2023 februárjában elindul az IMPT karbon trading felülete – fektess be a zöld vásárlás jövőjébe

Nem több, mint öt nap leforgása alatt az IMPT ára hatalmasat ugrott, a CoinGecko szerint egész pontosan 100%-nál is többet. Az IMPT token a projekthez kapcsolódó pozitív események sorozata miatt pumpált ekkorát. A projekt vezetősége nemrég megerősítette, hogy a karbonkreditekkel kereskedő felület 2023 februárjában élesítésre kerül, ami irgalmatlan vásárlási lázat váltott ki.

Az IMPT karbonkredit kereskedő felület 2023 februárjában indul

A projekt vezérigazgatója nemrég számos pozitív hírt jelentett be, melyek egyike a platform jövő év februári indulása volt. Bevezetésekor az IMPT lesz a piac egyik legzöldebb kriptovalutája, ami várhatóan szintén jelentős áremelkedést okoz majd, amint az ESG befektetők betáraznak az érméből.

Az IMPT csapat a Use Case 1-ról készült képernyőképek közzétételére is készen áll, amelynek segítségével a közösség először láthatja a platformot működés közben. A képernyőképek révén a befektetők betekinthetnek a platform működésébe, valamint abba, hogy segítségével miként tudják ellensúlyozni karbon lábnyomukat az egyének és a vállalkozások.

Azok a márkák, melyek a blokklánc segítségével kívánnak zöldebb jövőt teremteni, már támogatják az IMPT.io projektet. Az IMPT bejelentette, hogy kiad majd egy listát, mely az 500 legjobb affiliate márkát soroltatja fel. A listát természetesen majd az újabb együttműködő partnerekkel is kiegészíti, ahogy a közösség tovább növekszik.

Az IMPT öt nap alatt több mint 100%-kal emelkedett

Az IMPT árfolyama az elmúlt öt nap során 104%-kal emelkedett. A token ára hatalmasat ugrott, ahogy a befektetők sietve vásárolnak, hogy le ne maradjanak az IMPT csapata által prognosztizált zöld jövőről. Az utóbbi 24 órában az IMPT token ára kissé visszaesett, nagyjából 10%-kal. A cikk írásakor egy IMPT token 0,0147 dolláros áron forgott.

Az IMPT token árfolyama nagyjából 0,012 és 0,016 dollár között változott az elmúlt 24 óra során, ebből pedig jól látszik a megnövekedett volatilitás. Az IMPT kereskedési volumene 1,2 millió dollárnál is magasabbra rúgott az elmúlt napon. A rövid megtorpanás után az IMPT további emelkedése várható, hiszen a token még a héten listázásra kerül a Changelly Pro tőzsdén.

Az IMPT projekt jövő évben várható fejleményeire és masszív fundamentumaira tekintettel több mint valószínű, hogy a token ára átlépi majd a 0,02 dolláros szintet, ahogy a traderek long pozíciókat kezdenek felvenni. Ennek köszönhetően az IMPT jó eséllyel válhat le a szélesebb piac negatív trendjéről és önálló raliba kezdhet.

Egy blokkláncon alapuló karbon trading platform

Ahogy azt már említettük, az IMPT egy blokklánc technológián alapuló karbonkredit kereskedelmi platform. A platform azzal a céllal jött létre, hogy hatékony megoldást biztosítson a felhasználóknak és a vállalkozásoknak szénlábnyomuk ellensúlyozására.

Az IMPT platformon keresztül a felhasználók úgy szereznek karbonkrediteket, ha IMPT tokeneket halmoznak fel. Ezeket a krediteket később nem helyettesíthető tokenek (NFT-k) formájában kapják meg. A felhasználók ezeket az NFT-ket eladásra kínálhatják az IMPT piacon, de tarthatják vagy akár el is égethetik őket.

