3 kriptojáték, amelyre érdemes lesz figyelni 2023-ban

A play-to-earn (P2E) szektorban várhatóan hatalmas növekedésre lehet számítani az elkövetkező évek során.

A MarketsandMarkets által december végén készített kutatásból kiderül, hogy a P2E játékok teljes piaci kapitalizációja 4.6 milliárd dollár volt 2022-ben. 2027-re viszont ez a szám meg fogja haladni a 65 milliárd dollárt. Éves szinten ez a befektetőknek 70.3% hozamot jelent.

A fejlődés egyáltalán nem a véletlen műve. Ahogy fejlődik a blokklánc-technológia, úgy válik hétköznapivá, megbízhatóvá és olcsóvá a kriptopénzek használata.

Az álltunk felsorolt három játék mindegyike azon túl, hogy a befektetők számára jelentős megtérüléssel kecsegtet, különleges és innovatív játékmenettel is rendelkezik.

Ha téged is érdekelnek a kriptojátékok, vagy szeretnél jelentős profitra szert tenni, ez a cikk neked szól!

Calvaria: Duels of Eternity (RIA)

A P2E játékok világa folyamatosan fejlődik. Erre a fejlődésre tökéletes példa a Calvaria, mivel a fejlesztőknek sikerült egy olyan innovatív ökoszisztémát létrehozni, amihez hasonlót idáig nem lehetett látni.

Szemben más P2E játékokkal, a Calvaria teljesen ingyenes hozzáférhető lesz. Vagyis aki szeretné kipróbálni a játékot, annak nem lesz szüksége semmilyen kriptotárcára vagy kriptopénzre. Mindössze annyi lesz a dolga, hogy regisztrál, és már bele is vághat a kalandokba.

Ennek a forradalmi rendszernek köszönhetően a fejlesztőknek nem csupán a kriptobefektetőket, hanem a gémereket is sikerül majd megszólítani.

Több mint egy kártyajáték

A Duels of Eternity egy P2E rendszerre épülő NFT-kártyajáték, amiben a felhasználók összemérhetik egymással tudásukat, különböző nyereményekért cserébe.

A fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a csaták kiegyensúlyozottak legyenek. Ennek köszönhetően az összes kártya egyedi erősségekkel és gyengeségekkel rendelkezik, tehát végső soron egy ügyesen összeválogatott, de gyengébb lényekből álló paklival könnyen le tudunk majd győzni egy nálunk erősebb ellenfelet. Bár a Calvaria rendelkezni fog ingyenes verzióval, érdemes lesz csatlakozni a befektetők közé.

calvaria kriptojatek

Aki így tesz, annak a teljes kártyapaklija NFT lesz, tehát valóban ő maga lesz a kártyák tulajdonosa. Ezen túl, a sikeres csatákat követően RIA érméket lehet majd szerezni, illetve a piactéren keresztül is RIA-ért cserébe lehet új kártyákat vásárolni.

A RIA egy ERC-20 token, vagyis az Ethereum blokkláncot használja. Ennek köszönhetően tulajdonosai stakelhetik az érméket, amivel folyamatos, passzív profitra lehet majd szert tenni.

A csapat tervei szerint a Calvaria először a korai befektetők számára válik majd elérhetővé, várhatóan 2023 felénél. Ezt követően az év hátralévő részében a fejlesztők különböző kiegészítőket fognak kiadni a játékhoz, illetve megszervezik -a később rendszeresen megtartott – esport eseményeket is.

Ezeken a RIA érmék tulajdonosai vehetnek részt, és a legjobbak jelentős mennyiségű tokenben, illetve szponzori ajándékokban fognak részesülni.

Ha szeretnél csatlakozni, nincs vesztegetni való időd. Az előértékesítés utolsó szakaszának már a 95%-a teljesült. Legkésőbb január 31-én fog lezárulni a gyűjtés, azonban az elmúlt napok sikerét alapul véve minden jel szerint már hamarabb el fogják érni a fejlesztők a kitűzött 3,075,000 millió dolláros célösszeget.

Vásárlás során szükséged lesz egy kriptotárcára, illetve Ethereum vagy USDT (Tether) kriptopénzre. Ha ezek megvannak, csak el kell látogatni a Calvaria hivatalos oldalára, csatlakoztatni a kriptotárcádat, majd megadni mennyi RIA érmét szeretnél vásárolni. Ezután már csak ellenőrizned kell az adataidat, és befejezni a vásárlást.

Miután február elején az érmék listázásra kerülnek, szintén a hivatalos weboldalon keresztül tudod majd igényelni a vásárolt RIA-t. Ehhez csupán annyit kell majd tenned, hogy újra csatlakoztatod a kriptotárcádat, és rákattintasz a „Claim” vagyis igénylés gombra. Miután ezzel megvagy, máris birtokodban vannak a RIA tokenek.

Tudj meg többet a Duels of Eternity-ről, még ma!

RobotEra (TARO) Kriptojáték

A RobotEra azok számára lehet ideális választás, akik egy P2E játékban elsősorban a kreativitást, új barátokat keresnek, és csak másodsorban profitot.

A játékkal a fejlesztők elsődleges célja az, hogy létrehozzanak egy kedves, és összetartó közösséget, amiben a játékosok mellesleg még haszonhoz is tudnak majd jutni.

Röviden összefoglalva a sandbox stílusú RobotErában a kataklizmán átesett Taro bolygót kell egy csoport, emberi tudattal rendelkező robotnak újjáépíteni. Ezen robotok egyikét fogja a játékos irányítani.

A bolygón különböző, NFT-kontinensek lesznek elérhetők, melyeken más és más nyersanyagokat lehet bányászni. Ezekkel kereskedhetünk, illetve segítségükkel elő tudunk állítani NFT-tárgyakat, amiket akár el is adhatunk a játék piacterén keresztül.

robotera metaverzum

Az elérhető nyersanyagokból lehetőségünk lesz egy saját, robotsegítőt is létrehozni, ami szintén NFT-ként létezik. Segítőnk nem csupán a fáradtságos napi feladatokban lehet hasznunkra, hanem más játékosok segítői ellen, barátságos csatába is küldhető.

A RobotEra előértékesítése összesen 3 szakaszból áll, amiknek mindegyikében 90,000,000 érme kerül eladásra.

A jelenleg tartó első szakaszban 1 TARO ára 0.02 dollár, viszont a harmadik szakaszra ezeket már csak 0.032 dollárért lehet megvásárolni.

A TARO tokenek segítségével a játékon belül vásárolhatunk magunknak többek között egy kontinenst is. Ezen létrehozhatunk különböző épületeket, bányászhatunk, vagy akár egy működő gazdaságot is üzemeltethetünk, amivel így folyamatosan profithoz fogunk tudni jutni.

Szintén a profitszerzés egy módja lesz az érmék stakelése. Amennyiben lekötjük TARO érméinket, értékes napi ajándékokban lesz majd részünk.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a RobotEra, tudj meg többet a projekt hivatalos weboldalán keresztül.

Meta Master Guild (MEMAG)

A Meta Masters Guild, vagy röviden MMG némileg kakukktojás a listánkban. Az MMG nem egy játék, hanem egy „játékcéh”, ami lehetővé teszi a befektetők számára, hogy több különböző játékot is ki tudjanak próbálni.

A platformon keresztül több P2E játék is elérhető lesz. A játékokban különböző feladatok teljesítésével az ökoszisztéma belső, láncon kívüli digitális valutáját, a GEMS-t lehet gyűjteni.

Mivel a GEMS nem minősül hivatalosan fizetőeszköznek, így az MMG játékai mobil alkalmazás formájában elérhetőek lesznek iOS továbbá Android készülékeken is.

Jelenleg három különböző játék fejlesztésén dolgoznak külső cégek, amik minden jel szerint 2023 végéig elérhetővé fognak válni.

A Meta Kart Racers, ahogy a nevéből is kiderül, egy autóversenyzős játék lesz, amiben a felhasználók bárkivel össze tudják majd mérni tudásukat. A legügyesebbek pedig GEMS pontokban fognak részesülni.

memag kriptojatek

A Meta Masters World az MMG sandbox jellegű, metaverzuma lesz. Ez a játék azon túl, hogy fontos közösségépítő funkciót tölt be, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy hatalmas világban kiéljék kreativitásukat.

Végezetül a Raid NFT egy fantasy világban játszódó, NFT-ket használó kalandjáték, amiben különböző attribútumokkal rendelkező hősök segítségével vehetünk majd részt izgalmas küldetéseken.

Minden összegyűjtött GEMS pontot az MMG platformon keresztül be lehet majd váltani a MEMAG tokenekre, illetve más kriptopénzekre. A MEMAG-gal a piactéren keresztül vásárolni tudunk különböző NFT-kiegészítőket és NFT-tárgyakat, amikkel a játékokban a nyerési esélyeket nagyban meg fogjuk tudni növelni.

Az előértékesítés összesen 7 szakaszból áll, amiből az első hamarosan le fog zárulni. Akik egy jó befektetést keresnek, azoknak tökéletes választás az MMG. Az érmék jelenlegi ára 0.007 dollár, viszont az előértékesít végére 0.023 dolláros áron kerülnek majd listázásra.

Ha nem szeretnél lemaradni, jobban teszed, ha csipkeded magad, mivel már csak 100,000 dollár hiányzik a 2. szakasz kezdetéig.

Tudj meg többet a Meta Masters Guild magyar nyelven is elérhető weboldalán keresztül még ma!