9 új bitcoin ATM országszerte: FirstPhone az Oktogonon

Folytatjuk kriptovaluta ATM cikksorozatunkat, mely során azokat az üzlethelyiségeket szeretnénk kicsit közelebb hozni az Olvasóink számára, ahol a BitcoinBázis és 9 innovatív magyar vállalkozás partnerkapcsolatának eredményeképpen bitcoin (BTC) és ethereum (ETH) vásárlásra alkalmas automatákat helyeztünk ki. Mostani cikkünkben újra Budapestre látogatunk, ráadásul egyenesen a város szívébe. Mostantól az Oktogonon található FirstPhone is tárt karokkal várja a kriptovaluta után érdeklődő kedves ügyfeleket!

Bitcoin ATM az Oktogonon: FirstPhone

A FirstPhone hálózatát valószínűleg szinte mindenki ismeri már. Üzletrendszerük az egész országot lefedi szinte: 35 üzlethelyiségük majdnem minden nagyobb városban biztosít mobilkészülék és kiegészítő vásárlási lehetőségét.

A cég 2012 óta működik Magyarországon. Igényes környezetben dolgoznak, az országban egyedülálló mobilfelhozatallal rendelkeznek, és külön büszkék lehetnek a szakértő munkatársak kiváló munkájára is. És bár már jó pár üzlethelyiséget tudnak felmutatni, egyhamar nem fognak leállni a terjeszkedéssel. A folyamatos minőségi fejlesztés mellett ugyanis az országos hálózat kiépítésre helyezik a legnagyobb hangsúlyt, hogy szolgáltatásaik mindenki számára elérhetők legyenek.

Most pedig még a repertoárjukat is szélesíteni tudják, hiszen a BitcoinBázis egyik új bitcoin ATM-je is elhelyezésre kerül az Oktogonon található FirstPhone üzletben. Az automata segítségével bitcoin és ethereum vásárlási lehetőséget biztosítanak az üzletbe látogatóknak. A tranzakciók forintban történnek, minden esetben 6 %-os váltási díjjal. Aki szeretné lecsekkolni az ATM pontos adatait, az itt teheti meg.

Az üzlethelyiségét, ahogy már említettük korábban, az Oktogonon találhatják meg az érdeklődők a Teréz krt. 8 szám alatt. Tömegközlekedéssel nagyon egyszerűen megközelíthető (4-6-os villamos, 1-es metró), a nyitva tartás pedig szintén vásárlóbarát. Hétköznaponként minden nap reggel 10-től este 7-ig várják az érdeklődőket, szombaton pedig szintén 10 órától délután 4-ig tartanak nyitva. A bitcoin ATM természetesen ugyanezen időpontok között vehető igénybe az Oktogonon. Ajánlataikat a honlapjukon tudjátok megtekinteni ide kattintva: https://firstphone.hu/

Ha valakiben bármilyen kérdés merült volna fel, akkor nyugodtan keressétek a FirstPhone-os kollégákat a + 36 1 920 0666-os telefonszámon vagy személyesen az üzlethelyiségben.

Ha Te is szeretnél Bitcoin automatát üzemeltetni, olvasd el az ajánlatunkat és írj!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük