2 milliárd dollárnyi tranzakciós díjat hagytak a Coinbase-n a kereskedők

  • 7
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A Vanity Fair vezetői csúcstalálkozóján Brian Armstrong, a Coinbase vezérigazgatója elmondta, a Coinbase 2012-es indulása óta közel 2 milliárd dollár tranzakciós díjat generált.

Október 23-án az USA legnagyobb kriptovaluta váltójának és tárcájának vezetője a Vanity Fairnak adott egy interjút elmondva, hogy a Coinbase mindig is a technológiára helyezte a hangsúlyt, aminek köszönhetően a társasága továbbra is nyereséges.

A Coinbase állítása szerint 2017 óta jövedelmező, és közel 2 milliárd dollárnyi tranzakciós díjat generált, mióta a vállalat 2012-ben elindult. Armstrong hozzátette:

“E nyereség nagy részét visszaforgatjuk a társaságba és új termékek fejlesztésébe. Úgy kell gondolni ránk, mint az anti-egyszarvú egyszarvúra. […] Azt szeretném, hogy a Coinbase ismétlődően innovatív társaság legyen.”

Az amerikai törvényalkotóknak támogatniuk kell a Librát

Armstrong azt is elmondta, hogy nem érti miért ilyen ellenségesek a szabályozók a Facebook Libra kriptovalutájával kapcsolatban. “Nagyon jó lenne, ha az Egyesült Államok felkarolná az innováció ezen területét.”

“Sokan a világon nem rendelkeznek banki szolgáltatással […] Remélem, hogy az Egyesült Államok felkarolja ezt a fajta újítást, még akkor is, ha egy olyan társaságból származik, mint a Facebook, amivel a törvényalkotók nincsenek teljesen megelégedve.”

A Coinbase egyike azon 21 társaságnak, ami kitart a Libra mellett és nem hagyta ott a Libra Szövetséget. Szeptemberben 7 jól ismert vállalat is kilépett a szövetségből, köztük a MasterCard, Visa és a PayPal is.

Armstrong nem először bírálja az amerikai törvényalkotókat. Különösen azután kelt ki élesen a szenátorok ellen, miután egyes szenátorok arra kérték a Libra Szövetség tagjait, hogy hagyjanak fel a digitális valuta projekttel:

“Valami nagyon nem-amerikai ebben. Két szenátor írt a Visának, Mastercardnak és a Stripenak arra kérve őket, hogy hagyják ott a Libra projektet.”

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.