4 kriptós alkalmazás, amely pénzt ad a regisztrációért

Legyen szó bikapiacról vagy medvepiacról, az ingyen pénzt mindenki szereti. Éppen ezért összegyűjtöttük azokat a vezető, megbízható alkalmazásokat és platformokat, amelyek vonzó ajándékokat és regisztrációs jutalmat kínálnak felhasználóiknak. Néhányuk a pénzért cserébe egyszerű feladatok elvégzését kéri. Íme a top négy alkalmazás, amely ezt teszi 2024-ben.

A 4 legjobb kriptós alkalmazás, amely pénzt ad a regisztrációért

1. Coinbase: Pénzjutalom a kvízek megoldásáért

Listánk első alkalmazása a Coinbase, az Egyesült Államok legnagyobb szabályozott kriptovaluta-tőzsdéje. Az alkalmazás pénzt ad a regisztrációért és különböző kvízek megoldásáért, és még csak befizetni sem szükséges hozzá. 2024 áprilisában két kvíz érhető el, amelyek megoldásáért NEAR és SHPING kriptovaluta jár, 6 dollár értékben. Ezeket az eszközöket a felhasználók kedvük szerint eladhatják vagy cserélhetik.

Megjegyzendő, hogy a Coinbase rendszeresen bővíti a kvízeket, ezért érdemes rendszeresen  mivel a jövőben további pénzkeresési lehetőségek lesznek.

A Coinbase-regisztrációval járó ingyen pénzhez kövesd az alábbi egyszerű lépéseket:

 1. lépés: Látogass el a Coinbase hivatalos weboldalára.
 2. lépés: Hozz létre egy fiókot, és teljesítsd az személyazonosság-ellenőrzést. Ez egy egyszerű folyamat, amely nem különbözik a más platformokon történő regisztrációtól.
 3. lépés: A regisztráció után lépj a tanulási jutalmakhoz (Learning Rewards fül), válassz egy kvízt, és kattints a Tanfolyam indítása (Start Course) gombra.
 4. lépés: Nézd át az anyagokat, oldd meg helyesen a kvízt, és ennyi. Az ingyenes regisztrációs pénz jóváírásra kerül a pénztárcádban.

2. Binance: Pénzt jár a kriptovaluták megismeréséért

A Binance kriptovaluta-tőzsde számos funkciót kínál, beleértve a Learn & Earn programot is. A regisztráció után a platform kvízek megoldását kínálja. Miután helyesen kitöltötted őket, pénzt kapsz a kvíz tárgyát képező kriptovalutában.

Az egész folyamat egyszerű és csak néhány lépésből áll:

 1. lépés: Hozz létre egy fiókot a Binance oldalán, és teljesítsd a KYC ellenőrzést.
 2. lépés: Keresd meg az Academy (Learn and Earn) fület a platform felső menüjében vagy a mobilalkalmazásban.
 3. lépés: Válaszolj a kvízekre, és megkapod a regisztrációért járó ingyen pénzt.

3. Wirex: Ingyen pénz a regisztrációért (WXT tokenben)

A Wirex alkalmazása lehetővé teszi, hogy kedvező árfolyamon válts pénznemeket és kriptovalutákat, és fizetési kártyát is kínál. Az alkalmazásba való regisztrációért járó ingyen pénz itt is kriptotokenek formájában érkezik. Miután létrehoztál egy fiókot, teljesítetted az ellenőrzést és letétbe helyeztél 50 dollárt, 1000 WXT-t kapsz (a platform saját tokenjét).

2024 április közepén ez körülbelül 6,50 dollárnak felel meg, amit a regisztrációért és a pénzed letétbe helyezéséért kapsz. A tokennel azt csinálsz, amit csak akarsz, akár valódi pénzre is válthatod.

Így juthatsz ingyen pénzhez a Wirex-regisztrációval:

 1. lépés: Látogass el a Wirex hivatalos weboldalára, majd hozz létre egy fiókot a képernyőn megjelenő utasítások követésével.
 2. lépés: Végezd el a KYC ellenőrzést, amelynek során a korábban megadott információkat kell megerősítened a személyi igazolványoddal és egy szelfivel.
 3. lépés: Fizess be 50 dollárt, és 1000 WXT kerül jóváírásra a számládon a verifikációt követő hét napon belül.

