezetője elmagyarázta, hogy a Tesla hogyan is fogadja el a bitcoint (BTC) fizetésre.

“Ez az én javaslatom” – jegyzi meg a youtuber. “Nem csak nekem, hanem sok más bitcoin cash tulajdonosnak is sok pénze van… el akarjuk költeni. Kössünk egyezséget, Elon… Ha elfogadod a bitcoin cash-t fizetőeszközként, akkor ezennel hivatalosan is elkötelezem magam 111 darab Tesla Model 3 vásárlása mellett. Igen, jól hallottad, 111 Tesla Model 3.”

A videó készítője azt is mondta, hogy reméli, Elon Musk ki tudja írni a Twitter követőinek, hogy a Tesla elfogadja a bitcoin cash-t (BCH), mint fizetőeszközt. A Youtube videó rendkívül népszerű volt a Reddit r/btc fórumán, ahol több mint 500 upvote-ot kapott, és számos BCH párti figyelmét keltette fel.

Egy redditor azt írta: “Ugyanabban a városban lakom, mint ez a fickó. Már hagytam neki egy kommentet a videója alatt, hátha szívesen együttműködne a BCH helyi elfogadásában. Örülök, hogy vannak más BCH spanok is a közelben” – tette hozzá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük