5 kötelező AI érme a milliós kriptoportfólióhoz

A mesterséges intelligencia és a kriptopénzek mindent megváltoztatnak 2024-ben. A bikafutam teljes lendületben van, az AI érmékbe történő stratégiai befektetések jelenthetik a kulcsot a milliós portfólióhoz. Ez a cikk a legjobb AI érmékkel foglalkozik, amelyeket most érdemes megvásárolni. Ezek az érmék nem csak trendik; jelentős hatást gyakorolnak és magas hozamokat ígérnek. Maradj velünk, hogy megtudd, mely AI érmék fogják újradefiniálni a piacot.

A CYBRO előértékesítése gyorsan halad, 25 millió token már elkelt

A CYBRO egy olyan egyedülálló piactér, amely felerősíti a Blast blokklánc natív hozampotenciálját. A projekt a korai befektetők számára most kedvező feltételekkel kínál belépési lehetőséget a projektbe a CYBRO token előértékesítéshez való csatlakozással.

Ebben a szakaszban a CYBRO tokenek több mint 2-szeres kedvezménnyel kaphatók a jövőbeli piaci árukhoz képest, ami 300%-os bőséges megtérülést eredményez. A tokenek kínálata korlátozott, és közel 25 millió token már elkelt. Minél korábban vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt kapsz. Ezen felül, azok, akik az előértékesítés során legalább 1000 dollárt fektetnek be a CYBRO-ba, heti ETH jutalmakat szabadítanak fel, amelyek a token generálási esemény után vehetők ki.

>>Vásárold meg a $CYBRO-t a legjobb áron MOST, hogy biztosítsd a 140%-os nyereséget. <<

A CYBRO token biztosítja a pénzvisszatérítés lehetőségét, kedvezményes hitelezési és műveleti díjakat biztosít, extra staking jutalmakban részesít, exkluzív airdropot generál és biztosítási programmal kecsegtet. Ez a stabil alap tökéletes lehetőséget teremt a CYBRO számára, hogy a TGE, vagyis a token generation event-en 2024 harmadik negyedévében sikeresen debütáljon.

A CYBRO segítségével növelhető a kriptovagyon a különféle Blaston található trezoroknak köszönhetően, mely az egyetlen Layer 2-es blokklánc alapértelmezett hozammal ETH-re és stabilcoinokra egyaránt. A CYBRO végső célja a felhasználók számára a lehető legmagasabb megtérülés biztosítása stratégiáktól függetlenül, egy átlátható felületen.

>> Biztosítsd a helyedet a $CYBRO-ban ma 58%-os kedvezménnyel! A kínálat limitált! <<

A bikapiaci lendület az Internet Computer tokent is hajtja előre

Az Internet Computer erős lendületet mutat az elmúlt napok következetes felfelé irányuló mozgásával. A legfontosabb mutatók optimizmusra utalnak a kereskedők körében. A jelenlegi árfolyam a mozgóátlagok felett tartja magát, ami tartós növekedésre utal. A magas RSI-szintek potenciális túlvásárolt állapotokra utalhatnak, a folyamatban lévő emelkedő trend azonban továbbra is stabil. Az ellenállási szintek áttörése esetén további nyereség valószínűsíthető. Ez a pozitív hangulat az Internet Computer potenciáljába vetett bizalmat tükrözi, és a közeljövőben az elfogadás és a beruházások növekedéséhez vezethet.

A Render a stabilitás lehetőségét mutatja a szerény növekedés közepette

A Render token egy stabil ársávban mozog, és ellenállónak mutatkozik a nagyobb visszaesésekkel szemben. A rövid távú enyhe ingadozások ellenére az általános tendencia továbbra is emelkedő, ami a befektetői bizalmat tükrözi. A közelmúltbeli szerény növekedés, valamint a szilárd támaszszintek stabil környezetre utalnak. A Render decentralizált GPU renderelésre való operatív összpontosítása és a digitális térben való gyakorlati hasznossága megerősíti piaci pozícióját, ami a tartós érdeklődés és fokozatos növekedés felé mutat.

A NEAR protokoll vegyes jeleket mutat a folytatódó bullish trend közepette

A NEAR Protocol vegyes jeleket mutat a jelenlegi ársávban, amely egy támaszszint felett van. Ennek ellenére az elmúlt hat hónapban erős bullish trendet tart fenn. A technikai mutatók semlegességet tükröznek pozitívan kilátással. Ez a kiegyensúlyozott hangulat a NEAR egyedülálló sharding technológiájából ered, amely hatékony tranzakciófeldolgozást és skálázhatóságot ígér, ami valószínűleg elősegíti a befektetők folyamatos érdeklődését.

Injektív árelemzés: Fenntartható a bikás lendület

Az Injective erős felfelé irányuló lendületet mutat, szilárd árfolyam-emelkedéssel az elmúlt héten, hónapban és fél év alatt. Az érme jelenlegi kereskedési tartománya a legközelebbi támaszszint felett van, és közeledik az ellenálláshoz. A fő mutatók folyamatos vevői érdeklődésre és potenciális további emelkedésre utalnak. A pénzügyek decentralizálását célzó blokklánc platformként az Injective nagyobb figyelmet és értéknövekedést láthat, amit a folyamatos pozitív piaci hangulat és a technikai erősség hajt.

Konklúzió

A felsorolt érmék, mint az ICP, RNDR, NEAR és INJ, mindegyike ígéretes, és van némi növekedési lehetőség bennük. Rövid távon azonban lassabb növekedést láthatnak. Egy kiemelkedő lehetőség a CYBRO, egy innovatív piactér a Blast blokkláncon. A CYBRO első megjelenése 2024 második negyedévére van kitűzve, ami komoly esélyt kínál a korai befektetésre. A CYBRO token előértékesítése vonzó feltételeket kínál a belépésre, így ez egy jó lehetőség a kriptoportfólió diverzifikálására ebben a bikafutamban.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***