3 érme, amelyek sikeresebbek lehetnek mint a Pepe: WSM, THUG, YPRED

Nehéz lenne izgalmasabb befektetési eszközt találni a kriptopénzeknél. Ezekkel ugyanis más eszközöknél sokkal nagyobb hozamot lehet elérni, ráadásul számos esetben a hatalmas profithoz csak napokra van szükség.

Erre a jelenségre ideális példa a népszerű Pepe token. Amennyiben nem találkoztál volna még a nevével, a Pepe egy mém érme, ami napok alatt képes volt meghódítani a világot. A sikerén felbuzdulva pedig egy új aranyokra köszöntött be a mém érmék között.

A Pepe először április végén vált elérhetővé a befektetők számára, majd kevesebb mint két héttel később már a kezdeti értékének a sokszorosáért volt csak elérhető. Akik még időben tudtak csatlakozni, azoknak közel 3000% hozam ütötte a markát.

Bár a Pepe értéke sokat csökkent (65%) a legmagasabb érték óta, az érme piaci részesedése továbbra is jelentős.

A fennállása óta eltelt kevesebb mint 3 hónap alatt 650 millió dollárra duzzadt a mérete, amivel a 70 legnagyobb érmévé vált a teljes kriptoszektorban.

Írásukban megnézzük, melyek lehetnek azok a projektek, amik képesek lehetnek megismételni a Pepe sikereit.

Wall Street Memes ($WSM)

Nehéz lenne megmondani, pontosan mi is kell ahhoz, hogy egy mém érme sikeres legyen hiszen sokszor úgy tűnhet a magas profit csupán a szerencsén múlott. Azonban számos olyan szempont van, melyek hihetetlen mértékben hozzájárulhatnak egy projekt későbbi sikeréhez.

Ilyen például a fejlesztők mögött álló támogatói közösség. Ennek mérete ugyanis egyenesen arányos az érme későbbi értékével. Egyszerűen fogalmazva, minél többen ismernek egy projektet, annál többen fognak belőle vásárolni is.

Pontosan ezért tűnik lehetségesnek, hogy a Wall Street Memes hamarosan a Pepe-hez hasonló karriert futhat be.

Köszönhetően az 1 milliót is megközelítő Twitter és Instagram követői táborának, a Wall Street Memes mindennel rendelkezik, ami a tartós siker záloga lehet. Mára pedig a Wall Street Memes olyannyira az internetes élet meghatározó szereplője lett, hogy a internet legnépszerűbb alakjai is reagáltak már az oldal valamelyik vicces megosztására, például maga Elon Musk is.

wall st memes 1000 usd

Így igaz, a népszerű vállalkozó Musk korábban több ízben reagált a Wall Street Memes valamelyik vicces megosztására. Az pedig nem vitás, hogy ha Musk felbukkan egy kripto mellett, akkor a siker garantált.

Ez pedig még nem minden, amit a Wall Street Memes eddigi sikereiről el lehet mondani. 2021-ben a készítők kiadtak egy saját, 10 000 darabból álló NFT-kollekciót, a Wall St. Bullst. Ezt pedig a közösség követői csupán 32 perc alatt el is kapkodták!

Annak érdekében, hogy a befektetőkben még csak a gyanú se merüljön fel egy esetleges visszaéléssel kapcsolatban a listázáskor, egészen egyedi tokenomikával indul majd a projekt.

A megmaradt érmék fele a marketing költségeire lesz fordítva, 30%-a az érméknek közösségi jutalmak formájában lesznek kiosztva, ezen felül pedig a fennmaradó 20% a CEX és a DEX listázások likviditását fogja fedezni.

Vagyis ez azt jelenti, hogy miután elérhetővé válik a token, a készítőknél egyáltalán nem fog $WSM maradni. A csapat ezzel a lépéssel szerette volna biztosítani a befektetőket, hogy a Wall Street Memes valóban a közösségért jött létre.

Érdemes még néhány szót ejteni a Wall Street Memes airdropporól. Ezzel ugyanis 5 szerencsés fejenként 10 000 dollár értékben nyerhet $WSM érméket. A csatlakozáshoz mindössze annyit kell tenned, hogy vásárolsz a tokenekből, majd néhány egyszerű feladatot teljesítesz.

