2024-ben ezek a kriptovaluták 50-szeres nyereséget hozhatnak

Figyelemre méltó fordulat, hogy a Bitcoin piaci kapitalizációja elérte az elképesztő 1 billió dolláros határt. Ez a figyelemre méltó eredmény rávilágít a különböző digitális eszközökben rejlő hatalmas potenciálra. Az esemény aláhúzza a kriptopiacok és a bennük rejlő robbanásszerű növekedési potenciál mélyreható megértése felé vezető logikus fejlődést. Ez a cikk ezt a koncepciót helyezi jobb megvilágításba, különösen a Bitcoin pénzügyi pályájának e legújabb fejleménye fényében.

BlastUP előértékesítés: a feltörekvő csillag, amely forradalmat hoz el

A Blast, az egyetlen Layer 2 blokklánc, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stabilcoinok számára, nemrég nagy port kavart a kriptovilágban, és mindössze egy hónap alatt elérte az elképesztő 1 milliárd dolláros TVL értéket. A ragyogó debütálást követően egy új nagy projekt lép a színre, amely ezen a blokkláncon alapul: a BlastUP.

A BlastUP egy úttörő launchpad, amely készen áll arra, hogy a Blast útját kövesse a siker felé, és tervei szerint a Web3 eszközeit AI innovációval fogja felruházni a gyors és minőségi startup indítások érdekében. Átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik beszállnak.

Jelenleg a BlastUP első előértékesítési szakasza zajlik, ahol a BlastUP tokeneket a lehető legalacsonyabb áron vásárolhatod meg. Ha most 0,02 dollárért vásárolsz tokent, akkor a jövőben magas, akár 800%-os megtérülést érhetsz el, mivel a jegyzési ár 0,1 dolláron van meghatározva. Továbbá, a BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokeneladásokhoz allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztül kamatot szerezhetnek.

>> Legyél az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív kedvezményeket a BlastUP előértékesítésből <<

Küldetése az, hogy a blokklánc startupoknak segítsen gyorsabban növekedni és több pénzt keresni, a BlastUP úton van afelé, hogy meghatározó erővé váljon. A projekt mögött álló, hű kriptorajongókból álló csapat mélyen elkötelezett az elképzelés mellett, és ambiciózus tervei vannak, hogy a kriptotérben egy egyszerűen használható és hatékony launchpad platformmá váljon.

A BlastUP átfogó ütemterve 2026-ig terjed, felvázolva a terveket egy AI IDO szűrő elindítására, a startup csapatokra szabott AI eszközök fejlesztésére és egy közösségi piactér létrehozására.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez most, hogy korai előnyökhöz juss<<

Az ApeChain hálózat fejlesztése befolyásolhatja az Arbitrum (ARB) árfolyam-alakulását

Tekintettel az ApeCoin DAO által az ApeChain hálózat Arbitrumra történő kiépítésére irányuló fejlesztésre, megfigyelhetünk egy kedvező tendenciát, amely az Arbitrum árát a jelenlegi 2,06 dolláros szint fölé tolja. A hosszú távú lehetőségek különösen a 2,28 és 2,80 dolláros ellenállási küszöbökön belül lehetnek, amelyeket a sztochasztikus eladási jelzések erősítenek, amelyek jellemzően hosszú távon várható árfolyam-emelkedésre utalnak, és amelyeket a 10 napos és 100 napos egyszerű mozgóátlagok által jelzett felfelé irányuló trendek erősítenek.

Eme optimizmus közepette azonban elengedhetetlen, hogy számoljunk a rövid távú kockázatokkal. Az ApeChain olyan kihívásokkal szembesülhet, amelyek hatással lehetnek az Arbitrum árfolyam-pályájára, és potenciálisan az 1,37 dolláros támaszszintek felé vagy akár 0,98 dollárig is süllyeszthetik azt. A MACD vételi jelzést, annak ellenére, hogy jellemzően bullish momentumot jelez, óvatosan kell kezelni, figyelembe véve az e fejlemények által okozott potenciális piaci volatilitást.

A Mantle Dragon giveaway befolyásolhatja az MNT árfolyamát, bikatrend várható

A Mantle Dragon ajándékozás rövid távon felfelé tolhatja az MNT árfolyamát, ami miatt az MNT a 0,94 dolláros ellenállási szintet tesztelheti. A jelenlegi 0,77 dolláros ár azonban meglehetősen közel van a 0,76 dolláros küszöbhöz, ami potenciálisan ingadozásokhoz és volatilitáshoz vezethet, ahogy azt az RSI és a MACD vegyes jelzései sugallják. A 10 napos egyszerű mozgóátlaga vételt jelez, ami ígéretes azonnali cselekvést tükröz.

A kiterjesztett perspektíva a Mantle hosszan tartó bikatrendjét hangsúlyozza. A 100 napos egyszerű mozgóátlag vételt javasol, ami potenciális árnövekedésre utal. Ráadásul a hosszú távú nyereség a projekt innovatív törekvéseit tekintve a legmagasabb ellenálláson túlra tolhatja az árfolyamot. A befektetőknek mégis több tényezőt kell figyelembe venniük, köztük a piaci volatilitást és a konkurens blokkláncprojekteket. A jelenlegi ár kissé árnyékolja a 0,49 dolláros támaszszintet, ami egy lehetséges csökkenést jelez, ha nem tartható fenn jelentős piaci mélységgel.

Optimism rövid távú bikatrenddel, de a hosszú távú befektetők számára óvatosság ajánlott

A jövőre nézve az Optimism jelenlegi, 3,85 dolláron árfolyama kedvező klímát jelent a felfelé haladáshoz. Az azonnali ellenállás 3,91 dollárnál van, a további emelkedés pedig akár 4,92 dollárig is elképzelhető. Ezt erősíti a MACD és a 10 napos, valamint a 100 napos egyszerű mozgóátlagok “vásárlást” jeleznek, ami rövid távon az Optimism potenciális bikatrendjét vázolja fel.

Hosszú távon azonban érdemes némi óvatossággal számolni az Optimism-mel kapcsolatban. Míg a rövid távú mutatók bikás irányba mutatnak, a semleges RSI és a sztochaztikus mutató potenciális piaci kiszámíthatatlanságra utal. Ráadásul fennáll a realitása annak, hogy az érme ára a 2,25 dolláros támaszszintekig, és potenciálisan akár 1,60 dollárig is csökkenhet. Ezért, mindkét lehetőséget figyelembe véve, egy diverzifikált stratégia szolgálhat a legjobban a befektetők számára, akik ezeken a kriptovizeken navigálnak.

Következtetés

Összefoglalva, miközben ígéretes események történnek a különböző digitális eszközök, mint az Arbitrum, a Mantle és az Optimism háza táján, a BlastUP hatalmas potenciállal rendelkezik. Tekintettel az újszerű koncepciójára, az általa készített forradalmi eszközökre és a virágzó Blast ökoszisztémán belüli pozicionálására, merészen kitűnik a többiek közül. A befektetőknek azonban figyelembe kell venniük, hogy miközben ezeknek a kriptovalutáknak a hozamai jelentősek lehetnek, a piacok bizonyos fokú volatilitást is mutathatnak. Ezért a legjobb ébernek és tájékozottnak lenni.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***