Már Magyarországon is elérhető a globális részvény-, ETF és bitcoin kereskedelem az Abra alkalmazással

  • 21
  •  
  •  
  •  

Az új funkció segítségével 150 országban – köztük Magyarországon – lehet részvényekbe, tőzsdén kereskedett alapokba (ETF) és kriptopénzbe fektetni az Abra alkalmazásával.

Kriptovaluta kereskedési robotok megfizethető áron! Passzív jövedelem egy életre!

​Az Abra globális befektetési vállalat ma jelentette be, hogy Android/iOS appján keresztül részvényekbe és tőzsdén kereskedett alapokba is be lehet fektetni.

“​A személyes vagyon felépítésének egyik alapvető eszköze a pénzpiacokba történő fektetés lehetősége. Ám az Egyesült Államokon kívül a világ többi része nem így tesz, mert nem fér hozzá vagy nem engedheti meg magának, ​” nyilatkozta Bill Barhydt, az Abra alapítója​ “Az ​Abra igyekszik megoldani ezt a globális egyenlőtlenséget és lehetővé teszi, hogy még több ember kapcsolódhasson be a pénzügyi piacokba. Ennek kivitelezésében a fejlett világ pénzpiacainak hozzáférhetőbbé és megfizethetőbbé tétele áll a feltörekvő gazdaságok számára.”

Az Abra alkalmazással a sajtóközlemény szerint már 5$ dollárért is lehet frakcionális részvény és ETF eszközökkel kereskedni, méghozzá 0 dolláros kereskedési díj mellett. Köztudott, hogy nem szükséges 1 egységnyi bitcoint vásárolni, a befektetők képeset annak tizedét vagy annál is kisebb egységét birtokolni. Az Abra hasonló elgondolás mentén szeretné ezt kiterjeszteni a hagyományos pénzügyi piacokra is.

A sajtóközlemény szerint több mint 50 részvény és ETF válik kereskedhetővé Magyarországon, köztük a Tesla, Uber, Apple, Amazon, Google, Netflix és Berkshire Hathaway részvények, arany és olaj, észak-amerikai részvényindexek, ingatlanok stb.

Az Abra a közlemény állítása szerint egy nem letétkezelő tárca, ami azt jelenti, hogy nem tárol ügyfélletéteket. A regisztrálóknak fontos, hogy a regisztrációkor kapott tárca helyreállító kifejezést gondosan mentsék el vagy írják le egy papírra, máskülönben a letétek elvesznek.

A regisztráció meglehetősen könnyedre sikeredett. Regisztrálni úgy lehet, hogy letöltitek az alkalmazást Google​ vagy ​Apple ​áruházából, végigmentek a minimális hitelesítésen, majd az Európa Unió területén belül linkelitek a bankkártyátokat (ha szeretnétek) vagy a kriptopénz tárcátokból utaltok bitcoint vagy 30+ másik kriptót az appra. A letét megérkeztével a felhasználók számára 50 különböző hagyományos befektetési eszköz, 50 deviza (köztük forint) és 30 kriptopénz válik kereskedhetővé.

Az Abra magát, mint a világ első globális befektetési alkalmazása hirdeti azzal az eltéréssel, hogy teljes mértékben decentralizált befektetési környezetet biztosít.

Kövess minket Facebookon és Twitteren. Értesülj első kézből a friss kriptós hírekről!


  • 21
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.