5 népszerű bitcoin és kriptovaluta sportfogadó iroda

A Bitcoin sportfogadási iparágban előrejelzések szerint 2020-ban extrém növekedés várható. A kriptopénz robbanásából a fogadóirodák is ki akarják venni a részüket, ami azt jelenti, hogy kibővítik a befizetési lehetőségek kínálatát a kriptopénzek elfogadásával, így sokkal több és magasabb színvonalú játékos próbálnak bevonzani. Mivel a Bitcoin fizetési tranzakciók nagyon gyorsak és biztonságosak, ami a szerencsejáték iparban komoly versenyelőnyt jelent, ezért nem csoda, hogy sok szereplő szeretne élni a lehetőséggel. Cikkünkben megvizsgáljuk, hogy milyen egy biztonságos fogadóiroda és online casino, miért jobb a Bitcoin, mint a hagyományos pénz, illetve, hogy hogyan lehet kriptovalutával csatlakozni az online sportfogadó platformokhoz.

1xBit

Így akár pillanatok alatt el tud jutni odáig egy új felhasználó, hogy az egyenlege fel legyen töltve és akár egy online játékot is kipróbálhasson, mint például a book of ra. Kiemelkedik a kriptofogadási piacról rendkívül széles kínálatával, illetve azzal, hogy számos kriptovalutát fogad el befizetési módként. Teljesen névtelen a bejelentkezés, így semmilyen adatra nincs szüksége a regisztráltaknak és nagyon sok bónuszt, valamint promóciót lehet igényelni a 60 nyelven tudó portálon.

NitrogenSports

Szintén anonim oldal és tiltólistán sincs semelyik ország sem, így bárhonnan lehet regisztrálni. A legnépszerűbb sportágak megtalálhatók, mint a foci, kosárlabda, amerikai foci, vagy a különböző e-sportok. Gyors kifizetések találhatók a portálon és kipróbálhatók különböző kaszinójátékok, mint a póker vagy a rulett. A kifizetéseket gyorsan végrehajtják és az ügyfélszolgálatra sem lehet panasz, szinte azonnal reagálnak, ha valamilyen problémával keressük meg őket. Nem túl felhasználóbarát a felület, de ezen valószínűleg fognak javítani a jövőben.

BetOnline

Az egyik legnépszerűbb kripto-fogadási felület, amely világszerte elérhető és a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtja 2004-es indulása óta. Minden előírásnak megfelel és rengeteg sportfogadási lehetőséget kínálnak felhasználóik számára a világ minden tájáról. A BTC-n túl még további kriptovaluták is elfogadottak, mint a BCH, XRP, ETH vagy az LTC. 24 órás ügyfélszolgálattal rendelkezik a portál és óriási bónusz lehetőségeket kínálnak a friss regisztrálók számára.

SportsBet

A SportsBet felülete elég profin lett elkészítve, viszont nagy hátránya, hogy sok helyről nem elérhető, mint az Egyesült Államok, Ausztrália vagy Észtország. Sok kriptovalutát elfogadnak és igyekeznek kiszolgálni a felhasználó közösséget, melynek révén folyamatosan fejlesztik szolgáltatásaikat és ezt próbálják a felhasználói visszajelzések alapján tökéletesíteni. A kriptovalutákon túl egyéb fizetési módot is elfogadnak, mint Visa, Mastercard, Ecopayz vagy Paysafecard.

Betcoin

A 2013-ban indult oldal szinte minden nemzetközileg elismert vagy népszerű sportág kínálatát reprezentálja az oldalán. Többek között rögbi, MMA, boksz, kosárlabda és tenisz eseményeket találhatunk a kínálatban, amelyekre BTC, BCH, DASH, ETC kriptovalutákkal lehet fogadást kötni. Hátránya az oldalnak, hogy bizonyos helyekről nem érhető el a felület és nem túl felhasználóbarát sem.

Általánosságban elmondható, hogy a sportfogadó oldalak körében azért is népszerűek az ilyen típusú bukméker irodák, mert rendkívül gyorsan végezhetők el a be- és kifizetések, valamint teljesen anonim módon lehet fogadásokat tenni, a hagyományos irodákkal ellentétben. A kriptovaluták esetén a tranzakciós díjak is egészen alacsonyak, ami plusz motiváló tényező lehet a fizetéseknél. Továbbá azok számára, akik szeretnék megőrizni névtelenségüket, hihetetlen lehetőséget nyújtanak ezek az új hullámos sportfogadó irodák és kaszinók, melyek további robbanásszerű növekedésére lehet számítani az elkövetkezendő években.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.