25x megtérülést várnak a SHIB vetélytársaitól!

A kriptovaluta elemzők az Ethereum ETH Price ETH Price értékének megugrását várják, mely potenciálisan elérheti a 10 000 dollárt. A kapcsolódó hírek szerint az altcoin seasonben a Shiba Inu és riválisainak megugró teljesítményére lehet számítani, mely lenyűgöző hozamokat eredményezhet a befektetők számára. Mivel az Ethereum jelentős szereppel rendelkezik a piacon, egy esetleges csúcsdöntése elindíthatná a következő altcoin season-t.

BlastUP előértékesítés: a piac következő nagy durranása átlépte az 1 millió dollárt

A BlastUP, a Blast ökoszisztéma első számú indítópultja hatalmas feltűnést keltett a kriptoszférában, mivel néhány hét alatt érte el az 1 millió dollárt előértékesítésekor. Ez a projekt mindenki watchlist-jén ott van, egyre több befektetőket vonz korai szakaszában, akik felismerték a benne rejlő potenciált.

A BlastUP sikerre hivatott, terveik szerint a Web3 és AI-eszközök integrálásával minőségi ugrást tudnak bemutatni. Átfogó eszközcsomaggal, gazdag jutalomrendszerrel várják az összes befektetőjüket.

A BlastUP tokenek jelenleg a negyedik előértékesítési szakaszban vannak, jelenleg 0,05 dolláros áron. Ez jókora engedmény ahhoz képest, hogy a jegyzési áruk nemsokára 0,1 dollár lesz.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív jutalmakat a BlastUP előértékesítésében! <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülnek, beleértve az értékesítési allokációkat, és az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat. Azok, akik részt vesznek az előértékesítésben, a staking keretein belül extra kamatra is jogosultak lesznek.

A küldetés egyszerű: a startupok segítése a gyors növekedésben, a bevétel maximalizálásában. A BlastUP jó úton jár afelé, hogy domináns indítópulttá váljon. A projekt mögött elkötelezett rajongók állnak, akiknek egyetlen célja az ambiciózus tervek megvalósítása, hogy egyedülálló platformot biztosítson a könnyű és hatékony kirobbanáshoz.

A BlastUP által közölt ütemterv egyértelmű lépéseket fogalmaz meg 2026-ig, felvázolja az AI IDO-szűrő elindítását, az AI-eszközök fejlesztését és a közösségi piactér létrehozását.

>> Csatlakozz MOST a BlastUP előértékesítéséhez, és élj az általuk nyújtott korai előnyökkel! <<

SEI: izgalmas kitörés, vagy zuhanás a mélybe

Érdemes megfigyelni a SEI által mutatott megosztó mozgásokat. Jelenlegi ára 0,92 dollár. A közelmúltbeli robbanás hatására a token potenciálisan a legközelebbi 1,05 dolláros ellenállási szint felé emelkedhet, vagy esetleg a másodikat 1,27 dollárnál érheti el, mielőtt komolyabb korrekció következne be. Ez a rövid távú lehetőség lehet az agresszív vásárlók nagy lehetősége, mivel a mozgóátlagok is megerősítik a vásárlási momentumot.

Ennek ellenére érdemes mérlegelni a projektben rejlő lehetséges veszélyeket. A legközelebbi fontos támasz 0,60 dollárnál található, a végső kapitalizációval viszont a 0,36 dolláros szint is veszélybe kerülne, ha a piaci trend átfordul. Veszélyes lehet rövid távon a nyereség realizálásának a kihagyása, hiszen az RSI és a többi sztochasztikus mutató is semleges tartományban mozog.

Dogwifhat: emelkedő trend a kockázatok ellenére

Egyértelmű, hogy a Dogwifhat, a Solana-alapú mémcoin az idén leginkább felkapott token. Árfolyama meghaladja a 2,07 dolláros ellenállási szintet is. Ez a legutóbbi emelkedés rövid távú bikás trendet jelenthet a WIF számára. Lehet, hogy támaszkodhatunk az MACD vételi ajánlására, és a 10 napos egyszerű mozgóátlagra is, mely a jelenlegi ár alatt úgy tűnik, hogy megerősíti ezt a bikás perspektívát. A közelmúltban elért rekord a tartós növekedés úttörője lehet.

Másik oldalról a Dogwifhat egy mémcoin, bármikor eladói nyomással szembesülhet. Az RSI ezt az akciót erősíti meg, mivel helyzete rendesen túlvásárolt. Fennáll annak a lehetősége, hogy a Dogwifhat ára a legközelebbi 0,37 dolláros támogatási szint felé vonuljon vissza, bármilyen jelentős piaci elmozdulás esetén. Ezért a befektetőknek azt tanácsolják, hogy figyeljenek az esetleges volatilitásra.

Következtetés

Míg az Ethereum értéknövekedése elősegítheti a Shiba Inu versenytársainak térnyerését, a BlastUP, a Blast ökoszisztéma képviselője teljesítményével vívhatja ki a befektetők elismerését. Lenyűgöző koncepciója és a kriptoközösségben növekvő lelkesedése megkülönbözteti a többi érmétől, mint például a SEI, a Dogwifhat és a FLOKI. A BlastUP folyamatban lévő előértékesítése és arra irányuló törekvése, hogy erős erővé váljon a kriptopiacon, felkeltheti a befektetők érdeklődését, és a korai befektetők számára hatalmas hozamokat generálhat. A projekt elkötelezettsége a blokklánc startupok növekedése iránt tovább erősíti ezt a kilátást.

Weboldal: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***