4. YouHodler: Pénzt adnak a kattintásért

A YouHodler kriptoalkalmazás szintén ingyen pénzt kínál a regisztrációért, ráadásul anélkül, hogy a felhasználóknak befizetéseket kellene eszközölniük. Ebben az esetben a felhasználók kattintással keresnek pénzt.

A folyamat itt is egészen egyszerű:

 1. Hozz létre egy fiókot a YouHodler oldalán, és lépj a felhőbányászat fülre.
 2. Kattints két csempére, és várj a megadott ideig.
 3. Ezután a számládon jóváírásra kerül az ingyen pénz BTC formájában.

Ennyi az egész.

Ezért kínálnak pénzt a regisztrációért az alkalmazások

A regisztrációs ösztönző gyanánt pénzt kínáló alkalmazások ezzel az okos marketingstratégiával saját maguknak és a felhasználóknak egyaránt kedveznek. Egy új alkalmazás indulásakor ugyanis létfontosságú, hogy minél gyorsabban kialakuljon egy stabil felhasználói bázis, a pénzbeli ösztönzés pedig egyenes út a figyelem felkeltéséhez és a letöltések ösztönzéséhez.

A stratégia működik, mivel az azonnali jutalmak iránti alapvető vágyra épít. Az emberek szeretnek ingyen jutalmakat kapni, még ha csak egy kis összegről is van szó, a regisztrációs pénzjutalmat kínáló alkalmazások pedig pozitív első benyomást keltenek. Mindez növeli annak valószínűségét, hogy a felhasználók jobban elmerülnek az alkalmazásban, és potenciálisan folytatják annak használatát.

A stratégia tehát mindkét fél számára nyerő helyzetet teremthet. A felhasználók örülnek az ajándék lónak, az alkalmazások pedig értékes információkhoz juthatnak, ugyanis a regisztráció betekintést nyújt a demográfiai adatokba és a felhasználói viselkedésekbe, amelyek elengedhetetlenek a marketingstratégiák finomításához és az alkalmazás funkcióinak javításához. Tulajdonképpen az, ami ingyen pénznek tűnik, valójában egy stratégiai beruházás a cég hosszú távú felhasználói elkötelezettségébe és megtartási terveibe.

A kockázatok

A regisztrációs jutalmakat akkor érdemes kihasználni, ha valóban tervezed is az adott alkalmazás használatát. Azonban, ha csak a bónuszért regisztrálsz, az olyan, mintha eladnád az adataid aprópénzért.

Amikor az alkalmazások pénzt kínálnak a regisztrációért, nem csak nagylelkűek, hanem gyakorlatilag megvásárolják az adataid, ugyanis minden regisztráció értékes információkat szolgáltat a preferenciáidról és viselkedésedről. Ezeket az adatokat felhasználhatják a marketingstratégiák személyre szabására, vagy akár harmadik feleknek is eladhatják.

Ráadásul a használaton kívüli alkalmazások nem elég, hogy helyet foglalnak az eszközödön, de felesleges értesítéseket küldenek és potenciális biztonsági kockázatokat is okozhatnak, ha az alkalmazás nincs megfelelően karbantartva.

Ha viszont az alkalmazás olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek megfelelnek az érdeklődési körödnek vagy szükségleteidnek, a pénzbeli ösztönző nagyszerű előnyt jelenthet. Az ilyen esetekben az ingyen pénz bónuszként szolgál azokhoz a szolgáltatásokhoz, amelyeket aktívan használsz, így megéri regisztrálni.

Fő a biztonság

2024-ben még mindig vannak alkalmazások, amelyek valódi pénzt fizetnek a regisztrációért, és néhány esetben akár befizetés nélkül is kaphatsz készpénzt. Az ilyen bónuszokat azonban csak akkor érdemes igénybe venni, ha valóban szándékodban áll az alkalmazás használata. Mindig csak hivatalos linkekre kattints, hogy elkerülhesd a phishing kísérleteket. Légy óvatos a kriptós csalásokkal kapcsolatban: ha valami túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen, valószínűleg az is.