7777 dollárt fizetne valaki Elon Musk tweetjéért

A múlt hónapban Elon Musk ismét a dogecoinnal trollkodott. Most egy NFT befektető 7777 dollárt akar fizetni Musk tweetjének tokenizált másolatáért.

Azt már megszoktuk, hogy a Tesla alapítója, Elon Musk imád a Twitteren trollkodni. Sokszor elég egy szót leírnia és máris ugrik a közösségi média népe. Sokszor írt már bejegyzést a kriptovalutákról és a világjárványról is, de imád egy úgynevezett mémcoinról, a dogecoinról tweetelni. A kriptoszektor szerint Musk dogecoin bejegyzései jelentősen befolyásolták a sokak által nevetségesnek ítélt érme árát.

A múlt hónapban Musk azt írta: “Egy szó: Doge.”

Most közel egy hónappal a bejegyzés után valaki megjelent és felajánlotta, hogy 7777 dollárt fizet a tweet tokenizált másolatáért egy Valuables nevű szolgáltatáson keresztül. A szolgáltatás lehető teszi a felhasználók számára, hogy pénzt gyűjtsenek egy tweetért, amelyet a bejegyzés írója elfogadhat. Ezután a vevő megkapja a tweetet NFT-ként (nem helyettesíthető token).

A mostani ajánlat Tim Kang-től, egy NFT gyűjtőtől származik, aki a @illestrater_ álnevet használja.

“7777 dollárt ajánlottam fel Elon-nak, remélve, hogy megtapasztalja azt, mire is képes egy okosszerződés” –jelentette ki Kang, majd hozzátette: “Remélem, hogy a vezetőink mélyebben is elmerülnek a blokkláncban.”

Arról egyelőre nincs információnk, hogy Musk elfogadta-e az úriember ajánlatát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük