A legjobb kriptók, amelyekre ezen a héten figyelni kell a 650%-os megtérülésért!

A 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, a kriptopiac tele van potenciállal. A rengeteg választási lehetőség közül néhány érme kiemelkedik, és olyan hozamokat sejtet, amelyek eltörpülhetnek az átlag mellett. Bár a következő nagy mozgatórugót pontosan meghatározni nem kis feladat, van néhány, amely ezen a héten különös figyelmet érdemel. A hozzáértő befektetők a 650%-os hozamot is megcélozzák. Készülj fel a kilövésre, és fedezd fel ezeket az ígéretes kriptovalutákat.

CYBRO előértékesítés: Ismerd meg az első Earn piacteret

A CYBRO a Blast blokklánc innovációját kihasználva egységes piacteret vezet be a következetes kriptokeresetekhez. A 2024 második negyedévében induló platform kedvező belépési feltételek mellett hívja a korai befektetőket az előértékesítésre.

Mostantól a CYBRO vonzó áron kínálja natív tokenjeit, mindössze 0,02 dolláros darabáron, ami elképesztő, 66%-os kedvezményt jelent. A tokenek tulajdonosai kedvezményes hozzáférést kapnak a piactér szolgáltatásaihoz és különböző bónuszokhoz a fokozott pénzkereseti élmény érdekében.

A CYBRO olyan eszközökkel ruházza fel a felhasználókat a nagyobb jövedelemtermeléshez, mint a staking, a tőkeáttételes farming és a hitelezés. A Blast versenyképes kamatlábait fokozva a CYBRO kezdetben a magas hozamú stakingre fog összpontosítani, amit a legmodernebb kripto-fiat és saját megőrzési lehetőségek erősítenek meg.

A stakingen túl a CYBRO tokenek lehetővé teszik az exkluzív Airdropot, a piaci cashbacket, a csökkentett kereskedési és hitelezési díjakat, valamint a házon belüli biztosítási programot.

Ez a robusztus funkcionalitás pozícionálja a CYBRO-t a potenciális értéknövekedéshez közvetlenül a TGE után, 2024 harmadik negyedévében, ami igen előnyös az előértékesítésen részt vevő befektetők számára.

>>CYBRO előértékesítés MÁR ELÉRHETŐ<<

Bonk kriptó: Áringadozások és jövőbeli kilátások

A Bonk árfolyama 6 hónap alatt hatalmas emelkedést produkált, 6256,91%-ot ugrott. Az elmúlt hónapban azonban az árfolyam 7,54%-ot esett. Jelenleg a BONK árfolyama 0,0000153 és 0,0000242 dollár között mozog. A mozgások gyors ugrások és lassabb esések keverékét mutatják. Az olyan mutatók, mint az RSI semleges jelzést mutatnak, ami arra utal, hogy az árfolyam nincs egyértelműen impulzív vagy korrekciós trendben.

A BONK jövőjét illetően az árfolyam emelkedhet a 0,0000277 dollár vagy akár a 0,0000366 dollár felé, ha több vevő érkezik. Ha azonban az emberek elkezdenek eladni, az ár 0,0000098 dollárig vagy akár 0,0000085 dollárig is csökkenhet. Az árak változhatnak az emberek piaci érzéseitől és egyéb hírektől függően, így bármelyik irányba elmozdulhatnak.

A Pepe kriptopiaci helyzete

A Pepe (PEPE) az elmúlt hat hónapban jelentős emelkedést mutatott, 605,93%-os növekedést, bár az elmúlt hónapban 11,17%-kal csökkent. Jelenleg a PEPE 0,00000497 és 0,00000660 dollár között kereskedik. A tendencia többnyire impulzívnak tűnik, amit az elmúlt héten elért 20,42%-os figyelemre méltó nyereség is mutat. A jelenlegi mozgás azt sugallja, hogy a legközelebbi ellenállási szint felé tolódik a 0,00000723 dollárnál.

A PEPE jövőbeli árfolyamának előrejelzésekor az óvatosságnak és az optimizmusnak egyaránt helye van. A PEPE áttörheti a 0,00000723 dolláros akadályt, különösen, ha az emelkedő trend folytatódik, és a vételi nyomás továbbra is erős marad, ahogyan azt a 67,81-es RSI és a 78,63-as sztochasztikus jelzi. Ha azonban az eladók lépnek, a PEPE a 0,00000397 dolláros támasz felé veheti az irányt, vagy még lejjebb, a 0,00000234 dolláros második támaszszintre. A pozitív lendületet mutató MACD növeli a növekedési potenciált, de az érme volatilis története óvatos megközelítést igényel az előrejelzések során.

A Dogwifhat (WIF) jelenlegi piaci helyzetének megértése

A Dogwifhat (WIF) mozgást mutat a piacon. Az elmúlt héten az árfolyama 8,02%-kal csökkent, de az elmúlt egy hónapban 26,64%-os emelkedés volt tapasztalható. Ha az elmúlt hat hónapot nézzük, a WIF jelentős, 118,01%-os növekedést mutatott. Az árak 2,37 és 3,34 dollár között ingadoztak, és úgy tűnik, hogy a mozgás jelenleg inkább korrekciós jellegű.

A WIF árfolyama felfelé vagy lefelé is mehet, de van potenciális növekedési lehetőség, ha a piaci feltételek megfelelőek. Jelenleg a legközelebbi ellenállás alatt van, 3,76 dollárnál, ami azt jelzi, hogy van hely a lehetséges emelkedésre, ha a lendület megváltozik. A másik oldalon, az 1,83 dollárnál van egy támasz, amely megakadályozhatja, hogy az értéke túlságosan mélyre süllyedjen. Tekintettel az olyan technikai mutatók, mint az RSI és a MACD vegyes jelzéseire, a befektetők felfelé és lefelé irányuló mozgásokat is láthatnak.

Következtetés

A potenciálisan magas hozamot szem előtt tartó befektetők megfontolhatják a BONK, a PEPE és a WIF tokeneket. Ezek az opciók azonban korlátozott rövid távú növekedést kínálhatnak. Másrészt a CYBRO egyedülálló lehetőségként tűnik fel a kereseti piacon belül. A Blast blokkláncra épülő CYBRO 2024 második negyedévében készül az indulásra. A platform lehetőséget kínál a korai befektetők számára, hogy egy CYBRO token előértékesítésen keresztül csatlakozzanak, ami potenciálisan kedvező belépési pontokhoz vezethet. Ez különösen vonzó lehet a 2024-es bikafutás kezdete miatt.

Oldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***