3 kripto, ami olcsóbb, mint egy kávé és mégis 2000%-ot hozhat

Egy mérföldkőnek számító pillanat után a Binance most elképesztő, 4,3 milliárd dolláros kifizetést teljesített az amerikai bíróság által jóváhagyott vádalku részeként. Noha az ilyen fejlemények hullámokat okoznak a kriptopiacon, egyben rávilágítanak más tokenekben rejlő lehetőségekre is. Sok token ugyanis még mindig a radar alatt repül. A digitális valuták világa sok kriptot kínál még olcsóbban, mint amennyibe egy kávé került, ami megmutatta a megdöbbentő ROI lehetőségét. A kriptovaluta befektetések tehát továbbra is jelentős lehetőségeket ígérnek a hozzáértő befektetők számára.

A BlastUP mindent felforgat a DApp indítások világában

A BlastUP egy egyedülálló indítópult platform, amely a Blastra épül, Egy olyan legendás Layer 2 blokkláncra, amely szédítő indulásával már egyszer uralta a címlapokat, amikor mindössze egy hónap alatt több mint 1 milliárd dollár TVL-t tudott bebiztosítani. A projekt hatása óriási lehet, mivel innovatív megoldásai révén a DApp-ok elindítását a Web3 és mesterséges intelligencia eszközök teljes készletével segíti, és ezzel közvetlenül is hozzájárul az induló vállalkozások sikeréhez.

A BlastUP tokenek előértékesítése már folyamatban van, és ez a befektetés most olyan lehet, mintha 2017-ben néhány dollárért sikerült volna Ethereumot venni. Minden egyes új előértékesítési szakaszban a BlastUP tokenek értéke várhatóan nőni fog. Az ár a jelenlegi szakaszban 0,04 dollár, míg a tőzsdei ár 0,1 dollár lesz várhatóan. Itt a tökéletes alkalom tehát, hogy BlastUP tokeneket vásárolj a lehető legjobb áron, 60%-os kedvezménnyel.

>> Kapd el ezt az igazi mindent felforgató altcoint: vásárolj BlastUP tokeneket 60%-os kedvezménnyel MOST <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos jutalomhoz férhetnek hozzá, az elsőbbségi tokenértékesítéstől az exkluzív hűségjutalmakig az IDO-kban. A tulajdonosok a BlastUP tokenek befektetésével kamatokhoz is hozzájuthatnak, és részesülhetnek a seed staking funkcióból, amely ingyenes tokeneket biztosít a támogatott projektekből.

A BlastUP nem csupán egy újabb kriptoprojekt. Erős alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy a széles közönség lojalitását is elnyerje. Ez az indítópult átfogó eszköztárat biztosít a blokklánc startupok belépési korlátainak leküzdése érdekében, biztosítva, hogy már a kezdetektől mindennel rendelkezzenek, ami a sikerhez szükséges.

A BlastUP részletes ütemterve 2026-ig kitart. Egy AI IDO-szűrő, az AI Startup csapat eszköztár és a közösségi piactér is bevezetésre kerül majd később. A BlastUP arra készül, hogy a következő nagy dolog legyen a kriptovaluta térben, ezért jobb, ha sietsz és csatlakozol, mielőtt túl késő lenne.

>> Készen állsz a robbanásra? Vásárolj BlastUP tokeneket most, és katapultálj a befektetéseiddel <<

Az XRP hosszú távú potenciált mutat a rövid távú medvepiaci előrejelzések ellenére

Hosszú távot tekintve az XRP komoly potenciállal rendelkezik. Stabilan 0,55 dolláron áll az árfolyam és a 0,45 és 0,39 dolláros szint erős támaszt jelent. Emellett pedig az 1 dollár elérésére vonatkozó elvárás sem haladja meg a lehetőségek határait. Az MACD vételi jelével megerősítve a jövő pozitív lehet a türelmesek számára. Emlékezzünk azonban arra, hogy mindig vannak kockázatok, de a lefelé irányuló nyomással szembeni ellenállás az XRP rugalmasságára utal.

Másrészt a rövid távú előrejelzések egy kicsit más történetet mesélnek el. A 10 és 100 napos SMA trendek egyaránt eladási jelet adnak, ami potenciális átmeneti medvepiaci korrekciót jelez. Ennek ellenére, még ha figyelembe is vesszük a 0,60 és 0,70 dolláros ellenállási szinteket, az RSI és a sztochasztikus mutatók semleges álláspontjának fenntartása teret enged a potenciális árnövekedésnek, rövid távon. Az éberség ezekben a forgatókönyvekben kiemelkedően fontos, mivel a piaci feltételek gyorsan változhatnak.

A Pyth Network és pénzügyi szektor kapcsolata: potenciális nyereségszerzési lehetőség vagy inkább szabályozási kockázat?

A Pyth Network szoros kapcsolata a hagyományos pénzügyi szektorral bizonyos szintű biztonsági hálót kínálhat a befektetők számára és stabilizálhatja az árakat a szélesebb piaci turbulenciák idején is. A jelenlegi 0,56 dolláros árfolyam valamivel a 10 napos 0,58 dolláron húzódó egyszerű mozgóátlag alatt van, ami arra utal, hogy rövid távú felfelé irányuló árfolyamváltozásra számíthatunk. A piac bizalmának növelésével a Pyth áttörheti ezt az ellenállási szintet, ami potenciális lehetőséget kínál a hosszú távú nyereségre is majd.

A Pyth Networkben rejlő biztonság ellenére a hagyományos pénzügyi szektorra való integráció szabályozási fejfájást is okozhat a projekt számára. Az árfolyam jelenleg 0,56 dolláron áll, és mivel az egyszerű mozgóátlag eladási akciót jelez, a befektetőknek fontos figyelniük minden olyan lehetséges szabályozási kérdést, amely nyomást gyakorolhat az árfolyamra. Ez mindenképpen ingadozáshoz vezethet idővel, de a rövid és hosszú távú kockázatokat és lehetőségeket is növeli egyben.

Következtetések

Míg úgy tűnik, hogy az XRP és a Pyth Network érméi jelentős megtérülést kínálnak, a BlastUP egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy értéke az egekbe szökjön a jól bevált Blast ökoszisztémán belül elfoglalt helye miatt. A mögötte álló új koncepció, amely egyablakos megoldást kínál a DApp-ok elindítására, potenciálisan az érdekeltek széles körét vonzza be, így a jelenlegi értékesítés előtti áron a befektetés ígéretes vállalkozás lehet. Miközben a többi altcoin versenyzőn tartjuk a szemünket, érdemes a BlastUP potenciális növekedését is figyelemmel kísérni.

Web: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***