Csatlakozni egyszerűen lehet, mivel nem csupán Ethereum és Tether (USDT) használatával, hanem bankkártyával is el lehet végezni a vásárlást.

Nézd meg a Wall Street Memes oldalát

Thug Life ($THUG)

Kétségtelenül a kriptoszektor legvagányabb érméje a $THUG. Ez pedig nem kizárólag a projekt egyedi látványvilága miatt van.

Köszönhetően a páratlan előértékesítésnek és az alacsony piaci kapitalizációnak ,a Thug Life akár a Pepe vagy a Dogecoin sikerét is képes lehet megismételni.

Ugyanis az előértékesítés során a befektetők mindössze egyetlen előértékesítési szakaszban vásárolhatnak érméket. Ez azt jelenti, hogy minden támogató ugyanakkora esélyekkel tud rálépni a meggazdagodáshoz vezető rögös útra.

Egy $THUG érme ára mindössze 0.0007 dollár, amit a befektetők Ethereum vagy Tether segítségével tudnak megvásárolni.

thug life fooldal

Szintén érdemes még szót ejteni a $THUG piaci kapitalizációjáról. Ennek köszönhetően akár már a listázást követő első napban esélyed lehet arra, hogy a befektetésed tízszeresét is elérd. Ugyanis a listázást követően a $THUG mérete alig fogja meghaladni a 2 millió dollárt.

Vagyis már egészen minimális befektetést követően is pillanatok alatt sokszoros haszonra lehet szert tenni.

Összehasonlításként a Pepe mérete jelenleg 650 millió dollár. Vagyis abban az esetben, ha ennek az összegnek mindössze 1%-át éri el a $THUG, a befektetők 300% profitra tudnak majd szert tenni.

Szintén egy érdekessége a Thug Life-nak, hogy semmilyen minimális vásárlási limittel nem rendelkezik. Ennek hála, már néhány dollár befizetésével is részese lehetsz a Thug Life fantasztikus közösségének.

A projekt tokenomikáját a Wall Street Memeshez hasonlóan itt is úgy hozták létre a készítők, hogy saját részükre egyáltalán ne legyenek érmék félretéve.

A teljes tokenkészlet 70% kerül eladásra az előértékesítés során, a fennmaradó rész pedig marketingre, jutalmakra és a listázásra lesz majd fordítva.

Megnézem a Thug Life-t

yPredict ($YPRED)

A yPredict egy kriptoelemező platform, melynek használatával a kereskedők egészen egyedi piaci adatokra tehetnek szert. Ráadásul az elérhető választék nem csupán rendkívül széles, hanem ahhoz kedvező áron hozzá is lehet majd férni.

A fejlesztők ugyanis egy freemium alapú szolgáltatást kínálnak, melyben számos eszközt mindössze azáltal lehet majd használni, hogy rendelkezel $YPRED érmékkel. Ezek között olyanokhoz férhetsz hozzá mint a mintázatfelismerő indikátor, kaphatsz AI szignálokat és elvégezhetsz hangulati elemzéseket. Ezekkel így teljes képet alkothatsz a szektor aktuális, illetve a jövőben várható hangulatáról.

ypredict uj fooldal

Azonban az oldal legfontosabb részét a mesterséges intelligencia modelleket egyesítő piactér alkotja. Ezen keresztül a felhasználók lehetőséget kapnak arra, hogy a legmodernebb AI modellek közül válogathassanak.

Ezek más és más kereskedési stílushoz lettek igazítva, így biztos lehetsz benne, hogy itt meg fogod találni a hozzád legközelebb álló modellt. Ráadásul mivel mód lesz több modellt is egyszerre használni, így tökéletesen ki tudod majd aknázni a kriptoszektor aktuális lehetőségeit.

Pontosan ezért érdemes minél hamarabb a tettek mezejére lépni, mivel a yPredict előértékesítésének a túlnyomó része már teljesült. Összesen 8 szakasz során van lehetőség a $YPRED érmék beszerzésére, amiből a 6. szakasz hamarosan lezárul.

yPredict token vásárlás

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**