A Pay Changer alkalmazása kombinálja a kriptofizetéseket a befektetési és jövedelemszerzési lehetőségekkel

A Pay Changer a világ első kriptovaluta fizetési alkalmazása, amit a mindennapi fizetések lebonyolításához hoztak létre. A kriptovaluták térnyerésére épít, és arra, hogy a változó globális pénzügyi rendszer megváltoztatja a vállalkozásokat, a fogyasztást és a pénz általános megítélését.

A fogyasztók és a kereskedők hozzászoktak már a digitális fizetési platformok használatához. Bár ezek a megoldások kényelmesek, ugyanakkor egyrészről elég bürokratikusnak tekinthetőek, és sokszor magas díjakkal járnak. A digitális fizetési megoldások felhozatala hagy tehát kívánnivalót maga után, és a Pay Changer célja, hogy sokkal jobb felhasználói élményt nyújtson. A hagyományos online bankolás alternatívájaként az alkalmazás minden felhasználója példátlan pénzügyi szabadsághoz jut.

Az új kriptoalapú alkalmazást úgy tervezték, hogy a fizetéseket befektetési és jövedelemszerző funkciókkal is kombinálja. Decentralizált fizetési szolgáltatóként lehetővé teszi a vevők és az eladók számára, hogy nyereséges módon kölcsönös elszámolásokon keresztül bonyolítsanak le tranzakciókat. Emellett az okosszerződés funkciója biztosítja a tranzakciók megfelelő sebességét és biztonságát anélkül, hogy közvetítőkre támaszkodna.

Az új fizetési megoldás továbbá lehetővé teszi a jövedelemszerzést is a proof-of-progress rendszerben való részvétel által. Ennek eredményeképpen a tranzakciók egy része az ökoszisztéma valamennyi résztvevője között szétosztásra kerül. Ez a modell biztosítja, hogy a vevők és az eladók jutalmat kapjanak a tranzakcióikért. Emellett ösztönzőket és lehetőségeket teremt a befektetők és a felhasználók számára egyaránt.

A Pay Changer alapítója és vezérigazgatója, Serhii Moskalenko kiemeli:

“Már fiatal korom óta vágytam egy “álomprojektre”. Olyasmire, ami nem csak pénzkeresést tesz lehetővé, hanem okot ad arra is, hogy reggelente boldogan keljen fel. Ideális esetben ebben szeretnék másoknak is segíteni. Örülök, hogy a csapattal együtt már sikerült bebiztosítanunk a Pay Changer sikerét. Hosszú út áll még előttünk, de biztos vagyok benne, hogy minden sikerülni fog!”

Az ökoszisztéma egy minősítési struktúrával is rendelkezik, amely beazonosítja az alkalmazás legaktívabb felhasználóit. Ezt az aktivitást egy “ranglistán” keresztül követik nyomon, amely jutalmakat oszt ki a legaktívabb felhasználók között.

A Pay Changer 1 milliárd dolláros kibocsátási védelemmel rendelkezik, így a felhasználók nyugalma biztosított. Emellett a projekt szigorú programkód auditokon is átesett, és a csapat rendelkezik a szükséges működési engedélyekkel. Ráadásul a kriptotárca nem letétkezelő, így a felhasználók megtarthatják az eszközeik feletti ellenőrzést.

A következő fontos lépés az ökoszisztémában résztvevők számának bővítése. Ennek érdekében a csapat bevezetett egy partnerprogramot is, amely kétirányú cashbacket, előfizetéseken keresztüli extra jövedelemszerzést és sok egyebet kínál. Természetesen ezek az előfizetések opcionálisak a márka alá tartozó szolgáltatások és termékek eléréséhez, de nagyon értékesnek bizonyulnak azok számára, akik növelni szeretnék a jövedelmüket.

A natív PACH token előértékesítése jelenleg már folyamatban van. A felhasználók az első körben 0,02 dollárért vehetnek tokeneket, majd további két forduló következik – ahol 0,025 és 0,03 dollárért kínálják majd a PACH tokeneket. A token hozzáférést biztosít a Pay Changer zászlaja alá tartozó szolgáltatásokhoz és termékekhez. Összesen 1 milliárd PACH token került kibocsátásra, és a teljes kínálat 90%-át egy okos szerződésben zárolják mindaddig, amíg az alkalmazást nem élesítik.

Vegyél részt a PACH előértékesítésben még ma, és legyél részese egy modern fizetési hálózatnak, amely forradalmasítja minden résztvevő életét!

A Pay Changerről

A Pay Changer célja, hogy a kriptovaluták mindenki számára mainstream fizetési eszközzé váljanak. Pénzügyi szabadságot biztosít minden felhasználó számára. A kriptoipar jövője az egyszerűen működő mindennapi vásárlásokon és az egyenlő jövedelemszerzési lehetőségeken múlik mindenki számára.

Honlap: https://paychanger.io/

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény és a leírtakért nem vállal felelősséget. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***