9 új bitcoin ATM országszerte: a Haunted House Szeged városában

Már korábban büszkén jelentettük, hogy a BitcoinBázis csapata 9 új magyarországi vállalkozással lépett partnerkapcsolatra, melynek eredményeképpen országszerte új bitcoin ATM-eket telepítünk ki. Külön örömünkre szolgál, hogy számos vidéki városban elsőként tehetjük lehetővé az érdeklődők számára a bitcoin és egyéb kriptovaluták vásárlásának lehetőségét. Cikksorozatunkban most ezeket az üzleteket szeretnénk bemutatni Olvasóinknak. Aki pedig kedvet kap a kriptóhoz, most már pontosan tudja, merre tovább.

Szeged és a bitcoin: a Haunted House a játék mellett kriptovaluta vásárlást is biztosít vendégeinek

Szegeden nem csak a nap ragyog fényesen, hanem a lámpások is büszkén mutatják az utat a jövő felé. A „napfény városában”, és egyben dél-kelet Magyarországon is elsőként, a Haunted House szabadulószoba nyitotta meg kapuit a pénz forradalma előtt.

A partnerkapcsolat szinte tökéletes: két új innováció találkozása ez – az egyik a technológia, míg a másik a szórakoztatás világából. Ahogy a kriptovaluták is az elmúlt években lettek igazán elterjedtek, a szabadulószobák vagy „escape room”-ok is mindössze néhány esztendő óta szereztek valódi hírnevet az országban.

Szegeden a fáklya helyett a lámpással vezeti a Haunted House a szabadulószobák forradalmát. Két egyetemista jó barát ötletéből valósult meg a mára már Szeged-szerte jól ismert szabaduló szoba. Akik már „kiszabadultak”, egyöntetűen csak ajánlani tudják a helyet: kedves játékvezetés, egyediség és kreativitás jellemzi a játékot.

Mostantól kezdve pedig nem csak erre lehet büszke Szeged vállalkozópárosa: a bitcoin és a pénz forradalmát is ők hozták el elsőként a városba és a régióba. A BitcoinBázis bitcoin automatája Szeged városában is ugyanazon specifikációkkal érhető el, mint a többi ATM-ünk, erről itt olvashattok bővebben.

“Számunkra a kriptovaluták nem csak befektetési lehetőséget rejtenek magukban, hanem a potenciált is a jövő fizetőeszközévé válásban. Egyre modernizálódik, gyorsul a világ, a lakosság – leginkább az Y generációval az élen – pedig egyre nagyobb elvárásokat támasztanak, értem ezalatt pl. a minél gyorsabb és biztonságosabb tranzakciókat, illetve a banki, és egyéb feleslegesnek mondható költségek elhagyását. A kriptovaluták pedig részben pont ezeket hivatottak áthidalni, ezzel megoldást nyújtani a fent említett elvárásokra.” – nyilatkozta Békési Bálint Viktor, a hely társalapítója.

A Szeged városába telepített ATM a többihez hasonlóan bitcoin és ethereum vásárlási és eladási lehetőséget biztosít forintért az érdeklődőknek. A váltás minden esetben 6 százalékkal történik meg.

A Haunted House Szeged belvárosához közel, a Székely sor 13/a szám alatt található (a parkoló felől kell megközelíteni) meg, a bitcoin ATM is itt várja az érdeklődőket. Hétfőtől vasárnapig egyaránt reggel 10 órától este 10-ig nyitva vannak, így munka után sem kell senkinek rohannia, hogy zárás előtt odaérjen. Legegyszerűbben Facebookon érhetjük el őket, de a +36 30 566 6682 -es telefonszámon (érdemes előbb megcsörgetni őket a telefonszámon) is bármilyen kérdésre szívesen válaszolnak. Egyben ha netán elakadnátok a bitcoin/ether vásárlás terén, akkor a Haunted House csapata örömmel segít az első tranzakciótok lebonyolításában.

Ha Te is szeretnél Bitcoin automatát üzemeltetni, olvasd el az ajánlatunkat és írj!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük