50%-os éves hozamot ígér egy cég – mi lehet az akció mögött?

A Wallet a Telegram kriptopénz tárca alkalmazása bejelentette, hogy elindítja az Earn kampányt, aminek az a nem titkolt célja, hogy olyan befektetőket vonzzon be, akik jelentős mennyiségű USDT-t tudnak tárolni a Wallet számláján. USDT tárolásért cserébe most egészen magas, akár 50%-os éves hozamot ígér a cég.

Egy kampány, ahol mindenki nyer

A Wallet egy kriptovaluta szolgáltatás, ahol a felhasználók valutát vásárolhatnak, eladhatnak, válthatnak – és mint ahogy a név is ígéri tárolhatnak is. Ez egy gyors és megbízható szolgáltatás, amely nem számít fel külön díjat a tranzakciókért. A Wallet szolgáltatás keretein belül USDT és TON közvetlenül küldhető a Telegram chaten keresztül. A szolgáltatásnak köszönhetően a felhasználók chaten keresztül több felhasználónak, akár egyszerre is küldhetnek kriptovalutát.

A Wallet szolgáltatása igazi P2P piaci lehetőségeket kínál, amelyekből a felhasználók profitálhatnak. Az érdeklődő ügyfelek figyelemmel kísérhetik a Wallet News Telegram csatornát, ahol értesülhetnek a hírekről, megismerhetik a közelgő ajándékokat és jutalmakat.

A Earn Programban a Wallet mögött álló cég óriási összeget, 30 millió dolláros összeget (5 millió TON tokent) különített el erre a célra. Az érdeklődők 2024. május 1-től vehetik igénybe a magas kamatokat a program keretében.

A programban részt vevők a tárolt eszközök alapján juthatnak majd kedvezményekhez. A rendelkezésre álló információk szerint a résztvevők akár 50% APY-t (éves százalékos hozam) is kaphatnak. Az USDT-t a Walletben kell tárolniuk, míg a tárolható USDT maximális összege legfeljebb 3000 USDT lehet.

A résztvevők bármilyen összeget elhelyezhetnek a tárcában, és ha akarnak később további USDT-t is hozzáadhatnak az összegekhez. A jutalmak napi rendszerességgel állnak rendelkezésre, és a fennálló egyenleg alapján számítják ki azokat. A kamat a TON ökoszisztémában kerül letétbe, ami bármikor felhasználható.

Mik a Wallet program feltételei?

Bizonyos feltételek érvényesek, ha valaki csatlakozik a jutalomprogramhoz. Először is, csak azok vehetnének részt a jutalomprogramban, akik a Wallet felhasználói. Szükséges a felhasználó azonosításának alapszintje is, csak a szint elérése után lehet igényelni a jutalmat.

Ha egy felhasználót az irányelvek megsértése miatt letiltottak, korlátoztak, nem vehet részt a jutalomprogramban. A felhasználók az USDT-t kampánybefizetés egyenlegeként helyezhetik el, de ezt az egyenleget a felhasználók bármikor visszavonhatják. Az egyenleg részleges visszavonására azonban nincs lehetőség. A befizetett USDT maximális összege 3000 USDT. Mielőtt befektetnél, mindenképpen olvasd végig a részletes szabályokat itt.

Mik a jutalmak?

A felhasználók a befizetett USDT alapján arathatják le a jutalmukat. A jutalmak napi rendszerességgel halmozódnak fel, amit APY struktúrájában, azaz éves hozam alapján számolnak ki. A résztvevőket a program iránti elkötelezettségük alapján jutalmazzák.

A jutalmak összege eléri a 30 millió dollárt, és a program véget ér, amint a jutalomkeret kiürül. A jutalmakat TON tokenben fizetik ki, és a mindenkori USDT/TON árfolyamon kell őket beváltani.