Kriptós ajándékok karácsonyra? Az ausztrálok aztán tudnak valamit!

Gondolkodtál már, idén mivel lepd meg szeretteidet karácsonykor? Nos, az ausztrálok többsége már gőzerővel készül az év legmeghittebb ünnepére, és 2021 legmenőbb ajándékaival fognak kedveskedni családtagjaiknak.

A karácsony még hetekkel odébb van, a Crypto.com vezető kriptoplatform ugyanakkor már októberben készített egy felmérést, amelyből mára kiderült, hogy a megkérdezett 18 és 59 év közötti ausztrálok 26 százaléka valamilyen kriptovalutával kapcsolatos meglepetéssel készül. Van, aki kriptós zoknikat, pulóvereket, vagy éppen könyveket nézeget, de akad olyan is, aki sokkal merészebbre vette a formát. A felmérésben résztvevők többsége ugyanis, hogy biztosra vegye a dolgát, egyenesen szeretett kriptovalutáinkkal, bitcoinnal vagy ethereummal kíván örömet okozni. Sőt, egyharmaduk NFT-vel ajándékozná meg partnerét – no, ez aztán nem semmi!

A kriptovaluták és a bitcoin egyébként kifejezetten népszerű az ausztrálok köreiben. A Z generációs helyiek 31 százaléka rendelkezik kriptóval, és Karl Mohan, a Crypto.com egyik ügyvezetője szavaival élve: „egyre több ausztrál integrálja a kriptókat a mindennapjaikba”.

A Crypto.com egyébként éppen a napokban kötött partnerséget a Staples Center tulajdonosával, amelynek értelmében a népszerű rendezvényközpont teljesen megújul. Az aréna a következő 20 évben már biztosan Crypto.com Arena néven folytatja pályafutását, az új logóról karácsonykor lerántják a leplet, és 2022 júniusáig az épületen látható feliratok is teljesen lecserélődnek. A cég ezzel a lépésével kétségtelenül beírta magát a kriptók történelem könyvébe, hiszen a következőkben minden reménység szerint a kripto- és a szórakoztató ipar közötti együttműködés már gond nélkül felvirágozhat.

Nos, a kriptoplatformnak már jó eséllyel boldog karácsonya lesz, de hogy mindenkinek örömteli legyen az ünnep, összeállítottunk egy listát, ahol kedved szerint válogathatsz mindenféle kriptós ajándék közül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük