Pofozzák a FLOKI-t, a befektetők ezt a tokent veszik inkább

A Floki Inu (FLOKI) árfolyama viszonylag nagy ütést kapott hétfőn, ahogy a hétvégi optimizmus alábbhagyott a kripto piacon. A befektetők inkább egy új, izgalmas tokent vesznek, a Mega Dice ($DICE) GambleFi érmét.

A FLOKI a cikk írásakor 6,6%-os mínuszban járt 24 óra alatt, és 0,00017 dollár környékén kereskedett.

A mém érme erős ellenállásba ütközött az 50 napos mozgóátlagnál, amiből arra következtethetünk, hogy a bikáknak még vissza kell venniük az irányítást.

A diagramot elemezve azonban azt látjuk, hogy a rövid távú potenciális felemelkedés szempontjából jónak tűnnek a dolgok.

Bika diagram elemzés – a Floki egy ideig még nem fog nullázni

A Floki lefelé tartó menetelése a márciusi csúcsról április végén hirtelen megtört, és növekedésbe csapott át.

A korábbi csökkenő trend május elején erős támaszt talált, ami felemelkedésre utalhat.

Floki chart

Sőt, úgy tűnik, hogy a Floki árfolyam az elmúlt heteket egy emelkedő háromszög kialakításával töltötte, ami szintén a felfelé irányuló kitörések előtt jellemző.

Azt feltételezve, hogy az érme hamarosan 0,00020 dollár fölé emelkedhet, elképzelhető lenne a márciusi csúcs gyors újratesztelése 0,00030 dollár felett.

Floki növekedés

Ezek a rövid távú pozitív kitörések és az erős támogatói közösség arra utal, hogy a befektetőknek egyelőre nem kell attól tartaniuk, hogy a Floki egyhamar nullázni fog.

Fontos azonban megemlíteni, hogy a FLOKI továbbra is egy spekulatív kripto eszköz. Az 1,7 milliárd dolláros piaci kapitalizáció arra utal, hogy bár a felfelé ívelésnek még van valamekkora tere, minden nyereségért keményen meg kell küzdeni.

A Flokihoz hasonló mém érmék jórészt nem rendelkeznek semmilyen felhasználási lehetőséggel, ami egyúttal azzal is jár, hogy a piac pesszimizmusának hatására gyorsan eltűnhetnek a süllyesztőben.

Így hát nem csoda, hogy a Floki befektetők figyelme az egyik legújabb GambleFi tokenre, a Mega Dice érmére irányul.

Megfontolandó Floki alternatíva – Mega Dice (DICE)

A kripto befektetők általában a hatalmas hozam reményében választják ezt a befektetési formát. Azoknak, akik nagyobb növekedési potenciálú érméket keresnek a Flokinál, érdemes egy pillantást vetniük a legjobb előértékesítésekre.

A korai befektetők gyakran kedvezményes áron juthatnak hozzá a Web3 projektek és protokollok natív tokenjeihez. Ezek a csapatok így próbálnak meg értéket adni a befektetőknek, akik pénzüket a projekt fejlesztésre fordítják.

Ha az előértékesítésbe befektetők egy olyan projektre bukkannak, amely egyre nagyobb térhez jut a piacon, akkor szinte borítékolható, hogy exponenciális nyereségben lesz részük.

Úgy gondoljuk, hogy az egyik legjobb projekt, amibe jelenleg befektethetsz, az a Mega Dice Casino.

Ez a jól ismert kriptovaluta kaszinó nemrég indította el a DICE névre keresztelt tokenje előértékesítését.

A DICE tokenek tulajdonosai a kaszinóban megtett tétjeik után jelentős cashback-ben részesülnek, érméik letétbe helyezése révén pedig passzív jövedelmet is szerezhetnek.

A népszerű kriptovaluta kaszinó ráadásul jelenleg egy 750 000 dolláros airdrop keretében további jutalmakat kínál az előértékesítésben befektetők számára.

Az előértékesítés rendkívül sikeres, és már 700 000 dollárt gyűjtött össze. Azt javasoljuk, hogy a potenciális befektetők gyorsan lépjenek, ha szeretnének beszállni, mert a DICE árfolyam 1 millió dollár elérése után emelkedni fog.

A Mega Dice ráadásul egy ajánlói rendszert is futtat.

Irány a Mega Dice előértékesítése

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**