60 millió dollár friss USDT érmét generált a Tether


A Tether újabb 60 millió dollár értékű USDT tether érmét nyomtatott. A Bitfinex és a Tether cég technológiai vezetője, Paolo Ardoino szerint a ‘készletek feltöltése’ miatt volt rá szükség.

A tether USDT kibocsátások általában akkor történnek, mikor a bitcoin (BTC) épp ralizik, így a hírt pozitívan fogadta a kriptók népe.

“Ezt az összeget a következő periódusban történő kibocsátási kérelmek során mint készlet használjuk fel,” írja a fent említett Paolo Arduino. Hogy mikor kerül a friss stabilcoin a piacokra, az még nem tiszta, elsőre úgy tűnik, hogy nagyobb zsákon csücsülő entitásoknak lesz szükségük a frissen generált USDT stabilcoinokra.

Egyes spekulatív hangok szerint a Binance-nek lesz szüksége rá miután a múlt héten leapadtak a készletei. Ez azután derült ki, hogy több nagy volumenű kereskedő nem tudott USDT hiteleket kihelyezni a long pozícióira. A problémát a Binance funkcionalitási problémákkal magyarázta, aminek egyenes következménye lehet a mai Binance karbantartás is.

Ahogy közeledik a májusi Bitcoin felezés ideje, a BTC árfolyamát úgy tornázzák az érdekeltek magasabb szintekre azért, hogy a felezés után is megérje a bányászoknak bitcoint bányászni. Hogy pontosan hol van ez az equilibrium, az még nem nyilvánvaló.


Crypto.com referral bankkártya MCO Card.png - Ne maradj ki

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.