6000+ üzletben lehet Bitcoint vásárolni a Fülöp-szigeteken

Az Abra kriptopénz tárca és befektetési platform tegnap jelentette be, hogy a 6000+ fülöp-szigeteki 7-Eleven boltban már bitcoint és altcoinokat is vásárolni lehet. Az Abra a helyi ECPay fizetési processzorral lépett partnerségre a bevezetés miatt.

A társaság közleménye szerint a partnerség révén könnyebb és gyorsabb lesz kriptovalutákat vásárolni az országban.

ECPay-vel való együttműködés révén a fülöp-szigeteki vásárlók a CLIQQ ECPay 7-Eleven üzletekben elhelyezett kioszkjain vagy közvetlen az alkalmazáson keresztül vásárolhatnak kriptókat. A vásárláshoz le kell tölteni az Abrát, majd a kioszkban 500 PHP (kb. 3000 Ft) minimum értéken 2 százalékos váltási díjjal 1-2 napon belül az Abra jóváírja a tárcáikban. A napi limit 100 000 PHP (~600 000 Ft). A 7-Eleven üzletek száma az országban meghaladja a 6000+ -ot és az ország egyik legnagyobb munkáltatója.

A tranzakció akkor kerül megerősítésre, ha a vásárló bemutatja a számlát a kasszásnál.

A Fülöp-szigetekről több kriptobarát hírről is beszámolhattunk az elmúlt hónapokban. Februárban az ország egyik legnagyobb bankja jelentette be, kriptovaluta automaták telepítését tervezi az országban. A nyáron pedig szintén egy helyi bank jelentette be, egy peso fedezetű kriptovaluta kibocsátását tervezi.

Az Abra májusban kezdett világhódító útjára, mint mobil alapú befektetési platform és kriptopénz tárca. Elérhető Magyarországon is és szemben a Revoluttal, a kriptósok bármikor kiutalhatják a vagyonaikat a tárcából.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük