4000%-os hozamot csinált 1 nap alatt – most megosztotta a titkát a befektető

Egy kriptopénz befektető kevesebb, mint 12 óra alatt 40-szeresre duzzasztotta a portfólióját, most elmondja milyen altcoinokba fektet. 

Crypto Messiah a Twitteren számolt be 72 ezres követő bázisának, hogy milyen altcoinok szerepelnek a portfóliójában:

  1. NSURE – a decentralizált kibocsátásra szakosodott protokoll, az Nsure hálózat natív tokenjének árfolyama egy hónap alatt megduplázta az árfolyamát.
  2. CVP – a PowerPool hitelezési platform tokenje azután emelkedett sokat, hogy átlépett egy kulcs fontosságú ellenállást, az árfolyama 2,5-szeres növekedésen van túl.
  3. ROOK – a KeeperDAO egy likviditást nyújtó platform DeFi projektek számára, 30 nap alatt a mindenkori minimum 15,61 dollárról 226,93 dollárig ment novemberben.
  4. AKRO – az Akropolis decentralizált gazdaság tokenje szintén sokszorozta árfolyamát, mégha a számok kicsik is, az árfolyam 0,00769 dollárról 0,0147 dollárra nőtt.
  5. BAS – a Basis Share a kritopénz befektető szerint gigászi erőben van, a Basis stabilcoin protokolljának natív tokenje 98,11 dollárról 461,23 dollárig emelkedett 2 nap alatt december elején.
  6. MTA – A Meta projekt épp most jön ki a mélypontról a befektető szerint, a stabilcoinokat összegyűjtő protokoll árfolyama épp most tetőzött a napokban.
  7. HAKKA – A Hakka Finance érméje is felfelé robog, a több fajta DeFi terméket is nyújtó platform megháromszorozta az árfolyamát, most 0,097 dollárnál jár.
  8. STAKE – Az xDai Stake altcoinja bár megurotta a korábbi elenállást, a december 7-ei csúcs óta lefelé csorog, így itt most jó beszállási lehetőséget lát a kriptopénz befektető.
  9. BADGER – A Badger decentralizált autonóm szervezet (DAO) a Bitcoin DeFi rendszerbe integrálását segíti elő, és épp most pattant vissza a mindenkori maximumáról.

A felsorolás után Crypto Messiah  elmesélte, hogy melyik volt a legjobb befektetése idén:

Az Antiample (XAMP) deflációs kriptoeszköz, aminek az árfolyama 12 óra alatt 40-szeres árfolyam növekedést produkált.

A kriptopénz befektető azt is elmondta, hogy igyekszik nem kötődni a portfoliójába felvett eszközökhöz, hogy gyorsan tudjon lépni, ha a piac jelez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük