5 lépés, hogy profitálhass ezzel az ingyenes eszközzel az esésekből

Üdv kriptokereskedők.

A ProfitFarmers Moonbag csomag újbóli kiadásának tiszteletére – ami ingyenes eszközök és szignálok csomagja – szeretnénk szemügyre venni az egyik legegyszerűbb módját a gyors profitszerzésnek a kriptokereskedelemben: a korrekcióba való bevásárlást.

Van egy egyszerű, 5 lépésből álló procedúra, amely ingyenes eszközeinkkel kombinálva órákat takarít meg, és rámutat azokra a nagyszerű lehetőségekre, amelyekkel komoly nyereséget lehet elérni (például 60%-os nyereséget).

Emlékeztetőül: Semmi sem megy felfelé egy egyenes vonal mentén. Ebből az útmutatóból kiderül, hogyan lehet a gyorsan és egyszerűen gyors profitra szert tenni az ingyenes ármozgás szkennerünkkkel a korrekciók idején.

ProfitFarmers ingyenes Moonbag csomag: Mit tartalmaz?

A Moonbag ingyen elérhető eszközök, szignálok és oktatási anyagok csomagja, amely célja, hogy segítsenek az időhiányban szenvedő kereskedőknek növelni a sikeres ügyleteik számát.

A csomagban található:

  • MI által generált kereskedési szignálok (78%-os sikerráta)
  • ármozgás szkenner
  • Relatív erősség (RSI) indexszkenner
  • Kereskedési oktatás
  • Piaci frissítések és elemzések

Időt spóroló eszközök, hozzáértő oktatás és magas sikerrátájú szignálok ingyen. Regisztrálni itt lehet a korlátozott ideig elérhető csomagra.

Mi az az ármozgás szkenner?

A ProfitFarmers ármozgás szkenner (PAS) temérdeg munkaórát takaríthat meg az időhiányos kereskedőknek azáltal, hogy nyomon követi a Fibonacci-szinteket és az ártrendeket, majd színkódokkal jeleníti meg az ármozgás trendjét az egyszerű elemzés érdekében. Így azonnal felfedezhetőek az érdekes beszálló pontok és egyben azonosítani lehet az okokat a sikertelen ügyletek mögött anélkül, hogy órákig tartó kutatást kellene végezni.

8 különböző idősávon keresztül követi az árfolyamokat és egyetlen színkóddal jelölve elárulja, hogy az egyes érmepárok épp hol tartanak. A zöld erős emelkedő, a piros pedig erős lefelé mutató trendet, míg a szürke oldalazást jelent: ilyen egyszerű.

Lássunk hogyan is működik…

5 lépés, hogy profitálj az ármozgás szkenner segítségével

Most kezdődik a móka.

Van egy ügyes trükkünk, amellyel a kereskedők gyorsan megtalálhatják a nagy valószínűségű kereskedési lehetőségeket.

Célunk az erős emelkedő trendű érméket megtalálni, felszállni a vonatra amikor esik, és vele feljutni a csúcsra.

Lássunk is neki…

1) Keressen olyan érméket, amelyek 100%-kal emelkedtek az elmúlt héten

ármozgás szkenner

Olyan érméket keresünk, amelyek keményen esnek.

Először a jobb felső sarokban található Peak Gains elemre kattintva rendezzük a csúcsnyereség alapján a listát. Ezután ki kell választani a D7-et a bal szélső legördülő menüből.

Ez az párokat rangsorolja az alapján, hogy mennyit emelkedtek az elmúlt 7 nap folyamán.

Csak a brutálisan emelkedőkre figyeljünk, mert ezeknek van a legnagyobb esélyük a korrigálásra.

2) Ezután keressük meg azokat a párokat, amelyek 50% vagy többet korrigáltak

ármozgás szkenner

Keressünk olyan érméket, amelyek már 50%-ot vagy többet korrigáltak.

Ha nincs ilyen, akkora a Fibonacci retracement egy népszerű technológiai elemzési módszer, amely megkísérli előre jelezni a támasz és korrigálás szinteket.

Ebben az esetben olyan érmepárokat keressünk, amelyek már elérték a 61,8% – 78%+ szintet.

3) Ezután keressünk olyan érméket, amelyek erős növekedést mutatnak a magasabb idősávokon

ármozgás szkenner

A színes pontok felett 8 rövidítést látni. Ezek azok a különböző idősávok, amelyekben nyomon követhetjük az árváltozást.

Ennek a kis trükknek a két legfontosabb eleme a H12 és a D. Ha mindkettő zöld, az erős emelkedő trendet jelez. Összességében ez azt jelenti, hogy az érme szökőárszerű felfelé irányuló hullámon csücsül és érdemes erősen megfontolni, hogy el e tudjuk kapni.

4) Pillants a kisebb idősávokra, hogy azonosítani tudd az eséseket

ármozgás szkenner

Pillants az M5, M15 és M30 chartokra, hogy kiderüljön hol indult meg az esés.

Ebben az esetben az FTM 157%-ot emelkedett az elmúlt héten, de a kisebb idősávokon egyértelműen kivehető az esés. Emlékeztetőül: a piros jelenti az esést.

Innen már tudot mit kell tenni…

FONTOS: Kerüld a kis piaci kapitalizációjú vagy csekély kereskedelmi volumenű coinokat, különben a stratégia kevésbé megbízható.

5) Nyisd meg chartjaid és végezz néhány elemzést

Most már látni, hogy egy igazán érdekes lehetőség előtt állunk. Az ármozgás szkenner órákat spórolt meg a technikai elemzésből és a grafikon nyitogatástól azzal, hogy egy érdekes kereskedési ötletet adott a kezedbe.

De ha valóban komoly nyereségre vágyunk, akkor ezt az érmepárt be kell illeszteni egy chartba és neki kell veselkedni kicsit elemezni.

Érdemes azokat a technikákat használni, amelyeket Matthew – a ProfitFarmers vezérigazgatója – használ ebben a videóban annak érdekében, hogy komoly nyereséget realizáljon a zuhanás után. Ebben a videóban lépésről lépésre végigvezet, hogyan miként ért el 60%-ot egyik napról a másikra az ármozgás szkenner és technikai elemzés segítségével.

A PAS 100% ingyenes a ProfitFarmers Moonbag csomag keretében. Regisztrálj még ma, és kezdj el magasabb sikerrátával kereskedni. És még ezt a melót is meg lehet spórolni. Magas sikerrátájú kereskedési szignálokat biztosítunk a Telegram csatornánkon.

Mint ezt itt:

***Figyelem! Fenti írásunk egy szponzorált megjelenés és a leírtak pusztán a tájékoztatást szolgálják és nem minősül befektetési tanácsadásnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT stb. befektetések és kereskedelem kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***