7 lépés az 1000x altcoin megtalálásához: miért van most a legjobb esély a generációs vagyon felépítésére

A tomboló orosz-ukrán konfliktus egy hatalmas inflexiós pont a kriptográfia számára, ami azt jelenti, hogy a LEGJOBB idő, hogy 1000x jövedelmezőség ELŐTT álló érmékbe fektess be. Van egy INGYENES 7 lépésből álló útmutatónk a következő XRP, DOGE vagy MATIC azonosításához, ami potenciálisan életeket változtathat meg.

Egy kis 100 dolláros befektetés könnyen 100 000 dollárra, 1 000 000 dollárra vagy MÉG TÖBBRE válthat, ha beindul a következő nagy althullám. Ettől függetlenül a BTC a holdig menetelhet és magával húzhatja az összes többi altot. Ez a cikk elmagyarázza, miért HAZUDIK a média, és miért MOST az utolsó legjobb lehetőség, hogy generációs vagyont építhess fel (plusz elmagyarázza az egyszerű folyamatot ennek megjátszásához).

Orosz – ukrán kriptoháború: valami hatalmas van készülőben

Ne hallgass a médiára – kövesd a pénzt.

Valami ÓRIÁSI van készülőben:

 • 200 000 000 000 USD friss tőke érkezett a kriptóba – EZ 200 MILLIÁRD USD
 • A bitcoin 15%-ot emelkedett EGY NAP ALATT
 • Kétszámjegyű napi nyereség az ETH, SOL, ADA és ATOM esetén
 • Közel 10 000 000 dollár kriptoadomány Ukrajnának
 • A devizaaggodalmak miatt az ukrán kriptotőzsdék egyik napról a másikra 200%-ot emelkedtek
 • Az orosz rubel 30%-ot zuhant, ami hatalmas bankpánikba csapott át több tonna fiatpénz kriptóra váltásával

De ez még a vihar előtti csend.

A kriptográfia több módon is aktívan alakítja ennek a konfliktusnak a kimenetelét. Adományok Ukrajnának, lekövethetetlen vásárlások, stabil befektetések valutahiány idején, pénz a menekülteknek – ez a kriptográfia első geopolitikai konfliktusa. Egyesek ezt már most az első “kriptoháborúnak” nevezik.

Az orosz-ukrán háború NEM a kriptográfia vége hanem valami HATALMAS kezdete.

A világ végre felismeri a határok nélküli, engedély nélküli kriptók valódi erejét, és ez egy tömeges elfogadást indíthat el. Ez az az időpont, amikor hozzáértő befektetők tízezrei fognak generációs vagyont felépíteni. Mutatjuk hogyan.

De először is:

A Bitcoin halála narratíva (legrosszabb forgatókönyv)

Van esély arra, hogy a Nyugat a Bitcoint “a kommunisták és háborús bűnösök fizetőeszközének” kiáltja ki és törvényen kívül helyezi  használatát – de ennek nagyon kicsi az esélye.

Vlad imádja a Bitcoin bányászatot, Oroszország nemrégiben komplett legalizálta a BTC-t.

Ha Oroszországot kitiltják a SWIFT rendszerből, a Bitcoin reális alternatíva lehet az utalásokra az orosz szférában. De vajon a kriptográfia-ellenesek ezután „komcsik pénzeként” fogják megbélyegezni?

Valójában ez az módja annak, hogy a kriptók a vesztesei legyenek a konfliktusnak. És mennyi az esély rá, hogy ez megtörténik?

Nagyon kevés.

Íme a sokkal reálisabb forgatókönyv…

LEGVALÓSZÍNŰBB FORGATÓKÖNYV: A Bitcoin a holdra száguld (és magával húzza a legtöbb altot)

Miért forró most a piac?

Mert a hozzáértő befektetők, kereskedők és más szakértők tudják, hogy a „bitcoin halála” sajtónarratíva totális baromság, amelynek célja, hogy elijesszen, miközben a hatalommal rendelkezők meggazdagodnak.

Sokkal nagyobb esély van arra, hogy ez újabb bitcoinlázat indít el, sem mint a bukás.

Gondoljunk ezekre a nagyon reális forgatókönyvekre:

 • Ukrajna a kriptókat a „demokrácia megmentőjének” kiáltja ki, és a teljes lakosság magáévá teszi
 • A nemzeti fiateszközök körüli bizonytalanság miatt rengeteg orosz és ukrán fordul a kriptók felé
 • A világ szintén a kriptók felé fordul, hogy tovább tudja finanszírozni Ukrajnát és a menekültjeit
 • A nyugati hatalmak a „kriptók = szabadság” narratívát használják, hogy „sajtókonferenciák nyerteseivé” váljanak, ami hiperbitcoinizációhoz vezethet.

Emberek milliói szerte a világon látják a kriptográfia erejét és kezdenek el kriptókba fektetni.

Miért most van a legjobb esély, hogy generációs vagyont építs altcoinokkal (és hogyan kell ezt csinálni)

Talán soha nem lesz jobb alkalom, mint most, hogy felszálljon a következő kriptovonatra. Minden alkalommal, amikor a BTC szárnyal, magával húzza az altcoinokat, és több száz, ha nem több ezer új kriptomilliomost kreál egy éjszaka alatt.

Mi lenne, ha 1000 dollárból több mint 12 000 000 dollár lenne? Vagy akár csak 100 dollárból 1,2 millió dollár?

Pontosan ez történt néhány XRP befektetővel, akik a megfelelő időben fektettek be. Felismerték, hogy a piac hamarosan kitör, és az XRP-t jelölték meg a 100x, 1000x vagy akár 10 000x-es jelöltként.

A közelmúltban a DOGE, a LUNA és a MATIC tett egyik napról a másikra milliomosokká embereket a semmiből.

Ha a BTC folytatja ezt az emelkedő trendet, az altok követik. Mindig teszik. Ott lehet vagyont keresni.

Így kellene végrehajtani…

Először is meg kell keresni azokat az érméket, amelyek a listázás után azonnal elkezdenek zuhanni. Ezek a legjobb fogadások. Szinte az összes kiemelkedő coin ezt tette, mielőtt begyújtotta a rakétákat.

Majd ezek után a következőkre kell figyelni:

 • Volumen
 • Momentum
 • Közösségi aktivitás
 • Felhasználási érték
 • Piaci témák

Keresse meg azokat az érméket, amelyek azonnal elkezdenek zuhanni majd várd meg míg stabilizálódik az árfolyamuk. Miután ez megtörtént, rá kell nézni a felsorolt tényezőkre. Szinte minden kitöré előtt álló érme ugyanazt a trendet követi le. Ha egyszer sikerült beazonosíta egyet, akkor hatványozottan megnövekszik a generációs vagyon felhalmozásának esélye.

Kapja meg INGYEN a 7 lépéses útmutatót a következő 1000x altcoin megtalálásához és kiaknázásához

Egy teljes, 7 lépéses folyamatunk van a következő 1000x altcoin azonosítására, amelyet a ProfitFarmers kereskedési platform szakértői készítettek és tettek INGYENESEN elérhetővé. Kattintson a részletekért, hogy megtudhassa az általuk használt pontos folyamatot, és képes legyen azonosítani a következő 100x, 1000x vagy 10 000x-es altcoint. De siesses! A BTC bármikor begyújthatja a rakétákat. Itt az idő!

Kattintson a képre!

A ProfitFarmersről

A ProfitFarmers egy forradalmian új, minden az egyben kereskedési platform, amely lehetővé teszi bárki számára, hogy profi módon kereskedjen anélkül, hogy technikai elemzést, kereskedésfigyelést vagy bármilyen más technikai munka elvégzését követelné. Magas nyerési arányú jeleket generál, majd félautomatizálja a kereskedést, így hátradőlhet, lazíthat, és a kriptós-másodpilótára hagyhatja az irányítást. Csak másolnia kell egy szignált, beállítani a tervet, és hagynia kell, hogy a szoftver kezelje a többit.

Jelenleg platformuk egyszeri, 499 dolláros áron vásárolható meg 3 hónapra, aminek 78%-os nyerési mutatója, kereskedésmásolással, mozgó stop-loss-szal és további automatikus kereskedési funkciókkal. Részletekért kattintson ide.

***Figyelem! Fenti írásunk egy szponzorált megjelenés és a leírtak pusztán a tájékoztatást szolgálják. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***