1xBit és a 2022-es világbajnokság: A tökéletes párosítás

A 2022-es világbajnokság a zimankós időszak legkülönlegesebb és legszórakoztatóbb eseményének ígérkezik! Rengeteg csapatra és játékosra érdemes odafigyelni. Nézzük meg közelebbről, mit tartogat számodra és a világ többi részének a soron következő világbajnokság.

Menetrend

A 2022-es világbajnokság premierjén 32 csapat vesz részt, a nyitómeccsre pedig a házigazda Katar és Ecuador között került sor november 20-án az Al Bayt stadionban.

Bár korábban úgy tervezték, hogy a 2022-es világbajnokság november 21-én kezdődik a házigazda csapat nélkül, a FIFA változtatásokat eszközölt, hogy ne szakadjon meg a 2006-ban kezdődött hagyomány, miszerint a házigazda ország nyitja meg a tornát. Ennek érdekében a FIFA úgy döntött, hogy Katar és Ecuador november 20-án játszik majd, így folytatva a hagyományt.

Figyelemre méltó mérkőzések, csapatok és játékosok

A 2022-es világbajnokság sok rivalizálással és sportszerűséggel vegyül majd – sok játékos és ország szeretne bizonyítani. Ezt a trendet követi Kylian Mbappé, a francia támadó, akit a Real Madridtól való visszalépése utáni döntését követően támadások kereszttüzébe került. A francia sztár a 2018-as világbajnokságon kedvezően mutatkozott be, és most itt lehet az újabb arany lehetőség arra, hogy bebizonyítsa, hogy a szkeptikusai tévednek.

Lionel Messi számára a 2022-es világbajnokság jelentheti az utolsó komoly nemzetközi szereplést, így a szurkolók és az ellenfelek egyaránt több figyelmet fognak az argentin játékosra fordítani.

A figyelemre méltó országokról beszélgetve ki kell emelni az egyik történelmi jelentőségű mérkőzést – Anglia és az USA között, ahol az utóbbiak ismét bizonyíthatnak, különösen az olyan népszerű támadók ellenében, mint Harry Kane.

Míg a csoportkör mérkőzései december 2-án érnek véget, a 16. forduló másnap kezdődve és december 6-án véget érve, majd a továbbjutó országok december 18-ig – a nagy fináléig – még további szakaszokat játszanak.

A 2022-es világbajnokság egyedülálló jellemzői

A 2022-es világbajnokság több okból is egyedülálló. Talán kevésbé ismert, de ez lesz az első világbajnokság, amelyet a Közel-Keleten rendeznek, és Katar lesz a második ázsiai ország, amely ilyen versenynek otthont ad.

Ez lesz az első vb, amit télen rendeznek, hogy a játékosoknak és szurkolóknak ne kelljen a katari néha 50 fokos nyári kánikulával megküzdeniük.

A világbajnokság számos egyediségét egy kalap alá véve, az 1xBit kripto-fogadási oldal a Ticket Rush verseny elindításával még izgalmasabbá teszi az eseményt. A verseny keretében a résztvevők között 3 BTC nyereményalap kerül szétosztásra, és ehhez nem kell mást tenni, mint a 2022-es világbajnokság kedvenc csapatádra fogadni.

A verseny csak egy a sok előny közül, amit az 1xBit kínál.

Fogadjon a világbajnokságra az 1xBitnél

Az 1xBit egy kripto-szerencsejáték oldal, ahol az egyszerű regisztrációs folyamatnak hála csak egy e-mail címre van szükség, és az első négy letét elhelyezésekor akár 7 BTC összegű üdvözlő bónuszra is szert lehet tenni. Használja a BAZISBET kódot a 125%-os 1. befizetési bónuszért!

Az 1xBit-en több mint 40 kriptovalutával lehet fogadni, és mellette más bónuszokkal is jár, mint például a gyors tranzakciók és a nulla tranzakciós díj minden egyes kifizetésnél. Ha zökkenőmentes 2022-es világbajnoki fogadási élményre vágyik, mindenképpen tekintse meg a platformot!

Következtetés

A 2022-es világbajnokság versenye a szenvedély pillanata; az 1xBit készen áll arra, hogy számos előnyével, bónuszajánlatával és versenyével táplálja e szenvedélyt, így segítve hozzá, hogy a győztesek oldalán tündököljünk az 1xBit-en.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény és a szerkesztőség nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, DeFi, NFT, szerencsejáték és token befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***