200%-os növekedés a Grayscale Chainlink alapjánál és fokozódó izgalom az ADA és BTCS tokeneknél

A Grayscale Chainlink Trust 200% feletti emelkedést produkált, ami az intézményi érdeklődés növekedésére utal. Eközben a Cardanonál a bálnák egyre nagyobb felhalmozódása látszik érvényesülni. A Bitcoin Spark esetében pedig fokozódik az izgalom, miközben a bányászat forradalmasítását tervezik.

A Bitcoin Spark ICO-ja egy második esélyt kínál arra, hogy korai Bitcoin befektetővé válj

A Grayscale Chainlink Trust 200%-os növekedése nagy intézményi keresletet sugall

A Grayscale valutaeszköz-kezelő társaság 2022 májusában indította el termékét, amely mára több mint 200%-kal emelkedett az eredeti árához képest. A GLNK egyike azon kevés szabályozott termékeknek, amelyek a Chainlinkhez biztosítanak hozzáférést az intézményi befektetők számára.

A népszerű termék november első hetében 39 dolláron zárt. Ez az emelkedés a Chainlink iránti növekvő intézményi keresletre utal. Mindeközben a LINK értéke 13 dollárra szökött, ami az egyik legjobban teljesítő eszköz volt ebben az időszakban.

A havi grafikonon a Chainlink árfolyama több mint 75%-kal emelkedett. A technikai fejlesztések és a Chainlink szolgáltatás intézményi elfogadása táplálta a LINK árfolyamának emelkedését. Az elemzők szerint a LINK bikás árfolyammozgása a következő hetekben folytatódhat.

Halmozódnak a Cardano bálnák, árfolyam emelkedés elé néz az ADA?

A novemberi hónap a Cardano-nak is jelentős növekedést hozott. A Sentiment jelentése szerint a Cardano piaci kapitalizációja 36%-kal nőtt az elmúlt két hétben. Ennek eredményeként az ADA árfolyama visszaszerezte a 0,3500 dolláros ellenállási szintet.

Az on-chain tracker arról is beszámolt, hogy a Cardano hálózaton nagy az aktivitás, ami az ADA bullish akciójára utalt. Emellett az elemzők megnövekedett aktivitást észleltek a bálna címek és tranzakciók esetében, amelyek több mint három hónapja a legmagasabb szintet érték el.

Ez azt jelenti, hogy a 10 millió dollár feletti értékű ADA címek 138,89%-kal növekedtek. A bálnák (nagymennyiségű ADA-tulajdonosok) a Cardano árfolyamának emelkedésére számítva növelték felhalmozásukat. Az előrejelzések szerint az ADA az elkövetkező hetekben 0,50 dollárig is emelkedhet.

A Bitcoin Spark bemutatja új bányászati modelljét

A Bitcoin Spark új bányászati modellt vezetett be, amely sok kripto befektető figyelmét felkeltette. A projekt egy új konszenzusmechanizmust, a Proof-of-Process (PoP) algoritmust mutatta be, amelynek célja, hogy olcsóbbá és elérhetőbbé tegye a bányászatot.

Míg a hagyományos Proof-of-Work bányászathoz (mint például a Bitcoin esetében) meglehetősen drága és energiaigényes eszközökre van szükség, a Bitcoin Spark PoP-je csak intelligens eszközöket igényel. Ez azt jelenti, hogy a hálózati felhasználók okos eszközeikkel és stabil internetkapcsolatukkal már készen is állnak a BTCS tokenek bányászására.

A Bitcoin Spark hálózat bányászainak arra is lehetőségük van, hogy további energiát béreljenek a hálózaton, amivel tovább növelik bányászati kapacitásukat, valamint ezzel arányosan a jutalmaikat is. Tudjuk, hogy a Bitcoin exponenciális növekedést tapasztalt azóta, hogy mindössze 1 dolláron kereskedtek vele. Azonban ekkor még csak nagyon kevesen tudtak a Bitcoinról, így a befektetők többsége lecsúszott erről a lehetőségről. A Bitcoin Spark ICO-ja elindításával most ezeknek a befektetőknek ad egy második esélyt arra, hogy beszálljanak a bizniszbe. Jelenleg az előértékesítés utolsó szakasza zajlik, ahol egy BTCS token 3,75 dollárba kerül. Az eddig mutatott potenciál miatt az elemzők a Bitcoin Spark számára 40 dollárig tartó árfolyam-ralit jósolnak a bikapiac során.

Tudj meg többet a Bitcoin Spark ICO-ról:

Honlap: https://bitcoinspark.org/
BTCS vásárlás: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***