5 altcoin, amivel óriásit kaszálhatsz 2024-ben

Egyre népszerűbbek a kripto ICO-k a jelenleg is tartó bika piacon. Nem véletlen, mivel az új mém érmék vagy tokenek vásárlása akciós áron a korai szakaszban az egyik legjobb és legegyszerűbb módszer a 100-szoros hozamokra.

Ennek tudatában vizsgáljunk is meg 5 új ICO-t, amelyekbe érdemes lehet befektetni idén májusban.

Dogeverse ($DOGEVERSE)

A legjobb kriptovaluta előértékesítések listáját az innovatív, több láncon átívelő Dogeverse vezeti.

A Dogeverse sokkal több, mint egy újabb kutyás token. Sokkalinkább ez a legelső olyan mém érme, amely 6 különböző blokkláncon is elérhető, mégpedig az Ethereumon, a Solanán, a Base-n, az Avalanche-n, a Polygonon és a BNB Smart Chain-en.

Dogeverse

A maga nemében ez az első több láncon is átívelő projekt, amely a szakértők figyelmét is felkeltette a Dogeverse iránt.

Minden blokklánc saját CEX, DEX és nyomkövető eszközökkel rendelkezik. A befektetők rákereshetnek például a legjobb Solana mém érmékre a Birdeye-on, vagy a legjobb Base mém tokenekre a DEXTools-on.

A Dogeverse ezeken a platformon élesben elérhető lesz majd, és minden blokklánc ökoszisztémában felhívja magára a figyelmet, maximalizálva ezzel a növekedési potenciálját.

A projekt egyedülálló értékajánlatának köszönhetően a bálnák és a szakértők is pozitívak a mém érme kilátásaival kapcsolatban, és akár százszoros hozamra is számítanak. Egy bálna ráadásul nemrégiben több mint 183 000 dollár értékben vásárolt Dogeverse-t.

Ez az új kripto előértékesítés több mint 15 millió dollárt gyűjtött, és közelít a 17 millió dolláros maximális összeghez. Éppen ezért az érdeklődőknek igyekezniük kell, ha nem akarnak lemaradni, mert már csak rövid idejük maradt az ICO vége előtt.

Irány a Dogeverse

WienerAI ($WAI)

A WienerAI szintén egy előértékesítésben lévő mém érme, amely remek befektetési lehetőség lehet jelenleg.

A WienerAI két rendkívül népszerű narratívát, a mém érméket és a mesterséges intelligenciát egyesíti. Lényegében egy humoros mém érme, amely mosolyt csalhat a befektetők arcára, közben pedig élvonalbeli, MI-n alapuló megoldásokat is biztosít számukra.

WienerAI

Ahogy az a nevéből is látszik, WienerAI félig tacskó, félig mesterséges intelligencia. Ez az élettel teli, „jófiús” mosolyú, nyúlánk kutyus felkeltette a mém érme rajongók figyelmét.

A projekt továbbá egy szofisztikált mesterséges intelligencia robotot is indít, amely hű társként szolgálja a kereskedőket, akárcsak az ember legjobb barátja.

Úgy tervezték, hogy a token tulajdonosok versenyelőnyhöz juthassanak általa a kripto piacon. Válaszol például a kereskedéssel kapcsolatos kérdésekre, zökkenőmentes ügyleteket tesz lehetővé és MEV-védelmet is kínál – ráadásul további díjak nélkül.

A befektetők akár letétbe is helyezhetik $WAI érméiket, amivel passzív jövedelmet szerezhetnek, jelenleg 700% feletti hozammal.

Éppen ezért egyáltalán nem meglepő a tény, hogy a kripto kereskedéssel foglalkozó YouTuberek, például Crypto Boy, is felfigyeltek a WienerAI-ra és a következő 100-szoros mém érmeként emlegetik.

Megnézem a Wiener AI-t

Sealana ($SEAL)

Várhatóan tovább fog nőni a kereslet a Solana mém érmék iránt, különösen, mivel a SOL a következő bika piacon a várakozások szerint új rekordot dönt majd, 1000 dolláron.

A Sealana egy olyan Solana mém érme, amely a szakértők szerint a következő nagy durranás lehet. A token az előértékesítés első hetében 300 000 dollárnyi befektetést gyűjtött.

Sealana

A projekt kabalája egy kissé túlsúlyos, ízig-vérig hazafi fóka, akinek az a célja, hogy átvegye az uralmat a Solana tenger fölött. A fóka chipsen és konzerv tonhalon tengeti a napjait, miközben a következő nagy Solana mém érmét keresi.

A Sealana új előértékesítési modellt alkalmaz, amellyel kiküszöbölhető a kripto ICO-k bonyolultsága. A vásárlók egyszerűen $SOL tokeneket küldhetnek a projekt tárcájába, cserébe pedig airdropként $SEAL tokeneket kapnak.

Természetesen azok, akiknek ez a módszer nem szimpatikus, a Sealana weboldalán található widgeten keresztül is vásárolhatnak.

Megnézem a Sealana-t

Mega Dice ($DICE)

A mém érmék mellett a GameFi szektor szintén robbanásszerű növekedést produkálhat a következő bika piacon. A blokklánc játékipar elvégre 21%-os összetett éves növekedési rátával számolva 2030-ban 615 milliárd dollárt érhet.

A Mega Dice token – az első számú Solana GameFi érme – egyike azoknak, amelyek a közelgő fellendülésből várhatóan hatalmasat profitálnak majd.

Mega Dice

A Mega Dice neve nem új a kriptovaluta szerencsejátékok világában. Ez a platform 200%-os üdvözlő bónusszal és 50 ingyen pörgetéssel várja az új játékosokat, akik figyelmét fel is keltette ez a nagylelkű ajánlat. A Mega Dice virágzó közössége 50 000+ játékosból áll, és havonta több mint 50 millió dollár értékben kötnek fogadásokat rajta.

A Dice és a GameFi lehetőségeit azok a befektetők is látják, akiket hidegen hagynak a kripto szerencsejátékok. Egy kripto körökben igen népszerű YouTuber, Michael Wrubel nemrégiben vásárolt be a tokenből, és megosztotta pozitív, hogy pozitív kilátásai vannak vele kapcsolatban.

A tokenek tulajdonosai ráadásul napi jutalmakban is részesülnek a kaszinó teljesítményének függvényében, valamint exkluzív előnyöket és a letétekért járó jutalmakat is bezsebelhetik.

Irány a Mega Dice előértékesítése

99Bitcoins (99BTC)

A 99Bitcoins az egyik legújabb BRC-20 token, amely előértékesítése nagy felhajtást kelt.

A BRC-20 narratíva egy újabb lehetőség a pénzkeresésre. Az elemzők szerint a Bitcoin ára ugyanis a 300 000 dollárt is elérheti a bikafutam során, a BRC-20 tokenek pedig szintén sokat profitálhatnak a felfutásból.

99Bitcoins

A 99Bitcoins mellett szól az is, hogy ismert a Bitcoin közösségben, különösen azért, mert átfogó oktatási anyagokat kínál. A projekt YouTube csatornáját több mint 700 ezren követik, a weboldalra pedig 2,8 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Ennek fényében nem meglepő, hogy a projekt által piacra dobott 99BTC token előértékesítése már több mint 1,1 millió dollárnyi befektetést gyűjtött össze.

Az érme számos előnyt kínál a tulajdonosok számára, a letéti jutalmakat, a VIP mentorálást, a prémium oktatási tartalmakat, sőt, még az alfa kereskedési stratégiákat és beállításokat is beleértve.

Mivel a 99BTC egyedülálló értékajánlattal rendelkezik, olyan szakértők támogatását is elnyerte, mint Jacob Bury, aki szerint 10-szeres megtérülést is biztosíthat.

Irány a 99Bitcoins előértékesítése

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**