Októberben kereskedj a legalacsonyabb díjakon, és 500 dolláros pénzvisszafizetést kaphatsz

Piszkosul rohan az idő, hiszen már októberben járunk. Kriptovaluta, forex, részvény, deviza, arany és ezüst. Olyan sok piac áll most a trendváltozás szélén, hogy egyszerűen nem hagyhatod ki ezt a jövedelmező margin kereskedési lehetőséget. Pumpáljuk fel a kereskedési volument! A SimpleFX bróker most csökkenti az összes októberi tranzakció díját – hozd ki belőle a legtöbbet!

Szeptemberben a Federal Reserve nemcsak csökkentette a kamatlábakat, hanem 278 milliárd dollárt pumpált a bankrendszerbe. A New York Fed már bejelentette, hogy október közepéig folytatja a repóügyleteket.

Ez egy nagyszerű hír a margin kereskedők számára. Minden eszközt befolyásolni fog és így nagyobb volatilitás fogja jellemezni a piacokat. Mind az arany és ezüst, mind pedig a kriptovaluta piac árainak éreznie kell a változást.

Az Európai Központi Bank úgy döntött, hogy az irányadó kamatlábat mínusz 0.4-ről rekord alacsony szintre, mínusz 0.5-re csökkenti. A világ bankrendszere ezzel feltérképezetlen vizekre ért, amely kihatással lesz a devizapiacokra is.

Mi a helyzet az olajjal, ami a SimpleFX bróker kereskedőinek körében az egyik legkedveltebb árucikk? Az októberi olajpiacok még érdekesebbek lesznek. A jövőbeni makrogazdasági tendenciák hosszú távú bizonytalanságain túl hatalmas geopolitikai feszültség alakul ki. Az Irán és Szaúd-Arábia közötti regionális konfliktus (a jemeni proxiháború révén) számos olyan eseményt idézett elő, amelyek megrázták az olajárakat.

A háttérben a szaúdiak állami olajtársaságának, az Aramco-nak IPO-ja is megbújik.

Július végén a bitcoin ára óriásit zuhant, miután áprilisban lenyűgöző emelkedést mutatott, hiszen 4000 dollárról indulva, már majdnem 14 000 dollárig szárnyalt június végére. Ezeket az árszinteket nem nagyon láthattuk 2018 eleje óta. Az altcoinok követték a vezető kriptovalutát. Az ethereum június 26-án elérte a 360 dollárt, de ezután gyorsan vissza is korrigált.

Ez a CFD kereskedők számára egy nagyszerű időszakot jelent a profitszerzésére. Október az egyik legforgalmasabb hónap a kereskedés és az üzlet szempontjából. Menj biztosra és hozd ki belőle a lehető legtöbbet, számítógépen vagy mobilon, ugyanazt a platformot használva.

Ez lesz az év legforróbb kereskedési hónapja, és mi még forróbbá tesszük a már amúgy is izgalmakkal teli felületünket. Ebben a hónapban ugyanis a SimpleFX bróker 20%-kal alacsonyabb árfolyam különbözetet kínál (itt vannak a Felhasználási Feltételek). Az összes így megtakarított pénzt pedig visszautaljuk a számládra.

Győződj meg róla, hogy készen állsz az új hónapra. Nyiss most élő számlát a SimpleFX-en!

Népszerűsítsd az új októberi Pénzvisszafizetési Akciót, az Unilink.io felületén található szalaghirdetéseket használva.

Találd ki és nyerj bitcoint

A ráadás: ismét 250 dollárt adunk bitcoinban! Találd ki, hogy mennyi lesz a következő Nonfarm Payrolls (NFP) értéke, amelyet október 4-én, magyar idő szerint 13:30-kor tesznek közzé. Oszd meg az előrejelzésedet a SimpleFX ShoutBox felületén és nyerj.

Itt többet megtudhatsz a működéséről.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük