65% pluszban a Chainlink (LINK) szeptember óta

A Chainlink decentralizált orákulum rendszer nagyot ment az elmúlt hónapokban. Különösen a kínai elköteleződés a blokkláncok mellett és az új partnerségi együttműködések dobtak nagyot a LINK natív kriptója értékén.

Csak az elmúlt néhány napban újabb 12%-ot gombolt magára és több technikai indikátor is azt jelzi, hogy lassan eljött az ideje a korrekciónak (lásd charton) mielőtt folytatná a középtávú bikás trendjét.

A második legnagyobb (az első LINK/BTC) 24 órás kereskedési volumenű LINK/USDT pár 2 órás chartja | TradingView

Szeptember elsején még 1.76 dolláron kereskedő LINK 2.93 dolláron kereskedik pixelidőkör, ami 65% emelkedést jelent.

Az egyik nagy jelentőségű partnersége a cégnek a kereskedelmi kapcsolatok open-source protokolljával, az OpenLaw-val köttetett. A cég jelen pillanatban egy decentralizált peer-to-peer protokollt fejleszt jogi megállapodások végrehajtására. 2018. augusztus 14-én léptek partnerségre velük és a Chainlink azt várja az együttműködéstől, hogy egyszerűbbé és intuitívabbá tehetik a meglévő okosszerződéseiket.

“Az OpenLaw-on keresztül átvitt eszközök (kriptovaluták, tokenek stb.) dollárban denominálhatók. Ezután a ChainLink köztes szoftvere segítségével kiszámolhatjuk az ETH ekvivalens mennyiségét a tranzakció pillanatában. Például, ha egy fél OpenLaw megállapodással havi 10 000 dolláros szerződést köt, akkor az árfolyamot a ChainLink orákulumja segítségével havonta konvertálhatjuk a legfrissebb ether árfolyamán.”foglalja össze az együttműködés lényegét az OpenLaw.

Két évnyi együttműködés után az OpenLaw közzétett egy bemutatóvideót a Chainlink integrációjáról. A cég szerint a két cég blokklánca és okosszerződései megreformálhatják a 12 billió dolláros származékos piacot.

Ezenkívül a Binance nemrégiben bejelentette, hogy a Chainlink technológiáját fogja használni a szerteágazó kriptovállalati blokklánc adatok összekapcsolására.

A vállalat emellett már együttműködésben áll a Googléval és az Oracle-vel is annak érdekében, hogy hidat képezzen a hagyományos fizetési rendszerek és a blokklánc alapú adatbázisok között. Sőt, olyan pletykák is felröppentek, miszerint a Chainlink jó kapcsolatokat ápol Kínában is. A LINK árfolyam emelkedése tehát e fundamentális jelentőségű együttműködések és technológia fejlesztések sorát tükrözi hitelesen.

A LINK token kilátásai

Eric Thies, ismert autodidakta elemző és lelkes rajongója a LINK tokennek, elmondása szerint:

“Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a múlt héten ne követtem volna hihetetlenül közelről a Chainlinket. Arra figyeltem fel, hogy hasonló szerkezetű mozgásokat produkált az Ethereum 2016-ban, vagy, merem kijelenteni, a Bitcoin 2011 és 2012 között. Nem lennék meglepve, ha a LINK 10 dollár körül mozogna és 2020 közepére a CoinMarketCap tíz legértékesebb kriptovalutája közé kerülne.”

Thies szerint rövid távon azonban korrekció várható egészen a 2.83 dolláros támaszszintig, mielőtt újra emelkedésbe menne át. Szerinte a technikai indikátorok egy vagy négy napos korrekciót jeleznek előre a bullish trend folytatódása előtt.

(A technikai előrejelzés elsőként a CCN-en jelent meg.) 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük