3 altcoin ami a tízszeresére növelheti a portfóliód értékét

A Bitcoin BTC Price BTC Price nagy eseménye az egekbe repítheti az árfolyamot, ami így akár a 200 ezer dollárt is elérheti. Egy ilyen ugrás hullámokat kelthet szerte a kriptovilágban. Ez azt is jelenti, hogy az altcoin projektek ideje közeledik. A bemutatásra kerülő érmékre érdemes lehet figyelni, ahogy a Bitcoin felezés megváltoztatja a hangulatot.

A BlastUP előértékesítése elérte a 3 millió dollárt

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja a közelmúltban nagy port kavart a sikeres debütálásával. Mindössze néhány hét alatt 3 millió dollárt gyűjtött össze. A korai befektetők száma, akik időben felismerték a BlastUP potenciálját, exponenciálisan növekszik.

A BlastUP készen áll arra, hogy nagy sikereket érjen el, és célja a Web3 eszközök AI innovációval való felruházása, a gyors és minőségi startupok indítása érdekében. Átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál minden belépő számára.

Jelenleg a projekt negyedik előértékesítési szakasza zajlik, amely a lehető legalacsonyabb áron kínálja a BlastUP tokeneket. Ha most 0,055 dollárért vásárolod meg az érméket, akkor 45,5%-os hasznot kaphatsz, mivel a jegyzési ár 0,1 dolláron van meghatározva.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív BlastUP előértékesítési előnyöket <<

A tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokeneladásokhoz tartozó allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a tétgyűjtésen keresztüli kamatszerzést.

Azt az egyszerű küldetést követve, hogy segítsen a blokklánc startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni, a BlastUP jó úton halad afelé, hogy meghatározó erővé váljon. A projekt mögött álló, elkötelezett csapat mélyen hisz a vízióban, és ambiciózus terveik között szerepel, hogy egy könnyű és hatékony launchpad platformot hozzanak létre.

A BlastUP átfogó terve 2026-ig terjed. A cél egy AI IDO szűrő elindítása, a startup csapatokra szabott AI eszközök fejlesztése és a közösségi piactér létrehozása.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez és élvezd a korai előnyöket<<

A Jupiter kilátásai és kulcsfontosságú szintjei

A Jupiter jelenlegi 1,66 dolláros kereskedési árfolyama növekedési potenciált mutat. Az első közeli cél a legközelebbi ellenállási szint lehet 2,20 dollárnál, de az optimista tendenciák az árakat inkább a 2,65 dolláros második ellenállási szint felé tolhatják. Mivel a vevők fenntartják a lendületet, az árfolyam a 10 napos egyszerű mozgóátlag 1,41 dolláros értéke felett van.

A pozitív kilátások ellenére óvatosnak kell lennünk. Ha a piaci támasz megbicsaklik, a Jupiter a legközelebbi támaszig, 0,88 dollárig eshet, vagy egészen 0,41 dollárig csökkenhet. Az éberség kulcsfontosságú, mivel az ingadozások gyakoriak az altcoin piacokon, és a múltbeli átlagok nem garantálják a jövőbeli teljesítményt.

A JTO a kockázatok ellenére ígéretes emelkedést mutat

A JTO mozgása ígéretesnek bizonyult, mivel az árfolyam 4,31 dolláron áll. A mutatók kiegyensúlyozott megközelítést sugallnak, a 4,78 dollárnál lévő legközelebbi ellenállás elérésének lehetősége reálisnak tűnik. Ennek az akadálynak a leküzdése megnyitná az utat az 5,47 dolláros második ellenállási szint felé. A 10 napos és 100 napos egyszerű mozgóátlagok “Vásárlás” jelzést adnak, ami az általános pozitív trendre utal. A piac vételi hajlandósága, amelyet a MACD is alátámaszt, tovább erősíti a felfelé irányuló trend lehetőségét.

A megadott támaszszintek 2,77 dollárnál vannak, de további csökkenés is lehetséges egészen 1,44 dollárig. Ennek következtében nem lehet elég óvatosnak lenni. A piac jelenlegi semlegessége, amelyre az RSI és a sztochasztikus RSI utal, egy konszolidációs időszakot vagy akár egy potenciális merülést is jelezhet. A befektetőknek figyelemmel kell lenniük ezekre a zónákra, mivel egy esetleges áttörés megváltoztathatja a lendületet. Mindez azt sugallja, hogy a növekedés lehetősége mellett, a csökkenés veszélye is fennáll.

Következtetés

Miközben számtalan altcoin mutat potenciális fellendülést, úgy tűnik, hogy a BlastUP a kiemelkedő növekedés ígéretével háttérbe szoríthatja társait. Az eszköz élénk aktivitása és a sikeres előértékesítés, két erős érv a kiemelkedő potenciál mellett. Míg a többi kiemelt altcoin is ígéretes, a BlastUP kialakult infrastruktúrája és útiterve erőteljes befektetési lehetőséget jelez. Innovatív megközelítése és a közösség által vezérelt előnyei kiemelik ezt a projektet. Így lehetséges, hogy a digitális eszközök dinamikus arénájában a növekedés és a jövedelem csúcsát potenciálisan a BlastUP érje el.

Honlap: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***