2019: A bitcoin kaszinók éve

Mivel a blockchain gyors és átlátható tranzakciókat biztosít, a Bitcoin fizetéseket széles körben hajtják végre számos területén az életnek. Az online kaszinók természetesen nem maradhatnak érintetlenek. Mindent összevetve, a szerencsejáték mindig összekapcsolódik a kockázattal amit a Bitcoin segít minimalizálni.

Hogyan válasszon megfelelő Bitcoin kaszinót?

Nem minden online kaszinó egyforma. Ha megfelelő online kaszinót szeretne választani, vegyen figyelembe néhány fontos tényezőt, mielőtt végleg elköteleződne egy adott oldal mellett.

A kifizetések igazságosak és átláthatók? A kaszinó időben és teljes mértékben fizet? Honnan tudja, hogy nem lopja el bevételét?

Ha kaszinóban (fizikai vagy virtuális) játszik, fennáll annak a veszélye, hogy csalás áldozatává válik. Nyilvánvaló, hogy a népszerű és elismert oldalak nem támogatják az ilyen gyakorlatokat, de ha ismeretlen online bitcoin kaszinóval kerül szembe, hogyan lehet biztos benne, hogy megkapja a teljes kifizetést? Sok tisztességtelen platform egyszerűen csak ok nélkül blokkolja a felhasználók számláját, amint jelentős nyereményt szereznek.

Egy jól megalapozott bitcoin kaszinónak elegendő eszköze van ahhoz, hogy profitot szerezzen és méltányosan megossza azt a játékosokkal. A legmegbízhatóbb kaszinók azok, amelyek kriptográfiát (matematikai algoritmusokat) használnak az eredmények kiszámításához.

Még egy dolog, amelyet figyelembe kell venni: a legjobb webhelyek mindig megmutatják, hogyan ellenőrizheti a játékok eredményét. Ha nincs ilyen bizonyíték, játsszon óvatosan.

Ezeken felül érdemes megnézni már előre, hogy milyenek a kifizetési feltételek.

Nézze meg a következő funkciókat:

  • Mekkora a minimális és maximális kifizetési határ? Megeshet például, hogy az alsó határ túl magas az Ön számára. Ritkább esetben a felső határ túl alacsony.
  • A befizetési és kifizetési díjak megfelelők? Érdemes előre áttanulmányozni, milyen költségekkel járnak az egyes kaszinók kifizetései és befizetései
  • Melyik pénznemet és fizetési átjárót támogatják?

Ezek az információ a weboldal GYIK szakaszában vagy az Általános Szerződési Feltételek oldalon szerezhetők be. Ellenőrizze, hogy a pénzügyi követelmények megfelelnek-e az Ön számára.

Mik az elérhető játékok?

Egyes webhelyek nagy hangsúlyt fektetnek a véletlenszerű játékokra, mások a pókerre vagy a fogadásokra szakosodtak. Válasszon egy olyan platformot, amely biztosítja a kedvenc játékait és képviseli az előnyben részesített szolgáltatókat. A legnépszerűbb kaszinók általában több mint 1400 játékot kínálnak. Ezt már nyugodtan lehet gazdag választéknak nevezni.

Engedélyezett a kaszinó?

Minden szerencsejátékkal foglalkozó weboldalnak rendelkeznie kell a megfelelő és törvényes engedélyékkel. Általában a webhelyek az oldal láblécébe teszik a licencre vonatkozó információkat. A tanúsítványban megtalálható kell hogy legyen mikor és hol szerezték meg az engedélyeket.

Rendkívül fontos tudni, hogy pontosan hol regisztrálták a kaszinót. Például a brit weboldalak általában megbízhatóbbak, mint a curaçaói eGaming-regisztrációval rendelkező társaik. Miért számít ez? Ha megtudja, hogy egy kaszinó csal, hogy visszaszerezze pénzét, bármikor panaszt nyújthat be a hatóságoknak, akik kötelesek megtenni a megfelelő lépéseket. A gyakorlat azt mutatja, hogy a curaçaói regisztrációval rendelkező kaszinók nem nyújtanak megfelelő védelmet ügyfeleik számára.

Mi a helyzet az ügyféltámogatással?

Elegendő ügyfélszolgálatot nyújt a kiválasztott online kaszinó? A tisztességes Bitcoin kaszinóknak számos csatornája van. Például szociális média, e-mail és élő helpdesk olyan asszisztenssel (nem egy robottal!), aki készen áll arra, hogy kérdéseire azonnal válaszoljon.

Ez elengedhetetlen, mert ha problémái akadnak bármivel, akkor szüksége lesz valakire, aki gyorsan segít Önnek. Ideális esetben olyan kaszinókat érdemes felkeresni, amelyek élő embereket alkalmaznak a chatablakban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük