5 kriptovaluta, amelyek megsokszorozhatják a befektetésed értékét

A kriptopiac hamarosan nagy bikafutamra készül. A vihar előtti csend miatt a befektetők nagyon figyelnek. Az altcoinok továbbra is alacsony árakon állnak, de készen állnak a gyors növekedésre. Ez lehet a tökéletes alkalom, hogy beszállj az akcióba. Az izgalom fokozódásával öt kriptovaluta tűnik ki, mint potenciális forradalmárok. Ezek a rejtett gyöngyszemek valószínűleg nagyot fognak emelkedni, ahogy a piac lendületet vesz. A közelgő fellendülésből hasznot húzni vágyó olvasóknak nagy élvezetben lesz részük. Fedezd fel, mely érmékben rejlik a legnagyobb potenciál, hogy megsokszorozzák a befektetésed értékét ebben a közelgő hullámban. A jó döntések jelentős nyereséghez vezethetnek azok számára, akik készen állnak a cselekvésre.

A CYBRO előértékesítése meghaladja az 1 millió dollárt, 25 millió token már elkelt

A CYBRO egy olyan egyedülálló piactér, amely felerősíti a Blast blokklánc natív hozampotenciálját. A token a korai befektetők számára kedvező feltételekkel kínál belépési lehetőséget a projektbe azáltal, hogy csatlakoznak a kibontakozó CYBRO token előértékesítéshez. Az előértékesítés eddigi szakaszaiban a kriptoközösségen belüli izgalom növekedésével már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek.

Ebben a szakaszban a CYBRO tokenek több mint 2-szeres kedvezménnyel kaphatók a jövőbeli piaci árhoz képest, ami 140%-os bőkezű megtérülést eredményez. Ezen felül azok, akik az előértékesítés során legalább 1000 dollárt fektetnek be a CYBRO-ba, heti ETH jutalmakat szabadítanak fel, amelyek a TGE után vehetők ki. Továbbá a CYBRO július 15-ig aktív ajánlóprogramja három ajánlói szinten akár 12%-os extra jövedelmet kínál a tokenvásárlásból, heti USDT kifizetésekkel és dupla CYBRO pontokkal a referenciák első befizetései után.

Vásárold meg a $CYBRO-t a legjobb áron MOST, és zsebeld be a 140%-os nyereséget magadnak.

A CYBRO token vásárlásával készpénzvisszatérítést, a kereskedési és hitelezési műveletek kedvezményes díjait, a staking juttatásokat, az exkluzív Airdropot és a biztosítási programot is kínál a projekt. Ez a stabil hasznosság erős alapot teremt a CYBRO értékének emelkedéséhez a TGE után 2024 harmadik negyedévében.

A CYBRO-val növelheted kriptóid értékét azáltal, hogy különböző trezorokba fektetsz a Blast-on, az egyetlen Layer 2-es blokkláncon, amely alapértelmezett hozamot kínál az ETH és a stabilcoinok stakingjei után. A CYBRO végső célja, hogy a felhasználók számára a lehető legmagasabb hozamot biztosítsa az egyes stratégiákhoz, miközben egyszerű és átlátható felületet biztosít.

Biztosítsd be a helyedet a CYBRO projektben 58%-os kedvezménnyel még ma! Az ajánlat korlátozott!

Az Ondo stabilan tartja magát a kitörési szinteket szem előtt tartva az enyhe esés ellenére is

Az Ondo (ONDO) az elmúlt héten tapasztalt enyhe esés ellenére stabil mozgást mutat. Jelenleg 0,97 és 1,26 dollár között mozog, a bikák és a medvék kötélhúzásban vannak. A 10 napos átlag 1,09 dollár körül van, ami stabil támaszra utal. Az azonnali ellenállás az 1,43 dolláros szinten található, de ha ezt átlépi, akkor a következő akadályt, az 1,72 dolláros szintet célozhatja meg. Az 52 körüli RSI-vel és a lenyűgöző hathavi 3.646,17%-os hozammal a növekedés lehetősége nagy, ha a bikák visszanyerik az irányítást. A második ellenállás áttörése közel 40%-os emelkedést jelenthet a jelenlegi tartományból. Tartsuk szemmel ezt az altcoint, mivel egy újabb rali küszöbén állhat.

A Wormhole ígéretesnek tűnik a bikák számára a legutóbbi esés ellenére

A Wormhole (W) az utóbbi időben volatilis mozgást látott, jelenlegi árfolyama 0,29 és 0,42 dollár között mozog. Annak ellenére, hogy az elmúlt héten közel 25%-os, az elmúlt hónapban pedig még jelentősebb, 40%-os visszaesés következett be, a hat hónapos, több mint 570%-os nyereség erős növekedési potenciált jelez. A bikák készülnek, és a legközelebbi ellenállás áttörésével a 0,50 $-nál lévő ellenálláson a Wormhole több mint 60%-kal emelkedhet a 0,63 $-nál lévő második ellenállásig. Ez az időszak kiváló belépési pontot jelenthet azok számára, akik hisznek a közelgő altcoin szezonban.

A Pyth Network (PYTH) a kitörés küszöbén a bullish jelzések közepette

A Pyth Network (PYTH) a közelmúltbeli csökkenés ellenére növekedési potenciált mutat, jelenleg a 0,27 és 0,36 dollár közötti ársávban mozog. A következő kulcsfontosságú ellenállási szint 0,41 dollár, az erős támasz pedig 0,22 dollár. Ha a bikák lendületet kapnak, a PYTH potenciálisan körülbelül 14%-kal emelkedhet, hogy elérje az első ellenállási szintet 0,41 dollárnál. Ezt átlépve tovább emelkedhetne 0,50 dollárig, ami körülbelül 56%-os potenciális emelkedést jelentene. Az elmúlt héten és hónapban bekövetkezett csökkenés ellenére a mutatók arra utalnak, hogy a PYTH bullish fázisra készül, ígéretes kilátásokat kínálva a lelkes befektetőknek.

Konklúzió

A 2024-es bikafutam megkezdődött, és több kriptopénz is növekedési potenciált mutat. Az ONDO, a W és a PYTH rövid távon is rendelkezik némi lehetőséggel. A hangsúlyt azonban a CYBRO-ra kell helyezni. A 2024. második negyedévében történő indulásával a CYBRO a következő generációs DeFi platformot képviseli. A korai befektetőknek esélyük van arra, hogy a CYBRO token előértékesítéshez való csatlakozással részesüljenek az előnyökből. Ez a projekt kiemelkedik a többi közül és kedvező feltételeket kínál a korai belépésre vágyóknak.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***