Az IMPT azzal is szeretné ösztönözni a fogyasztókat, hogy biztosítja számukra a felelős vásárlást környezettudatos márkák termékein keresztül. A felhasználók 10 000-nél is több partner márka honlapján vásárolhatnak. Minden alkalommal, amikor a felhasználók ezekről az oldalakról vásárolnak, IMPT tokenekben részesülnek.

C+Charge: Az érme, amivel a töltőállomások és az EV-tulajdonosok is nyernek

Az kétségtelen, hogy a blokklánc technológia kulcsszerepet játszik az elektromos járművek töltésében. Ebből a tortából kíván egy szeletet hasítani a frissen startolt C+Charge is.

A C+Charge egy peer-to-peer fizetési rendszeren keresztül karbonkrediteket biztosít az elektromos jármű tulajdonosok számára, valamint egy töltőállomás-hálózat létrehozását is támogatja.

Azok a befektetők, akik úgy döntenek, beszállnak a projektbe, nemcsak a karbonkredit szektort demokratizálhatják, de az elektromos járművek töltésének forradalmasításához is hozzájárulhatnak.

c charge token fooldal

A CCHG (a C+Charge natív tokenje) kitűnően példázza a blokklánc technológia hasznát, valamint annak a való világban történő felhasználását.

Jelenleg a token az előértékesítés első szakaszában tart, melyet még további három követ majd. Érdemes minél előbb beszállni a projektbe, a korai befektetők ugyanis még 0.013 dollárért juthatnak hozzá egy érméhez, míg a negyedik szakaszban az ár már 0.0235 dollárra emelkedik. A CCHG teljes készlete 1 milliárd tokenből áll, amelynek 40%-a az előértékesítés alatt kerül majd értékesítésre.

CCHG token vásárlása

A CCHG ideális a hosszú távon gondolkodóknak

A rohamos technológiai fejlődés következtében joggal merül fel a kérdés, hogy miért nem férhetünk hozzá karbonkreditekhez, miközben elektromos járműveinket töltjük. Bár eddig ez nem volt megoldott, a C+Charge-nak hála ez úgy tűnik, hogy változni fog.

A C+Charge lényege, hogy az elektromos autó tulaja minden egyes alkalommal karbonkrediteket szerez, amikor tölti a járművét.

A projekthez csatlakozást azoknak a befektetőknek is érdemes megfontolni, akik befektetéseikkel szeretnének hozzájárulni a globális felmelegedés csökkentéséhez és leginkább hosszú távon gondolkodnak.

Azok a befektetők, akik most szállnak be a projektbe, alacsony kockázat mellett a CCHG érme listázás idejére 80%-os hozamot érhetnek el.

A projekt előnyei közé tartozik az is, hogy abban az esetben, ha a fizetés CCHG érmékkel történik, az érme automatikusan megsemmisül. Ennek köszönhetően a felhasználóknak nem kell félniük attól, hogy több érme jön forgalomba, így pedig az árfolyam tartósan magasan tartható marad.

A C+Charge révén a felhasználó és a szolgáltató is nyer

A C+Charge rendszernek köszönhetően a töltőállomás-hálózatok költséges bankkártya terminálok beszerzése nélkül is hatékonyan működhetnek. A szolgáltatók számára további előny, hogy a blokklánc technológia révén gyorsan és egyszerűen ellenőrizhető a töltőállomások állapota.

Ebből az következik, hogy idővel a C+Charge akár az olyan szereplők számára is nélkülözhetetlenné válhat, mint az üzemeltetők vagy az önkormányzatok, akik így alacsony költséggel és pofonegyszerűen ellenőrizhetik a töltőhálózatot.

A C+Charge használata a felhasználóknak is kényelmes, mivel segítségével könnyedén ellenőrizhetik más töltőállomások állapotát is.

A teljes hálózat blokklánc technológián alapul, így az üzemeltetéshez csupán internet kapcsolatra van szükség.

CCHG token vásárlása