Akár 400 dollár is lehet a Solana, de ezek a kriptovaluták még ezt a csúcsot is megdönthetik

Vezető szakértők szemet gyönyörködtető elemzéssel mutatnak rá a Solana potenciáljára. Szerintük a token értéke 400 dollár fölé is emelkedhet. De ez még nem minden. Vannak ugyanis más kriptovaluták , amelyek készen állnak arra, hogy ezt is felülmúlják, és potenciálisan még ezeket az optimista előrejelzéseket is túlszárnyalják. Ahogy a 2024-es bikafutam újabb lendületet vesz, ezek az előrejelzések fontosak lehetnek azok számára, akik meg akarják érteni a piac irányát. Ebben a cikkben azt vizsgáljuk, hogy mely érméknek van erejük felülkerekedni a folyamatosan növekvő kriptotérben.

A CYBRO előértékesítés: ismerd meg a Blast első Earn piacterét

A CYBRO egységes piacot vezet be a konzisztens kriptobevételek érdekében, amihez kihasználja a Blast blokklánc innovációját. A 2024 második negyedévében induló platform arra biztatja a korai befektetőket, hogy vegyenek részt a kedvező belépési feltételeket kínáló előértékesítésében.

Az előértékesítés során a CYBRO vonzó áron kínálja natív tokenjeit, a jövőbeli 0,060 dolláros árhoz képest most 3-szor alacsonyabb áron vásárolható meg. A tokentulajdonosok exkluzív hozzáférést kapnak a piactér szolgáltatásaihoz és a különböző bónuszokhoz a jobb kereseti élmény érdekében.

A CYBRO lehetővé teszi a kriptovaluták növekedését a Blast ökoszisztémán belüli és azon kívüli különböző vault befektetések révén, konzervatívtól magas hozamúig terjedő stratégiákat kínálva. A felhasználóbarát kezelőfelülettel és a hatékony kriptotranzakciókkal a hozamok maximalizálását helyezi előtérbe.

A jövőbeni fejlesztései közé tartozik az AIBroker a chatbot által támogatott befektetésekhez és az egykattintásos befektetés a hozamok DeFi és CeFi integráció révén történő optimalizálásához a chatbot által adott iránymutatások által.

A CYBRO tokenek stakelési jutalmakat, exkluzív airdropot, piactéri pénzvisszatérítést , csökkentett kereskedési és hitelezési díjakat, valamint a házon belüli biztosítási programot nyújtanak.

Ez a robusztus funkcionalitás lehetővé teszi a CYBRO számára az exponenciális értéknövekedést közvetlenül a 2024 harmadik negyedévében esedékes tokengenerációs esemény (TGE) után, ami jelentős előnyökkel jár az előértékesítés befektetői számára.

>>Szerezd meg a CYBRO tokeneket és a kínált nyereséget<<

Lenyugodott az Aptos piaci hangulata

A közelmúltbeli mozgások ingadozó tendenciát mutatnak. Az elmúlt hónap általános csökkenő tendenciája beárnyékolja a hosszabb távú nyereség reményét. A befektetők óvatosnak tűnnek, mivel az árfolyam a megállapított magas és alacsony pontok között ingadozik. A nagy tranzakciós sebesség és skálázhatóság ígéretére építő Aptos számára ezek a kulcsfontosságú tulajdonságok adhatják a jövőbeli növekedés gerincét. A jelenlegi tendenciák azonban azt sugallják, hogy a piac kivárásra int.

Az Optimism piaci hangulat bikapiaci tendenciákat jelez

A piac véleménye az Optimism tokenről pozitív, mivel a közelmúltbeli trendek növekvő kereskedői érdeklődésre utalnak. Az elmúlt hónapban tapasztalt enyhe csökkenés ellenére a féléves teljesítmény összességében lenyűgöző, ami az erős vásárlói bizalmat tükrözi. A technikai mutatók azt jelzik, hogy az árfolyam jelenleg a tipikus magas és alacsony pontok között áll, de közelebb van a magasabb szintekhez. Ez arra utalhat, hogy az árfolyam új magasságokba való kitörés küszöbén állhat.

A Jupiter hangulata ingadozó kereskedést tükröz

A Jupiter (JUP) árfolyamának közelmúltbeli mozgása vegyes jeleket küld. A turbulencia ellenére a jelenlegi árfolyam a hosszú távú átlag felett állt meg. Bár a vevők és az eladók az irányításért küzdenek, a piaci hangulat óvatosan optimistának tűnik. A vegyes jeleket a kereskedők viselkedése és az általánosabb piaci trendek befolyásolják. A történeti volatilitás arra utal, hogy a befektetők hirtelen végbemenő árfolyam mozgásokra számíthatnak, ami hatással lehet az érme rövid távú kilátásaira.

A Starknet robusztus teljesítményt mutat

A Starknet piaci hangulata pozitívnak tűnik, figyelembe véve a közelmúltbeli progresszív emelkedést. A gyakori ingadozás ellenére a token kiemelkedik, és jelentős rugalmasságot mutat. Nagyobb figyelmet és valószínűleg nagyobb érdeklődést váltott ki a kereskedők és befektetők körében, mivel bizonyítja, hogy képes kilábalni a mélypontokról. Mivel a Starknet a skálázható blokklánc-megoldások nyújtására összpontosít, a tokenje továbbra is vonzhatja a piaci optimizmust, és profitálhat a szélesebb blokklánc-ökoszisztémán belüli folyamatos fejlesztésekből és elfogadásból.

Konklúzió

A vezető elemzők szerint a Solana valós értéke meghaladhatja a 400 dollárt. Az olyan kriptovalutákat, mint az APT, OP, JUP és STRK is azonban érdemes figyelni, mert ütemes növekedést kínálhatnak. Figyelemre méltó azonban, hogy a CYBRO a Blast blokkláncon belül különálló platformként jelenik meg, amely innovatív piacot biztosít a hozamszerzéshez. A 2024 második negyedévére tervezett első indulással a CYBRO az előértékesítés révén meggyőző lehetőséget kínál a korai résztvevők számára. Lehetővé teszi számukra, hogy előnyös feltételek mellett legyenek részesei ennek a vállalkozásnak.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.**