A Los Angeles Lakers otthona a Crypto.com Arena nevet kapja

A mai napon írta alá a Crypto.com és a Staples Center tulajdonosa az AEG azt a 20 éves szerződést, amely alapján a Los Angeles belvárosában található központ új nevet kap. A Staples Center Crypto.com Arena néven folytatja majd működését, de az új logót csak karácsonykor mutatják majd be, az épületen található feliratok cseréje pedig jövő nyárig várat majd magára.

A Staples Center 1999-ben nyitotta meg kapuit Los Angeles belvárosában, és azóta országos és világviszonylatban is az egyik legjelentősebb rendezvényhelyszínek közé tartozik. A több funkciót is ellátó központ többek között sport, koncert és egyéb élő előadások megtartására is egyaránt alkalmas.

A több díjat is elnyert központ új üzemeltetési irányelveivel mintául szolgált világszerte a legkiemelkedőbb rendezvényközpontok számára. Az etalonnak számító központ évente több mint 240 nagyszabású eseménynek ad otthont, melyeken több mint 4 millió látogató fordul meg. Többek között évek óta itt tartják az NBA All-Start Gálát, NHL All-Start Gálát, és a Grammy-díjátadót is. A Staples Center ezek mellett több sport csapatnak is az otthonául szolgál, mint például az NBA-ben játszó Los Angeles Lakersnek és az LA Clippersnek.

A Crypto.com ezzel a megegyezéssel bekerült a világviszonylatban legkiemelkedőbb rendezvények fő támogatói közé. A következő 20 évben ezáltal erősödhet a kripto- és a szórakoztató ipar közötti együttműködés, amely mindkét területen új távlatokat nyithat majd meg. Az AEG és a Crypto.com közötti együttműködés sikerességéhez hozzájárult az is, hogy a cégek közös értékeket képviselnek: mindkét cég elkötelezett a helyi közösségek segítése és a fejlesztések támogatása mellett.

A Crypto.com az aréna közösségi terein keresztül évente több millió látogatót szólíthat majd meg, amivel tovább növelheti kriptopiaci kereskedői előnyét. Emellett a Crypto.com más sportágak szereplőivel is kötött szponzori megállapodást, például több kisebb csapat mellett ő lett az első hivatalos kriptovaluta szponzora és NTF partnere a UFC (Ultimate Fighting Championship)-nek és az Forma1-nek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.